Igor Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ...Wiedźm się nie pali, ...Pali się, pali. Ale najpierw się pławi, żeby sprawdzić, czy podejrzewana o wiedźmowatość jest wiedźmą :evil: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Według starej zasady: Wiedźmy sie poddaje testowi - przywiązuje sie coś ciężkiego do nogi Wiedźmy, wrzuca się ją na głęboką wode, jak wypłynie to Wiedźma i na stos, jak nie wypłynie to niewinna :evil: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 O kurde! Moja żonka się zrobiła na rudo i stzreliła sobie zielone kontakty. Co robic??? :icon_twisted: pozdrWozić ją na tylnim siedzeniu bez kasku. Będziesz bardziej widoczny na drodze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry01 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jak bedzie jakis wypad to ja pijawie sie na takiej degustacji :bigrazz: i chętnie poznam smakoszy win :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Żałujcie :notworthy: Poszło z 5 butelek zajebistego wina (na koszt firmy). Było co pić. I przegryźć też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 I owszem, żałuję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Żałujcie :wink: Poszło z 5 butelek zajebistego wina (na koszt firmy). Było co pić. I przegryźć też.Na głowe? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Na głowe? :biggrin: Na 3 osoby. Mnie, Pawła i moją przyjaciółkę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 spalic... bedziemy mieli stereo :banghead:i wreszcie bedziesz mogl z nami jezdzic :)To nie tak, ona nie ma nic naprzeciwko.Wiedźm się nie pali, co najwyżej można się z nimi "spalić" :icon_razz:Oj można, można... :P pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi