Gajep Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ja się też piszę na zlot Warriotów, tym bardziej jeśli będzie na Mazurach albo w Bieszczadach :) ale tak naprawdę to niema znaczenia.. oby nie Katowice albo Łódź ;) Halo Koledzy zapadliście w sen zimowy?????????????????????????????????????????? Cisza tu od października.................. Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zajrzyj na http://www.yamaha-roadstar.pl/ .Parę wariatów tam jest. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Cześć A tu dalej cisza..... Ale z nowym rokiem nowym krokiem. Co myślicie koledzy o takim rozwiązaniu? http://customled.com/products/integrators/...tar_warrior.htm Zastanawiam się czy jest legalne u nas, a jeśli nie to i tak zamawiam:) Pozdrawiam Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKI WĄŻ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ciekawy patent znając życie to się będą czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja przede wszystkim odradzałbym ze względu na kiepską widoczność kierunku podczas hamowania. poza tym polecam lekturę rozporządzenia o wyposażeniu pojazdów, na wypadek ew. dyskusji z mundurowymi jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cześć W moim linku ze strony producenta widać tak sobie ale mam tu filmik z Raiderem z tą smą lampą i wygląda dobrze: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin880 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Witajcie!!! to chyba moj pierwszy wpis na tym forum takze Witam Wszystkich!!!!! i odrazu pytanie na temat Warriora; widze ze paru z was ma te wlasnie motorki i chciałbym zapytac ile macie wzrostu?? ja miałem wczesniej honde vt 1100 c2 i wygladałem na niej troche smiechowo. teraz zamierzam kupic Wojownika ale nikt ze znajomych nie ma takiego moto takze nie mam punktu odniesienia co do jego wielkosci. Z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam ps dodam za mam 196 cm pozdro Edytowane 11 Stycznia 2011 przez marcin880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witaj, Mam kumpla który jest jeszcz(nieco) wyższy niż ty i jeździ midnight starem 1900. W miarę się komponują... w miarę :cool: Też miał chłop podobny dylemat co ty. Warrior ma podobne gabaryty ale wizualnie mniejszy niż midnight. Może zainteresuj się Rajderem??? To też kawał maszyny... Pozdro! Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witajcie!!! to chyba moj pierwszy wpis na tym forum takze Witam Wszystkich!!!!! i odrazu pytanie na temat Warriora; widze ze paru z was ma te wlasnie motorki i chciałbym zapytac ile macie wzrostu?? ja miałem wczesniej honde vt 1100 c2 i wygladałem na niej troche smiechowo. teraz zamierzam kupic Wojownika ale nikt ze znajomych nie ma takiego moto takze nie mam punktu odniesienia co do jego wielkosci. Z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam ps dodam za mam 196 cm pozdro Cześć Myślę, że Ciebie może uratować tylko DODGE TOMAHAWK:) A tak serio to musisz sobie usiąść, przewieźć i zobaczyć się w jakiejś wystawie sklepowej. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin880 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 barłem pod uwage raidera ale mam ograniczenia pienizne moto ma byc do 23 000 takze 1900 odpada. biore po uwage tez haonde vtx 1800c ale to nie to samo co wariat jak to mowia tego kwiata pół swiata;/ a moz wy mieliscie dosw z ta honda wieksza jest od warriora ?? co do warriora to w okolicy nikt nie ma i nikt nie sprzedaje takze nie mam sie gdzie przysiasc;/ a co myslicie o yamaha midnight star 1700?? bo taka akurat jest w olsztynie i to na sprzedaz czy to ten sam motor co w wariacie (silnik)?? a gabarytowo jak podobnie czy nie?? pozdrawiam marcin;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 W Road Starze 1700 nie jest ten sam silnik co w Wariorze.To moto to cruiser a nie wariat. ;) .Inna pozycja za kierą , i generalnie inne przeznaczenie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin880 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 koledzy ma takie pytanie czy ktos zwas tzn posiadaczy wojownika mieszka stosunkowo blisko olsztyna bo chciałbym sie przysiasc d tego sprzetu i zobaczyc co i jak?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faith Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) ps dodam za mam 196 cm pozdro Witaj Obawiam się że Warrior będzie dla Ciebie wizualnie za mały. VTX 1800, VTX1300, Wildstar 1600/1700 lub Suzi 1800 są gabarytowo podobne (wymiarami) ale wizualnie są bardziej masywne (półki, widelec, bak, tylni błotnik). Są to po prostu bardziej chopperowate cruisery. Wariat jest zgrabniejszy, mniej masywny (jakby odchudzony - zgrabny bak, większy prześwit z tyłu). Miałem podobny dylemat tylko w drugą stronę, nie chciałem zbyt wielkiej krowy :-) więc mam zdjęcia na VTX, Wilstarze i Warriorze jak chcesz podeślę ci na maila. Jeździłem sobie po autohandlach i fociłem, a co ? :buttrock: Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Faith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich to moj pierwszy post. Jestem zadowoloym posiadaczem Warriora Midnight z 2007 roku. Obecnie przerabiamtroche swoje moto więc mam troche gratów do sprzedania (kierownica , manetki, pojedyncze sidzenie kierowcy, kompletny wydech w kolorze czarym od midnighta, czarne koła z czeroną obwodką na rancie,tylne mocowanie tablicy z podświetleniem itp.) Gajep nie kupuj tej lampy, tu masz link jak przerobić oryginalną lampe http://www.rswarrior.com/forums/14-install...tail-light.html Jeszcze pozdrawiam wszystkich właścicieli Warriorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Popi Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) witam ..czas obudzic sie ze snu zimowego :biggrin: chociaz ja juz zaliczylem pierwszy zlot w tym roku http://www.ctv.es/USERS/turismoto/principal.html ..co do tylnej lampy z kierunkami ...to ja taką mam fajny bajer ale na wlaczonym stopie mało widzac migajace kierunki dlatego tez dokupilem kierunkowskazy... teraz mruga mi i lampa, i kierunki ...dla wlasnego bezpieczenstwa mam taka sprawe ,musze zmienic opone przod jezdze na Bridgestone BT 020 i ogolnie jest ok ale technologia idzie do przodu i moze ta bylby lepsza model BT 028 F G http://www.reifensuchmaschine.de/Sommerrei...BT-028-F-G.html czy cos wiecie o tej oponie jakies plusy , minusy ..wiadomo ..producenci chwalą .. jak narazie nic nie znalazlem o tej oponie, zadnych opinii od motocyklistow Edytowane 16 Stycznia 2011 przez el Popi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi