Skocz do zawartości

ognisko na kabatach

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mariani napisał:

Kurcze, z tymi waszymi ustawkami - w weekend ma byc jakas chora pogoda ktora zacheca raczej do lezenia pod kocem a nie szlajania sie po lesie, ale zobaczymy moze uda sie Was namowic na jakas knajpe zamiast ognisko przy wiatrach, deszczu i Bog raczy wiedziec przy czym jeszcze:)

w związku z tym proponuję tak czy inaczej spotkac się o 17 pod tesco, a jesli będzie pogoda do dupy, to nas Mariani zaprowadzi do jakiejś miłej knajpki :wink: a jak nie będzie miał pomysłu na kanjpkę, to zrobimy imprezke u niego ;)

Edytowane przez Aśka

klaudiusz napisał:

Czeka cie oklep mój drogi, ja mam dwójke dzieci jeszcze ................. a Belgu? Belgu narazie udaje porządnego :D

a może my o czymś nie wiemy? może Belgu ma jakis powód, żeby tak ciągle na te obiadki do teściów latać i w ogóle :>

.....................hmmm..........................no właśnie, od jakiegoś czasu zawsze mu godzina nie pasuje, a to musi o którejś tam być gdzieś tam itd. ..................................zastanówmy sie nad tym problemem...................hmmm....................... :D

klaudiusz napisał:

Czeka cie oklep mój drogi, ja mam dwójke dzieci jeszcze ................. a Belgu? Belgu narazie udaje porządnego :crossy:

Widzisz Klaudio... ja poprostu mam ochote a Ty musisz byc w chacie :D

Taka miedzy nami roznica a nie kwestia dzieci... ;)

klaudiusz napisał:

.....................hmmm..........................no właśnie, od jakiegoś czasu zawsze mu godzina nie pasuje, a to musi o którejś tam być gdzieś tam itd. ..................................zastanówmy sie nad tym problemem...................hmmm....................... :icon_mrgreen:

bardzo prosiem sie od mojej osoby odpierniczyc * :biggrin:

A tak wogole to poprostu chce uszanowac moja 2ga polowke i poswiecic jej i tylko jej troche czasu.

A potem mozemy ewentualnie (w zaleznosci od pogody) podjechac na ognisko...

Troche ten 8.03 na ognisko taka sobie data jest...

Belgu1.gif

Belgu napisał:

Widzisz Klaudio... ja poprostu mam ochote a Ty musisz byc w chacie :D

Taka miedzy nami roznica a nie kwestia dzieci... :biggrin:

bardzo prosiem sie od mojej osoby odpierniczyc * :icon_mrgreen:

A tak wogole to poprostu chce uszanowac moja 2ga polowke i poswiecic jej i tylko jej troche czasu.

A potem mozemy ewentualnie (w zaleznosci od pogody) podjechac na ognisko...

Troche ten 8.03 na ognisko taka sobie data jest...

Belgu, wiadomo że teraz jesteś na etapie zauroczenia, przejdzie ci buhahahahahahahahahahahahahah :crossy:

Różnica jest taka że ja nic nie muszem, ja robie to na co mam ochote, jeżeli gdzieś mnie nie ma to widocznie wole w domu posiedzieć lub gdzie indziej pójść ;)

W kwestii dzieci sie nie odzywaj, bo sie nie znasz :lapad: hi hi hi hi

klaudiusz napisał:

(...) Różnica jest taka że ja nic nie muszem, ja robie to na co mam ochote (...)

nawet jesli jest to pilnowanie kaloryfera :rolleyes:

Belgu, żeby się z Ciebie zaraz człowiek widmo nie zrobił ;) , a kobiecie możesz poświęcić czas na ognisku, na przykład pojazująć jej jak się zbiera chrust :biggrin:

Marcin SF napisał:

Belgu, żeby się z Ciebie zaraz człowiek widmo nie zrobił :biggrin: , a kobiecie możesz poświęcić czas na ognisku, na przykład pojazująć jej jak się zbiera chrust :rolleyes:

Albo jak sie robi Jaskółke po 0.7 Litra Wyborowej ;)

oj Belgu... masz przechlapane :D

a co do daty-jak dla mnie jest akurat! jako kobita i organizatorka, właśnie tak mam ochote spędzic dzień kobiet, więc wiesz... :P

Marcin SF napisał:

chyba listkowej :buttrock:

tudzież szkoła łapania zajęcy w wysokiej trawie :D "na Mariolkę" :bigrazz:

w zaistniałej sytuacji robienie czegokolwiek "na Mariolkę" chyba nie jest najlepszym pomysłem ;)

a mi sie chce spać :icon_rolleyes: