jachuer5 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Witam, nie znalazłem konkretnego tematu, więc, mam kilka pytań:-Co ile km, bądź miesięcy powinno sie wymieniać olej w Kawasaki Er 500-Co ile powinno sie regulować zawory-Ile może kosztować regulacja zaworów w serwiesie Kawasaki(mniej więcej)Dzwoniłem do Kawasaki, i powiedzieli mo że 120zł, w co nie chce mi sie wierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zassij serwisówke to będziesz wszystkie wiadomości miał na tacy podaneW co Ci się nie chce wierzyć? :icon_mrgreen: Cena na normalnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Serwisówke będe miał w poniedziałek , ale po niemiecku, więc nie wiele zrozumie, a 120zł to jest bardzo mało jako za taką operacje...Przecież oni strasznie bulą, więc wydaje mi sie to za tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ... mysle, ze zgodza sie wziac wiecej jak bedziesz nalegal. Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) To znajdź taka po angielsku. Po naszemu niestety nie ma :icon_mrgreen: Nawet jeśli nie kumasz angielskiego to takie podstawowe rzeczy można po obrazkach odszukać.Na 100% będzie tabela czynności serwisowych.Kurna chłopie jak Ci tyle powiedzieli to się ciesz ( jak Ci pasuje) a nie szukaj podstępu.Przyjedź do mnie to Ci zrobie regulację za pińcet :icon_mrgreen:Bedziesz zadowolony.... ja także :wink: Edytowane 7 Marca 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dobra cena, u mnie wzieli 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dobra cena, u mnie wzieli 200złale Ty masz inna maszyne... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Aj, zadałem pytanie to licze na odpowedź, a nie na doradzanie żebym znalazł sobie serwisówke...Bede miał książke to będzie dobrze, ale narazie nic takiego nie posiadam wiec udzielcie mi info na ten temat, ok? A jak myślicie, gdybym wział serwisówke po niemiecku, i zaniósł bym ją do tłumacza, drogie było by takie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Aj, zadałem pytanie to licze na odpowedź, a nie na doradzanie żebym znalazł sobie serwisówke...Bede miał książke to będzie dobrze, ale narazie nic takiego nie posiadam wiec udzielcie mi info na ten temat, ok? A jak myślicie, gdybym wział serwisówke po niemiecku, i zaniósł bym ją do tłumacza, drogie było by takie cos? nie... co Ty, mysle za 3-4 tys powinno wystarczyc pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Proszę leniu :notworthy: http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ER5,w,uzytku,955.html Przetłumaczę Ci ale z angielskiego.. za jakies 1000zł .Potrwa to ze 2 lata bo mam w cholerę innej roboty :banghead: Edytowane 7 Marca 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 wiedza kosztujejak nie kasę to choćby odrobnę energiia Ty liczysz że wszystko na tacy Ci podadzą Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 szkoda słów, czy w tej polsce naprawde nic dobrego, legalnego i taniego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Halle ło so chozi? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ?????Chłopie, o co ci biega??????Co na tacy???????Chciałbym znać odpowiedź na te 3 pytania, wiec jak nie masz nic ciekawego do napisania, to po prostu nie pisz...Jak sie nudzisz, to poczytaj sobie ksiązke, a nie za przeproszenie wpierdzielasz sie, i robisz zamiesznaie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 książka to raczej Tobie by się przydałamoże słownik :notworthy: :banghead: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi