k_u_b_a Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witajcie,miałem pojechać zobaczyć. Jak przeczytałem Wasze relacje, to domyślam się jak to może wyglądać :lalag: Chyba ktoś nieźle na tym zarabia i ma w ...nosie jak co myślą uczestnicy takiej imprezy $$$$$$ Szkoda że nie mamy własnego Rozpoczęcia Sezonu.Fajnie było by się spotkać, zjeść kiełbaskę, powspominać o tym co było i pogadać o tym co będzie :smile: Pozdrawiam ps:Chyba sobie odpuszczę :lapad: Balzac, nie pękaj tak od razu. Jak to mówią Chińczycy, "lepiej raz zobaczyć niż 100x usłyszeć"Ja zobaczyłem i wtedy wymiękłem :( Z raz to powinieneś pojechać.....choćby dla przyzwoitości i po to by kiedyś w zimowy wieczór przy kominku w którym ogień robi gorący striptiz, opowiadać swoim Wnukom jak to było za młodu... :) :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ano tylko zimno troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ktoś z Otw. leci?? ja chcialem jechac ale po przeczytanui opini z forum tez sobie chyba daje spokoj :icon_rolleyes: a juz mialem gipsik z reki kroić ehh :rolleyes: pozdro400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Balzac, nie pękaj tak od razu. Jak to mówią Chińczycy, "lepiej raz zobaczyć niż 100x usłyszeć"Ja zobaczyłem i wtedy wymiękłem :buttrock: Z raz to powinieneś pojechać.....choćby dla przyzwoitości i po to by kiedyś w zimowy wieczór przy kominku w którym ogień robi gorący striptiz, opowiadać swoim Wnukom jak to było za młodu... :buttrock: :banghead: :biggrin: Może rzeczywiście pójde zobaczyć jak to z bliska wygląda :) Tym bardziej że nowa cyfrówkę kupiłem i chciałem ja wypróbować. Ale Moto zostawię w domu bo słyszałem, że "idzie dyszcz i sikawica" :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 sprawdzalem przed chwila szegolowa pogode na icm'ie i nie wyglada tak zle! co prawda lekko chlodno bo bedzie okolo 7 stopni, ale za to do poludnia nie powinno padac, a po poludniu przelotne mzawko-deszczyki! zobaczymy rano. Jak ma byc jakas straszna sikawica to pewnie i ja odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ktoś z Otw. leci?? Leci:) ale pewnie dopiero ok. 14-ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam, no i jak startujecie na rozpoczecie? Czy nie warto ryzykowac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja odpuszczam może jutro będzie lepsza pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja mysle ze pojade ale nie komarkiem tylko autobusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Bez motoru nie ma po co jechać ( mało atrakcji ). Będzie Cię serce ściskać jak np. nie popada inni na moto a Ty nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Niby racja. No ale widzisz co sie dzieje za oknem ;/ A jutro ma byc jezcze gozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 też chciałem pojechać ale u mnie leje jak z CeBRa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Balzac, nie pękaj tak od razu. Jak to mówią Chińczycy, "lepiej raz zobaczyć niż 100x usłyszeć"Ja zobaczyłem i wtedy wymiękłem :icon_razz: Z raz to powinieneś pojechać.....choćby dla przyzwoitości i po to by kiedyś w zimowy wieczór przy kominku w którym ogień robi gorący striptiz, opowiadać swoim Wnukom jak to było za młodu... ;) :biggrin: :crossy: Ci to mieli co opowiadać ;) http://ueba.com.br/forum/index.php?showtopic=19607&hl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No to pogoda się wyklarowała, pozostaje Browarek.ażeby ją tak pies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti2 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A ja chyba się wybiorę na paradę.Egzamin zdawałem w większy deszcz :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi