Neos Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 no to sami zobaczycie ze cos takiego jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 To ze jest to ja wiem tylko wydaje mi sie niemozliwe aby bylo w sprzedazy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 sami sprawdzcie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 Moze maja tez do charta :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 do charta niewiem ale wiem ze majom do simsona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 dzwonił ktoś moze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 mysalem ze Ty to zrobisz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 haha tak to jest jak sie nie uzgodni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 http://www.motoallegro.pl/show_item.php?item=19762096jak sa do rometa to czemu nie do jawki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 ta sama firma sprzedaje cylki 70cc czy 60cc do simakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 10 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 moje to to inaczej wygladalo :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2004 A tu jest cylinder do jawki i ogara 200 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=20127554Ogolnie wyglada jak wyglada, ale ciekawe jak by sie to sprawowalo. Czy by nie lapalo tloka, i jaka byla by tego trwalosc. A moze ktos robi remont i chce sprobowac ? Wtedy podzielilby sie wrazeniami z jazdy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2004 Intetresująca ta oferta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 17 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2004 no ten drugi wyglada dokladnie tak samo jak ten cylinder co mam to jest wlasnie to ;) no i co muwielm ze jets cos takiego 8) kurde widze ze w katowicach troche przeplacilem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 17 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2004 no i co panowie specjalisci mysla?czy nic od tego nie siadzie w silniku, i czy da cos wiecej mocy itp??bo jak marne skutki to wole ta kase w naklejki zainwestowac (nie zostawie ani cm2 wolnego miejsca na ogarku) i różowy dresikno i w maszynke do golenia (mniejszy opór powietrza i jeszcze się na łyso zgole)i będe się ścigał z promem kosmicznym lub spodkami (na kask dam naklejkie kosmos i wtedy bede astronauta) :!: WIEM:!:projekt tak przerobionego ogarka dam na przetarg na nowy mysliwiec dla polskiej armii!!(dojdzie naklejka us army) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi