Skocz do zawartości

DESMO MANIAX DOC zaprasza na kolejny Desmomeeting

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

DESMO MANIAX DOC Poland zaprasza na kolejnyDesmomeeting

Witajcie.

Jak rok temu- organizujemy kolejny Desmomeeting, tym razem takze w Bialokoszu ( www.bialokosz.pl ). Spotkanie odbedzie sie w dniach 16,17,18 maja. Przewidujac wieksza frekfencje w obecnym roku, bierzemy pod uwage niestety mozliwosc dostawek w pokojach ale i tak przy tak wysokim standardzie tej miejscowki nie bedzie to to jak sadze zbyt uciazliwe ;-]. Dla mniej wymagajacych udostepnione zostana przyczepy campingowe, istnieje takze mozliwosc rozbicia namiotu. Prosze o info osoby tym zainteresowane, wtedy odpowiednio zmodyfikujemy warunki. Cene za impreze ustalilismy na zeszlorocznym poziomie, t.j. 200 zl/osobe za dwa noclegi/trzy dni (piatek-sobota-niedziela). Dla osob chcacych przyjechac jedynie na jedna noc- cena wynosi 130zl/os. W nastepujacych kwotach zawiera sie:

--200 zl.- Piatek- zakwaterowanie, wieczorem- tradycyjnie ognisko z kielbasa, bigosem, salatkami, dodatkami i napojami bezalkoholowymi. Oczywiscie piwo mozna bedzie zakupic na miejscu. Trunki wysokoprocentowe- we wlasnym zakresie. Sobota- sniadanie i poznym popoludniem/wieczorem obiadokolacja- "Biesiada w namiocie'. W sobote planujemy przejazdzke w ciekawe miejsca wiec nie planujemy typowego obiadu . Niedziela- sniadanie. Inne posilki oczywiscie takze beda dostepne w palacowym menu.

--130 zl.- zakwaterowanie, wieczorny posilek, na drugi dzien- sniadanie.

Moge zapewnic tych, ktorzy nie byli jeszcze w Bialokoszu, ze tamtejsza kuchnia jest naprawde wysmienita, okolica sielska-anielska i cicha...choc czasami trzaskaja na niebie fajerwerki, smigaja quad'y i cross'owki he he he ;-] !

Tak wiec- jest juz wszystko ustalone i ww. kwoty nalezy wplacac po uprzednim powiadomieniu mnie o checi uczestnictwa- na przeslane nastepnie przeze mnie konto. Jak rok temu- zaczynam juz 'ciotowac' pogode aby byla jak najlepsza! Moze jakas wiedzma pomoze ;-] ? W razie niejasnosci prosze smialo pisac lub telefonowac.

Pozdrawiam Was serdecznie,

Jacek/Frencci

DMX DOC Poland

desmomaniax@gmail.com

( 604 165 330 )

Jacek,

tu desmomaniax z Puszczykowa !!!

byliśmy w Białokoszu i w tym roku też będziemy !!

mam nadzieję na dużo fajnych włoskich sprzętów i zabawę z klasą.. w dobrym towarzystwie...

pozdr dla desmomaniaxów z całej Polski

cezario

MG V11 sport

cezaryMGV11 napisał:

Jacek,

tu desmomaniax z Puszczykowa !!!

byliśmy w Białokoszu i w tym roku też będziemy !!

mam nadzieję na dużo fajnych włoskich sprzętów i zabawę z klasą.. w dobrym towarzystwie...

pozdr dla desmomaniaxów z całej Polski

cezario

MG V11 sport

Si Cezario ;-]. Ty jestes niezawodnym kompanem...w Brnie tez ;-]

Forza DesmoGutki

jacek998 napisał:

Si Cezario ;-]. Ty jestes niezawodnym kompanem...w Brnie tez ;-]

Forza DesmoGutki

no i ja też byłem, na myszach pędzoną piłem, fajnych kolegów poznałem i w tym roku też mam nadzieję dojadę w całości i na jednym łańcuchu :buttrock:

Witajcie. Ja mam tak blisko do Białokosza że wstyd sią przyznać, ale za to dla chętnych opracuję z braciszkiem jakąś trasę wycieczkową (oczywiście jeśli będzie czas jechać) bardziej szosową i przyjemniejszą niż w tamtym roku (ci co jechali wiedzą o co chodzi) Już powoli nie mogę się doczekać.

Pozdrawiam desmomaniaksów.

Damian

hose napisał:

Witajcie. Ja mam tak blisko do Białokosza że wstyd sią przyznać, ale za to dla chętnych opracuję z braciszkiem jakąś trasę wycieczkową (oczywiście jeśli będzie czas jechać) bardziej szosową i przyjemniejszą niż w tamtym roku (ci co jechali wiedzą o co chodzi) Już powoli nie mogę się doczekać.

Pozdrawiam desmomaniaksów.

Damian

Ello Los Desmomaniakos ;-]. Planujemy jednak troche dluzsza wyprawe Hose...o ile pogoda dopisze. Warto jednak miec w odwodzie cos 'na miejscu',ok? Media powiadomione, ludzie sie zapisuja mysle, ze bedzie ok ;-] Pozdrawiam,J :buttrock:

jacek998 napisał:

Ello Los Desmomaniakos ;-]. Planujemy jednak troche dluzsza wyprawe Hose...o ile pogoda dopisze. Warto jednak miec w odwodzie cos 'na miejscu',ok? Media powiadomione, ludzie sie zapisuja mysle, ze bedzie ok ;-] Pozdrawiam,J :notworthy:

Tak, tak wiem wszystko ok.

Czy SCITRO miał na myśli właśnie ubiegłoroczny Białokosz???

hose napisał:

Tak, tak wiem wszystko ok.

Czy SCITRO miał na myśli właśnie ubiegłoroczny Białokosz???

Tak sadze. Tylko nie wiem czy droge 'do' czy powrotna...a moze obie :)

Wszystko mozliwe, ze na naszym spotkaniu bedzie mozna sie zapoznac z Monsterem 696, ciekawe, ciekawe :)

Witajcie Desmole i Klekotki ;]]]]]!

W tym roku meldujemy sie z Małżowiną w Białokoszy. Miło Was będzie zobaczyć w komplecie Desmo maniacy. Z braterskim pozdrowieniem

' Niech Moc będzie z wami a klekot Was wyróżnia

Maciej

M-IZOWIEC napisał:

Witajcie Desmole i Klekotki ;]]]]]!

W tym roku meldujemy sie z Małżowiną w Białokoszy. Miło Was będzie zobaczyć w komplecie Desmo maniacy. Z braterskim pozdrowieniem

' Niech Moc będzie z wami a klekot Was wyróżnia

Maciej

Witamy na forum dukatowy Doktorze :flesje:

• 2 tygodnie później...

Hallo Desmowariaci :buttrock:

Systematycznie naplywaja zgloszenia wiec przypominam:

1. Zgloszenie na maila klubowego z podaniem konkretnych namiarow

2. Po odpowiedzi ode mnie- dopiero wplacamy kase na odpowiednie konto. W przypadku braku reakcji- piszcie ponownie...to tylko internet ;-]

Generalnie jest La Gitarra- sobotnie popoludnie postaramy sie wypelnic jazda, szkoleniem jazdy przeprowadzonym przez instruktorow ( http://www.ttsc.pl/ - thx Krzys!) oraz odwiedzeniem stalej letniej miejscowki poznanskiej nad Malta ( http://www.malta.poznan.pl/ ). Dla twardzieli pozostaje takze MRU ( http://www.bunkry.pl/ ), gdzie bylismy rok temu i gdzie Kremowka wykonal fotografie ciemniego korytarza...jak sie okazalo pozniej, na powiekszeniu- widac bylo w oddali tajemnicza postac. Kto byl- to wie, ze solisci tam nie spaceruja...brrrr.

Bedzie ok, byle pogoda dopisala- ale to juz jest loteria.

Heh...pamietam jeden z desmomeetingow w Gnieznie kiedy trafilismy na najwieksze 'urwanie chmury' od wielu lat- wody po osie kol motocyklowych, do tego Tomaszowi od zoltego 996 'z latajacymi owiewkami' odpadl podnozek, ktory trzeba bylo naprawiac na predce. Jest co wspominac ;-]

Forza Klekoty

Jaca

Jacek, a jak sie dowiedziec, czy wplata za Bialokosz dojszla... bo wplacic wplacilem za 3 gosci( Rysiek, Wojtek- Niemiec i ja), ale nie wiem czy sie nie okaze na mniejscu ze wplaty nie bylo: idowidzeniapanom/ zegnampanow/gulaj sie arbuzie/ciag sie flaku w zabek czesany/ dzwigaj beret (niepotrzebne skreslic)

Pozdr. Janek Klekotek 748S.

Edytowane przez jannikiel

jannikiel napisał:

Jacek, a jak sie dowiedziec, czy wplata za Bialokosz dojszla... bo wplacic wplacilem za 3 gosci( Rysiek, Wojtek- Niemiec i ja), ale nie wiem czy sie nie okaze na mniejscu ze wplaty nie bylo: idowidzeniapanom/ zegnampanow/gulaj sie arbuzie/ciag sie flaku w zabek czesany/ dzwigaj beret (niepotrzebne skreslic)

Pozdr. Janek Klekotek 748S.

Oles ma mi co piatek slac aktualne wykazy z konta, dam znac wieczorem w piatek. Pzdr,J