Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 widze, ze idea ognisk wg tradycyjnego stylu juz upadla...czyli dobrze, ze mnie nie bylo...czyly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 najba do odcinki i łapanie zajęcy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 spoko. ja już nie planuję więcej ognisk z Maleństwem. jednak kiełbaska bez piwa to nie to samo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 chyba, że znowu zagubisz się w czasoprzestrzeni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 chyba, że znowu zagubisz się w czasoprzestrzeni ;)oj juz przestań. przynajmniej Wam poświeciłam w las jak zbieraliście patyczki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 przynajmniej zbieralismy patyczki a nie pojechalismy do 2oo :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 czyly?czyli normalnego posiedzenie przy ognichu, zjedzeniu kielbachy i popiciu piwkiem...a nie siedzenie i patrzenie gdzie by tu pojechac na sprzecie... zamiast zostac na ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 czyli normalnego posiedzenie przy ognichu, zjedzeniu kielbachy i popiciu piwkiem...a nie siedzenie i patrzenie gdzie by tu pojechac na sprzecie... zamiast zostac na ognisku. Ej no 2 osoby zostały :bigrazz:Ja i Adam (Dr "coś tam" na forum - nigdy nie pamietam) :PPPPóźniej dojechało i doszło pare osób łącznie z "organizatorką" :DByło miło, ale szczeże powiedziawszy to ja już pierd### te forumowe ogniskażałosne było to że przyjechało 20 osób i wszyscy chcieli na gotowe du## grzać, zero wkładu własnegoJedna osoba rzuciła hasło "może do 2oo", to wszyscy od razu lub z 3 minutowym poślizgiem sobie pojechali, ale mimo że zostałem sam na rozpalanie ogniska z DRem ucieszyło mnie to, bo lepiej jest jak jest mało osób ale nie nastawiają sie pasywnie niż wielka można by rzec pokazowa ekipa ktora zrzuca wszystko na 3-4 osoby i sie tylko patrzy. A klimat sam z siebie sie nie wytworzy zawsze cos trzeba wnieść bo inaczej bedzie nudno i ponuro.Suma sumarum podobało mi się - mimo że było bez alkoholowo, fajnie sie "z bata strzelało" i robiło sobie jajca PSśmieszne były odgłosy aśki jak pojechała motocyklem do lasu poświecić chłopakom (dwa piski, jeden głosny , drugi już mniej) hmmm ciekawe może wilki jakieś zobaczyła Pozdrawiam Sz66sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Oj bo sie robia juz wyrzuty my i oni, a tak naprawde to bez wiekszego znaczenia - kto chcial to zostal, kto chcial to pojechal do 2oo i jak ktos mial ochote to z tych 2oo na ognisko wrocil. Grunt, ze sie spotkalismy, pogadalismy i spedzilismy czas w milym dla siebie towarzystwie, tak przynajmniej ja na to patrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Z tego co widze to mnie nie było i juz lipa no tak tego można było się spodziewać he he. Belgu idea ogniska nigdy nie upadnie bo my ją tworzymy.Pełne Szleństwo Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 "(...)żałosne było to że przyjechało 20 osób i wszyscy chcieli na gotowe du## grzać, zero wkładu własnegoJedna osoba rzuciła hasło "może do 2oo", to wszyscy od razu lub z 3 minutowym poślizgiem sobie pojechali,(...) " Nie wszyscy przyjechali na ognisko. Zbyt piękna pogoda była. Żal, że nie było równie pięknej organizatorki, ale "co się odwlecze to nie uciecze"... :D Sezon dopiero się rozpoczyna... na misia :flesje: A po za tym to mili moi... gdzie podział się Wam "duch wolności"... Każdy zasadniczo jest wolny a na :crossy: w dwójnasób... więc jeśli nie chciał, to nie został. Dexio ma rację :notworthy: "Wolność rządzi...!" - Osioł ze Shreka Ja i tak będę BARDZO MIŁO wspominał właśnie OGNISKO mimo, że nie łamałem patyczków i nie czułem ciepełka, tylko odmrażałem sobie uszy w orzeszku. i wszystkich Was, którzy tego popołudnia czekali na organizatorów... godzinę... pod Tesco... ( nie, żebym coś wypominał... nie... :icon_mrgreen: ), którym tak na marginesie należą się podziękowania za zorganizowanie całej akcji :clap: ... gdyby nie, to w ogóle byśmy się nie spotkali w "dzień kobiet" :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 najba do odcinki i łapanie zajęcy :) zajecy jak zajecy ........... z tego co pamietam, lapalismy Mariolke ja już nie planuję więcej ognisk z Maleństwem. Czyzby Asi cos sie urodzilo :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Mariolkę która łapała zające :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Z tego co widze to mnie nie było i juz lipa no tak tego można było się spodziewać he he. Belgu idea ogniska nigdy nie upadnie bo my ją tworzymy.Pełne Szleństwo Nie tylko Ciebie nie bylo, kolego :) :P Moze juz w maju ??? :( Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ej no 2 osoby zostały :)Ja i Adam (Dr "coś tam" na forum - nigdy nie pamietam) :PPPPóźniej dojechało i doszło pare osób łącznie z "organizatorką" :)Było miło, ale szczeże powiedziawszy to ja już pierd### te forumowe ogniskażałosne było to że przyjechało 20 osób i wszyscy chcieli na gotowe du## grzać, zero wkładu własnegoJedna osoba rzuciła hasło "może do 2oo", to wszyscy od razu lub z 3 minutowym poślizgiem sobie pojechali, ale mimo że zostałem sam na rozpalanie ogniska z DRem ucieszyło mnie to, bo lepiej jest jak jest mało osób ale nie nastawiają sie pasywnie niż wielka można by rzec pokazowa ekipa ktora zrzuca wszystko na 3-4 osoby i sie tylko patrzy. A klimat sam z siebie sie nie wytworzy zawsze cos trzeba wnieść bo inaczej bedzie nudno i ponuro.Suma sumarum podobało mi się - mimo że było bez alkoholowo, fajnie sie "z bata strzelało" i robiło sobie jajca PSśmieszne były odgłosy aśki jak pojechała motocyklem do lasu poświecić chłopakom (dwa piski, jeden głosny , drugi już mniej) hmmm ciekawe może wilki jakieś zobaczyła Pozdrawiam Sz66sty Szkoda tylko ze nikt nie pomyslal o tym ze ognisko w otullinie rezerwatu przyrody jest sprzeczne z przepisami prawa! Dodatkowo z rezerwatu przyrody ktorym jak zapewne wiesz lub nie wiesz jest Las Kabacki w calej swej okazalosci nie wolno nic wynosic tym bardziej patykow, drzew, krzewow. Mysle ze jesli chcemy spotykac sie na ognisko to spotkajmy sie w miejscu do tego przeznaczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi