Ostry01 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 W związku z otwarciem sezonu na Bemowie 19 kwietnia, chciałem zapytać czy organizujemy jakieś spotkanie zbiórkowe, tak by móc całą grupą przyjechać na Bemowo.Godzina rozpoczęcia 10:00, godzina parady 15:00.Ja proponuję spotkanie o 11:00 na placu Bankowym, miejsca jest duzo więc powinniśmy zmieścic tam wszystkie nasze maszyny,jeżeli macie jakieś inne propozycje to piszczie.Poniżej przesyłam link do strony:http://www.otwarciesezonu.com.pl/ PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 i co chcesz robic od tej 11.00 na placu do czasu parady, ktora jak prawie zawsze sie opozni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jak to co robić? Szlajać sie :icon_biggrin:. Dla mnie parada to nieporozumienie, szkoda czasu i grzejącego się silnika. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 i co chcesz robic od tej 11.00 na placu do czasu parady, ktora jak prawie zawsze sie opozni?z bankowego pod kolumnę tylko kawałek drogi... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry01 Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 i co chcesz robic od tej 11.00 na placu do czasu parady, ktora jak prawie zawsze sie opozni? Zawsze możemy umówić się troszeczkę później... :crossy: Nigdy nie uczestniczyłem w takiej imprezie i nie wiem co sie będzie tam działo...Jeżeli macie jakieś doświadczenia z tego typu imprezami to chętnie poczytam. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zawsze możemy umówić się troszeczkę później... :lapad: Nigdy nie uczestniczyłem w takiej imprezie i nie wiem co sie będzie tam działo...Jeżeli macie jakieś doświadczenia z tego typu imprezami to chętnie poczytam.PozdrawiamPiotrech... poczytaj watki o poprzednich rozpoczeciach sezonu na Bemowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Tłok, ścisk, kolejki, festyn ... a i tak wszyscy sie tam spotkają, heheheh. Jak co roku :icon_biggrin: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Hej, jak jest z tymi biletami, wjazd na teren zlotu jest platny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Hej, jak jest z tymi biletami, wjazd na teren zlotu jest platny? Płatny jak cholera :lalag: w tamtym roku byłem z dziewczyną i zapłaciłem coś koło 60- 70 zł--- oczywiście plus motocyklMogę się mylić ale było coś koło tego. szerokości :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 wychodzi cos chyba 35zl( 20 wjazd i 15 koszulka) za osobe... ale moge sie mylic.. :bigrazz: :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 pfff.... to ja wolę te pieniądze wlać do baku i się gdzieś przejechać... zresztą-i tak miałam taki plan :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 pfff.... to ja wolę te pieniądze wlać do baku i się gdzieś przejechać... zresztą-i tak miałam taki plan :] :rolleyes: i slusznie, tyle pieknych i spokojnych miejsc jest :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 pfff.... to ja wolę te pieniądze wlać do baku i się gdzieś przejechać... zresztą-i tak miałam taki plan :] :banghead: :clap: :clap: i tu Asiu masz racje bblllllleeeeeeeeeeee :buttrock: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja wraz ze znajomymi również mamy zamiar tam podjechać ale nie wjechać bo : a) 20 zł od osoby + za motorb) nic tam się nie dziejec) nic tam się nie dzieje :buttrock:d) impreza dla ludzi którzy zwykle spędzają swoje weekend z dziećmi w centrach handlowych hehehe Pewnie gdzieś ruszymy w trase, tak więc jak ktoś chętny na dołączenie się do wyprawy to zapraszam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 :banghead: i slusznie, tyle pieknych i spokojnych miejsc jest :buttrock:no. na przykład działka :clap: a jak tam zdrówko po ostatniej przygodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi