zappa Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 myślisz, że za mały i nie starczy dla wszystkich?Hehe, nie chcę kłótni i bijatyki jak nie starczy... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 jest rozwiązanie ... kup więcej królików :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 jest rozwiązanie ... kup więcej królików :DAlbo rozmnóż. Króliki się przecież mnożą jak króliki :) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 za długo byśmy czekali na impreze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Albo rozmnóż. Króliki się przecież mnożą jak króliki :D .pzdrale chyba cięzko będzie rozmnożyć jednego królika. chyba, że przez pączkowanie. albo spróbuj jak roślinki-poodcinaj kawałki, wsadź do ziemi albo do wody i sprawdź czy puści korzonki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Ha ha... to ja myślałem o degustacji :bigrazz: a tu widzę sami smakosze :D edit Aśka to jest jakiś pomysł... :) .(\ /)(O.o)(> <)skopiuj Królika, aby pomóc mu zdominować świat Edytowane 6 Marca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ale chyba cięzko będzie rozmnożyć jednego królika. chyba, że przez pączkowanie. albo spróbuj jak roślinki-poodcinaj kawałki, wsadź do ziemi albo do wody i sprawdź czy puści korzonki :) lepiej bym tego nie wymyślił :D mam nadzieję, że szybko urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wyglada na to. ze Asce znow uda sie wyczarowac pogode (w sobote ma byc calkiem ladnie) :biggrin: i dzieki temu suczka Marianiego ocaleje. Dobrze, ze przynajmniej kot jest chwilowo niezagrozony. Tylko z tym aresztem to lekka przesada, bo to wyglada na wyrok, ponad rok siedzi u nas na wygnaniu. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Boże... moja głowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ehehehehe :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 to wcale nie jest śmieszne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 troszke jest :icon_mrgreen: ja wczoraj wróciłem na szczęście grzecznie do domu choć aż mnie nosiło :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 a nie mogłeś i mnie przy okazji zgarnąć...? czuję sie jakbym miała gorączkę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) jak bym Cię zgarnął to nie tylko ciebie by dzisiaj głowa bolała, ale i mnie. Po za tym próbowałem nawiązać kontakt :icon_mrgreen: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...028925&t=k&z=15 plan jest taki startujemy ognisko tam gdzie zwykle, czyli docieramy niebieską linią, ewetualnie czerwoną linią dla zmotoryzowanych. Jak by ktoś spóźnialski dotarł na miejsce A i nie było nas tam to znaczy, że pogoniła nas policja (co się raz zdażyło) i jesteśmy w punkcie B czyli przemieszczamy się po niebieskiej lini. Ja najprawdopodobniej się spóźnie - taki los - dlatego wklejam mapkę Edytowane 7 Marca 2008 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ale chyba cięzko będzie rozmnożyć jednego królika. chyba, że przez pączkowanie. albo spróbuj jak roślinki-poodcinaj kawałki, wsadź do ziemi albo do wody i sprawdź czy puści korzonki ;) Asiu zrob jak na filmie "Gremlinsy rozrabiaja"... tam polano woda i sie rozmnozyly przez paczkowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi