Macias Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 A mi sie nie za bardzo podoba chociaż pomysł niezły ale wykonanie nie te ja dał bym inny lakier bardziej błyszczący a może nawet w innym kolorze no i te ognie też bardziej wyraziste ale hmm sam nie wiem co mam o niej myśleć wkońcu to jawka więc jest fajna 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 23 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 czy wiecie moze jak sie nazywa ta blacha na podnuzkach tego Simsona http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=18142354 :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 jest to aluminiowa blacha ryflowanaoblookaj to:http://www.pik-net.pl/tasman/roznosci/blacha.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 23 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 dzieki m16 mam zamiar troche teko uzyc w jawce :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 jest to aluminiowa blacha ryflowanaoblookaj to:http://www.pik-net.pl/tasman/roznosci/blacha.htm arghhhhhhhh ale to cholerstwo drogie ... a bym do dtty wstawki zrobil :D Chyba pozostane przy tradycyjnej blasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 jest to aluminiowa blacha ryflowanaoblookaj to:http://www.pik-net.pl/tasman/roznosci/blacha.htm arghhhhhhhh ale to cholerstwo drogie ... a bym do dtty wstawki zrobil :D Chyba pozostane przy tradycyjnej blasze18zl za m2 to jeszcze chyba nie taka tragedia ;-)A w razie czego to zawsze mozesz jeszcze udac sie w nocy z nozycami do metalu do budki telefonicznej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Tylko ciekawe czym będziesz cioł tą blachę. Bo ona jest strasznie gruba. U sibie na mieście kiedyś widziałem w motoryzacyjnym taką grubą wyttłoczoną folię imitującą blachę ryfllowaną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 18 zl za m2... cos nie doczytalem :D wiec jest tania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Napewno jest pare złotych droższa, ale i tak ryflówa jest tania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Neos odnosze wrazenie ,że jestes chorym wiesniakiem ktory mysli tylko o Wiejskim tuningu :!: A ten nie poprawia wygladu moto tylko go psuje:!: Moto najlepiej wyglada w fabrycznej wersij i jesli silnik masz do dup** to nic ci nie da tuning wizualny (ktorego stosuja wiesniaki) zrozum to :!:!:!:!:!:!:!:!: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Tylko ciekawe czym będziesz cioł tą blachę. Bo ona jest strasznie gruba.Też masz problemy : bierzesz szlifierkę "modelingujesz" na dowolny kształt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Neos odnosze wrazenie ' date='że jestes chorym wiesniakiem ktory mysli tylko o Wiejskim tuningu :!: A ten nie poprawia wygladu moto tylko go psuje:!: Moto najlepiej wyglada w fabrycznej wersij i jesli silnik masz do dup** to nic ci nie da tuning wizualny (ktorego stosuja wiesniaki) zrozum to :!:!:!:!:!:!:!:!:[/quote']Pozdrowienia od wieśniaka co dokupił sobie świecidełka do motoru, a nie dotkął silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 24 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Piotrek skad wiesz ze jestem ze wsi :?: a tak wogule to jest moja Jawka i bede z niom robil co chce kupie sobie takom blache i sobie do jawki jom zaloze i bedzie zarombiscie wyglondala moze ty bys nie zalozym ale ja zaloze bo mi sie to podoba i mnie to niebedzie obchodzic ze ktos nazwie to wiejskim tuningiem dlamnie to nie bedzie wiejski tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Neos odnosze wrazenie ' date='że jestes chorym wiesniakiem ktory mysli tylko o Wiejskim tuningu :!: A ten nie poprawia wygladu moto tylko go psuje:!: Moto najlepiej wyglada w fabrycznej wersij i jesli silnik masz do dup** to nic ci nie da tuning wizualny (ktorego stosuja wiesniaki) zrozum to :!:!:!:!:!:!:!:!:[/quote']Pozdrowienia od wieśniaka co dokupił sobie świecidełka do motoru, a nie dotkął silnika... Jakie swiecidełko :?: Ja go nie kupowałem do moto tylko to był brylok ktorego nie uzywałem (no raz ) A po hu** mam robic silnik jak dobrze mi chodzi :?: Ja nie bede mowił o naklejce na moto :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Piotrek skad wiesz ze jestem ze wsi :?: a tak wogule to jest moja Jawka i bede z niom robil co chce kupie sobie takom blache i sobie do jawki jom zaloze i bedzie zarombiscie wyglondala moze ty bys nie zalozym ale ja zaloze bo mi sie to podoba i mnie to niebedzie obchodzic ze ktos nazwie to wiejskim tuningiem dlamnie to nie bedzie wiejski tuning Dobra przywracam ci honor :D Nie wiem czy jestes ze wsi czy nie mało mnie to obchodzi ,ale jak masz robić tuning to zacznij od silniczka ,a nie od blach one ci nic nie dadza :!: No i masz racje to jest tylko twoje moto tak wiec rob co chcesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi