Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Wyszło w końcu tak, że będę tam tylko w niedzielę około wczesnego popołudnia, czyli ok. 14.Chętnie się z wami zobaczę, więc zapraszam:)To chyba jedyne miejsce gdzie wino z półki i po cenie półkowej mozna wypić na miejscu, w eleganckich kieliszkach i przy stoliku. Przy niezłych przekąskach (tarta szpinakowa my love :banghead: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Wyszło w końcu tak, że będę tam tylko w niedzielę około wczesnego popołudnia, czyli ok. 14.Chętnie się z wami zobaczę, więc zapraszam:)To chyba jedyne miejsce gdzie wino z półki i po cenie półkowej mozna wypić na miejscu, w eleganckich kieliszkach i przy stoliku. Przy niezłych przekąskach (tarta szpinakowa my love :bigrazz: ). oj sie zmienia :clap: hihihihihi tak to bywa z zielonymi oczkami :wink: :) Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 oj sie zmienia :( hihihihihi tak to bywa z zielonymi oczkami ;) :) No nie wiem. Ja bym powiedziała, że rude to wredne, a zielonookie do tego to już w ogóle wiedźma :lalag: Niedziela??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No nie wiem. Ja bym powiedziała, że rude to wredne, a zielonookie do tego to już w ogóle wiedźma :) Niedziela???Holender... ale koloryt :) muszę to zjawisko kiedys obejrzeć :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 To się czasami źle kończy, tak jak z lwem, zoo i uszkodzoną klatką, hehehehhe :) ... Widać że muszę zarządzić. Dla chętnych - niedziela o 14.00 :). Pozdrawiam i do zobaczenia ! Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Lubię zoo i lwy a ciekawość jest silniejsza niż ryzyko he, he.Czasem fajniej coś zobaczyć i umrzeć niż żyć nudnie i nie widzieć nic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 rude to wredne, a zielonookie do tego to już w ogóle wiedźma :wink: spalic na stosie!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 spalic na stosie!! :buttrock:W ramach ogniska na Kabatach :rolleyes: :rolleyes: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 tylko kto chrust zbierze, przecież od tego sarny uciekają :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Widać że muszę zarządzić. Dla chętnych - niedziela o 14.00 :). Ale ty męski jesteś :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 tylko kto chrust zbierze, przecież od tego sarny uciekają :smile:to wezmiemy benzyny troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Benzyna jest nieekologiczna :icon_eek: !!! Matko, ale tu spamu :smile: :) :icon_razz: To pisały Niecne Zielone Oczy, bo Paweł jest w SosnowcuXD Edytowane 14 Marca 2008 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 No nie wiem. Ja bym powiedziała, że rude to wredne, a zielonookie do tego to już w ogóle wiedźma :biggrin: Niedziela???O kurde! Moja żonka się zrobiła na rudo i stzreliła sobie zielone kontakty. Co robic??? :flesje: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) O kurde! Moja żonka się zrobiła na rudo i stzreliła sobie zielone kontakty. Co robic??? :flesje: pozdrspalic... bedziemy mieli stereo :biggrin:i wreszcie bedziesz mogl z nami jezdzic :flesje: Edytowane 14 Marca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 O kurde! Moja żonka się zrobiła na rudo i stzreliła sobie zielone kontakty. Co robic??? :bigrazz: pozdrNajsłuszniejsze połączenie :icon_razz: A ma kota? Na razie jednak nie musisz się denerwować. Z Pratchetta wiemy, że wiedźmy są groźne dopiero, gdy dobiorą się trzy :evil: Twojej żonie potrzeba zatem dwóch koleżanek. Koniecznie rudych, to jest wymóg. "Moja" wiedźmowa trójka już istnieje:) Wszystkie rude i wredźmowate! Wiedźm się nie pali, co najwyżej można się z nimi "spalić" :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi