piotrek2633 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jakich papierów mam oczekiwać przy kupnie full crossa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 fAKTURY ZAKUPU Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Yz Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jeżeli odkupujesz od kogoś to warto spisac umowe kupna-sprzedaży na numer ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 to ja sie dołącze do pytania-jak opłacic oc na numer ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2633 Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ok, czyli umowa kupno-sprzedaż, mam jeszcze pytanko w celu zweryfikowania rzeczywistości rocznika hondy cr 125, wiem że musze skorzystać z jej nr. silnika ale co dalej?? dam rade sam sprawdzić czy trzeba dzwonić gdzieś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 OC na numer ramy ? Pierwsze słysze? Ale masz crossa z homologacją czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 no bez Homologacji tylko jakoś mozna podobno... wiesz latam enduro i jak by jakaś wtopa to płace 600zl a nie 3,5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 a komu niby te 3500? i za co? Bo jak dla FG to dawno i nie prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Można wykupić OC na numer ramy kiedy:Sprowadziłes motor/samochód i masz-przegląd zrobiony w kraju-dokumenty od samochodu np. niemieckieMasz jakiekolwiek rejestracje na nim. Sam jechałem samochodem sprowadzonym z francji 200km, nie zarejstreowanym i tak jak pisze wyżej zrobiłem na miejscu przegląd, pojechałem do firmy ubezpieczeniowej i tan na numer ramy ubezpieczamy pojazd. Nie możliwe jest ubezpieczenie pojazdu na numer ramy jeśli jest zarejestrowany w kraju. Jeśli chodiz o crossa to sobie możesz na podwórku jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi