Skocz do zawartości

ognisko na kabatach

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin SF napisał:

jest rozwiązanie ... kup więcej królików :D

Albo rozmnóż. Króliki się przecież mnożą jak króliki :) .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

Igor napisał:

Albo rozmnóż. Króliki się przecież mnożą jak króliki :D .

pzdr

ale chyba cięzko będzie rozmnożyć jednego królika. chyba, że przez pączkowanie. albo spróbuj jak roślinki-poodcinaj kawałki, wsadź do ziemi albo do wody i sprawdź czy puści korzonki :)

Ha ha... to ja myślałem o degustacji :bigrazz: a tu widzę sami smakosze :D

edit

Aśka to jest jakiś pomysł... :)

.(\ /)

(O.o)

(> <)

skopiuj Królika, aby pomóc mu zdominować świat

Edytowane przez zappa

Aśka napisał:

ale chyba cięzko będzie rozmnożyć jednego królika. chyba, że przez pączkowanie. albo spróbuj jak roślinki-poodcinaj kawałki, wsadź do ziemi albo do wody i sprawdź czy puści korzonki :)

lepiej bym tego nie wymyślił :D mam nadzieję, że szybko urosną

Wyglada na to. ze Asce znow uda sie wyczarowac pogode (w sobote ma byc calkiem ladnie) :biggrin: i dzieki temu suczka Marianiego ocaleje. Dobrze, ze przynajmniej kot jest chwilowo niezagrozony. Tylko z tym aresztem to lekka przesada, bo to wyglada na wyrok, ponad rok siedzi u nas na wygnaniu. :crossy:

jak bym Cię zgarnął to nie tylko ciebie by dzisiaj głowa bolała, ale i mnie. Po za tym próbowałem nawiązać kontakt :icon_mrgreen:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...028925&t=k&z=15

plan jest taki startujemy ognisko tam gdzie zwykle, czyli docieramy niebieską linią, ewetualnie czerwoną linią dla zmotoryzowanych. Jak by ktoś spóźnialski dotarł na miejsce A i nie było nas tam to znaczy, że pogoniła nas policja (co się raz zdażyło) i jesteśmy w punkcie B czyli przemieszczamy się po niebieskiej lini.

Ja najprawdopodobniej się spóźnie - taki los - dlatego wklejam mapkę

Edytowane przez Marcin SF

Aśka napisał:

ale chyba cięzko będzie rozmnożyć jednego królika. chyba, że przez pączkowanie. albo spróbuj jak roślinki-poodcinaj kawałki, wsadź do ziemi albo do wody i sprawdź czy puści korzonki ;)

Asiu zrob jak na filmie "Gremlinsy rozrabiaja"... tam polano woda i sie rozmnozyly przez paczkowanie :)

Belgu1.gif