rozek Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 http://www.sporthoj.com/stuff/filmer/newbieburnout.wmvi niech mi ktos teraz powie,ze majac wystarczajoco silny motocykl nie trzeba specjalnych umiejetnosci wdo palenia laczka.ten delikwent slamal sobie noge palac kapcia 8O Pozdro1 Hahahaha ale typ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Taki osioł to powinien najpierw uczys sie na jakims ogarze a nie na zx6 - zero umiejetności jazdy I nastepny ktory twierdzi tak jak ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Taki osioł to powinien najpierw uczys sie na jakims ogarze a nie na zx6 - zero umiejetności jazdy I nastepny ktory twierdzi tak jak ja Error - taki osiol nie powinien wsiadac na zadne moto :| przez takich idiotow sa wypadki :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Error - taki osiol nie powinien wsiadac na zadne moto przez takich idiotow sa wypadki Czyli nie powinien na poczatku siadac na takie moto. Kazdy z nas byl takim oslem (bez obrazy)nie wiedzial co do czego przymocowac jak sie jezdzi itd. Wiec kazdy sie nauczył na starszym slabszym sprzecie (juz to pisalem pisze jeszcze raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Czyli nie powinien na poczatku siadac na takie moto. Kazdy z nas byl takim oslem (bez obrazy)nie wiedzial co do czego przymocowac jak sie jezdzi itd. Wiec kazdy sie nauczył na starszym slabszym sprzecie (juz to pisalem pisze jeszcze raz) eee... sorka ale ja takim oslem nie bylem :| . Gdy wsiadalem na motor to z rozwaga i rezerwą. A ten gosc niedosc ze laka nie umie spalic, to w dodatku ewidentnie nie umie prowadzic sciga .... ogranicze sie do wypowiedzia ... DEBIL I TYLE A uczyc sie mozna nawet na hayabusie ... chociaz nie kazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sic_Majster Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Jak miałem dt80 to żeby spalić gume wrzucałem 6 bieg, boczna podstawka, koło lekko do gury i zadyma gotowa. W ten sposób bez problemu robilem tyle dymu ze przy dobrym wietrze zakrywalo caly motur, a na gumowym progu zwalniajacym to juz wogule... zero widocznosci 8O :D i na dodatek tylko pol opony szlo sie j..bac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 5 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2004 eee... sorka ale ja takim oslem nie bylem . Gdy wsiadalem na motor to z rozwaga i rezerwą. A ten gosc niedosc ze laka nie umie spalic, to w dodatku ewidentnie nie umie prowadzic sciga .... ogranicze sie do wypowiedzia ... DEBIL I TYLE OK oslem nie byles ale nie zaczynales od moto ze 100 konnym silnikiem. Tylko jak dobrze pamietam od WSKi. A uczyc sie mozna nawet na hayabusie ... chociaz nie kazdy A tu sie mylisz bo taki człowiek ktory zaczyna od takiego moto nie potrafi jezdzic jak nalezy. I raczej nie bedzie potrafił wsiadzie wypadnie z zakretu i smierc gotowa :!: albo stanie mu na drodze jakis słup. Wiec raczej nie nauczy sie jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Buehehehe, oglądałem ten filmik. Ten gościu chyba w ogóle niezna "teorii palenia gumy" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 witamjak chcecie obejrzec palenie gumy w moim wykonaniu na motorynce to prosze bardzo tutaj jest adres:a href=http://www.romety.prv.pl>www.romety.prv.pl</a>dalej musicie wejsc w dział filmy i tam macie.oczywiscie nie spalilem tej opony poniewaz byla nowa i mi bylo zal i opony i sprzetuwsadzielm duzo kasy w ta motoryne i nie chcialem ich stracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 oglądałem wszystkie Twoje filmiki. Ale ta motorynka jest zdeka przymulona, może dlatego że sie dociera ? Mój kumpel ma motorynke i chodzi jak żyleta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 jeśli chodzi ci o ten dźwięk to dlatego że filtr powietrza jest "sportowy"poza tym jeszcze wtedy nie była ona dotarta i nie do końca wyregulowanaraczej nie prędko ją dotre ponieważ nie używam jej od ponad roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 http://www.sporthoj.com/stuff/filmer/newbieburnout.wmv nie mnie to oceniać, ale moim zdaniem szkoda takich maszyn dla takich ludzi...dobrze,że żaden akurat tam z tyłu nie przejeżdżał i w niego nie przy********* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 http://www.sporthoj.com/stuff/filmer/newbieburnout.wmv rozwalił mnie ten filmik....koleś nieprzeciętny i fakt ze powinien sie uczyć palić na jakiejś 50ccm... utrwalił by mu sie odruch podnoszenia tyłu :) A d drugiej strony to jest naprawde zdolnym człowiekem bo nie każdy by tak umiał... ja paliłem na 50ccm 125 ccm i 1000ccm (998 :) ) i nie udało mi sie tak ani razu... on chyba musiał specjalnie podnosić przód do góry 8O No i przy okazji zostawił troche kolana na asfalcie :) Jak stać go na taką maszyne to niech sie zaopatrzy w jakąś skórkę albo chociać ochraniacze... :) To tak w ogóle dla wszystkich ... bo ja już raz przezyłem wywrotke w krótkim rękawku i nie ciekawie to wyglądało jak widziałem własną skorę na jednej z dziur w naszych drogach.. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Moja jawka też tak chodzi :buttrock: Mam stożka założonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Ni na tej koleś na Kawasaki chyba pożyczył od kogoś mototcykl, żeby przyszpanować! Wiadć 0 doświadczenia i nieodpowiedzialność :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi