borsuk2 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Mam pytanie czy można lać paliwo 98 do Hondy F2 jak tak to jakie są tego zalety lub wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Można, tylko po co?Użyj wyszukiwarki, a się dowiesz czemu w takim motocyklu nie ma to sensu. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 lać.. owszem - możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Nie, nie możesz, zepsuje się. Tym bardziej że 98 dobrze jak ma 95 oktanów :D Edytowane 7 Marca 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 możliwe że było to spowodowane REWELACYJNą :) :) jakością naszego polskiego paliwa ale moja f3 bardzo odczuwała czy jest 95 czy 98 - na 98 miała dużo lepsze górne obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Kumpel w jajku 3/4 niby odczówał lepszego kopa ale ja tam różnicy nie widze, za lipne mamy stacje paliw żeby przepłacać za zupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Witam 98 nie ma za zadanie dodac mocy, a zapobiegac spalaniu stukowemu w maszynach o duzym stopniu sprezania, z innych wzgledow nie ma sensu lac 98 pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Mam pytanie czy można lać paliwo 98 do Hondy F2 jak tak to jakie są tego zalety lub wady. Ja lałem do swojej hondy i chodziła bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Tu jest fajny artykuł:http://secretservice.za.pl/95kontra98.pdf Ponoć dla silników samochodowych dobrze od czasu do czasu nalać Vpower bo coś tam przeczyści, dla motocykl też może dobrze to zrobić? Edytowane 17 Marca 2008 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Białycbr Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dobry i ciekawy artykuł...Człowiek cały czas sie czegos nowego dowiaduje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimas Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ja do srada 750 wlałem 98 a puzniej 95 i róznicy jakiej kolwiek nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi