zysio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Witam dzis wybrałem sie w teren klr 'em felga miala lekka centre po zrobieniu jakis 10km przy predkosci 100km/h w terenie wpadłem w duza dziure zcieło mi kilkanascie szprych złapałem kapcia i wogole teraz kolo lata we wszystkie strony swiata piasta w miejscu a fela lata jak chce co mogło byc tego powodem . Opłaca sie to robic czy szukac dobrej uzywki na allegro ? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 "...felga miala lekka centre po zrobieniu jakis 10km przy predkosci 100km/h w terenie wpadłem w duza dziure..." Przecież sam napisałeś co było przyczyną, po co pytasz? Krzywe koło rozsypuje sie szybko, a przy takim dobiciu miałeś "normalne" objawy - ścięcie szprych. Zapleć koło, porządnie wycentruj i na koniec podciągnij szprychy na dźwięk, muszą gadać jednakowo - dopiero wtedy masz najlepszy z możliwych rozkład sił w kole. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 raz do roku trzeba skontrolować stan koła.Ja oddaje kółka do specjalisty od kół szprychowych Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 raz do roku trzeba skontrolować stan koła.Ja oddaje kółka do specjalisty od kół szprychowych Zeby to bylo takie proste :P Ja takiego speca szukalem tydzien az oddalem do rowerowego ktory chcial wszystko kombinerkami robic :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Zeby to bylo takie proste :) Ja takiego speca szukalem tydzien az oddalem do rowerowego ktory chcial wszystko kombinerkami robic :POddaj do porządnego rowerowego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 u mnie w miescie nie chca sie tego podjac:( a calego koła nie moge nigdzie dostac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Zeby to bylo takie proste :icon_biggrin: Ja takiego speca szukalem tydzien az oddalem do rowerowego ktory chcial wszystko kombinerkami robic :icon_razz: fajny serwis rowerowy :) W Łodzi akurat jest specjalista, Głównie robi kółka do kolarek :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi