Kargul Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 Czlowieku co ty gadasz.niby skuteramiu sie nie da palic gumy???Moj kolega wymienial juz 2 opony a wiesz czego....bo w tamtych byly dziury od palenia.W skuterze wciskasz przedni hamulec i jazda albo sie stawia na stopki i jeszcze wikesza jazda. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 albo sie stawia na stopki i jeszcze wikesza jazda. :banghead: A widzisz, są potrzebne różne sztuczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Nie rozumiem cie!jak sa potrzebne rozne sztuczki??A na ogarku to zapewne tez sie staje na stopkach albo sie dojezdza do sciany :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 To porównaj sobie skuter wysokiej klasy i motorower wysokiej klasy. Np. Aprilię RS i Yamahę Aerox. I to, i to ma sportowe zacięcie. Pytanie brzmi: co lepiej (przy mniejszym zastosowaniu różnych dziwnych chwytów) spali gumę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Odpowiedz jest prosta ja na moim Winerku :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ale i tak skuterami z reguły ciężej spalić gumę :banghead: Pozdro. I tu bym sie kłucił ale juz mi sie nie chce :twisted: :banghead:Już Ci się nie chce :?: Rzeczywiście - tyle się naprodukowałeś, że miałeś prawo się zmęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 2 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 oczywicie ze Aprila RS :!: a mnie sie wydaje ze na Hero Winer lepiej by spalil od Aroxa bo ma wieksze kola :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 a mnie sie wydaje ze na Hero Winer lepiej by spalil od Aroxa bo ma wieksze kola qrna - albo ktos polaka nie zna albo jestem przemeczony po treningu :banghead: i ani ja ani qmpel nie mozemy zrozumiec tego posta ...co ma wieksze kola ... aeorax czy winer ...nie wiedzialem ze gume latwiej sie pali wielkimi kolami ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 2 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 nie wiedzialem ze gume latwiej sie pali wielkimi kolami ........... ja tez dokladnie niewiem ale seba chyba cos takiego kiedys muwil albo mi sie snilo :banghead: co ma wieksze kola ... aeorax czy winer ..mnie sie wydaje ze wuner ma wieksze kola :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 <post wywalilem> DLACZEGO NIE MOGE USUWAC SWOICH POSTOW :?: :!: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zebys pisal kazdy post z pelna swiadomoscia tego, co piszesz i z ewentualnymi tego konsekwencjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Cytat:nie wiedzialem ze gume latwiej sie pali wielkimi kolami ........... ja tez dokladnie niewiem ale seba chyba cos takiego kiedys muwil albo mi sie snilo Wniosek:Chcecie palic gume to kupcie sobie traktor i po problemie :lol::lol: ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Kiedyś spaliłem bardzo ładnie gume na motoroweże simson skuter (S51 coś tam) Nie był poddany zadnym tuningom z wyjatkiem małej przerobki tlumika co poprawiło jego naxymalna o pare km. W kazdym badz razie moc nie zmieniła sie diametralnie. Simson był w dobrym stanie, miał dopiero nakrecone jakies 2tys km ale oponka tylna juz powoli konczyla swoj zywot (miała jeszcze troche bieznika) wieć spaliłem nia lacza. NIE BYŁO TO ZADNE MULENIE czy jeszcze nie wiem co, by natomist bym, duuuuzo dymu walacego spod blotnika i naprawde glosny pisk. MUsze przyznac ze niewiele lepiej da sie to zrobic maszynka o pojemnosci 750. Pozatym maszyna takiego osobnieka (Twierdzacego ze motocykl musi miec duzo duzo pojemnosci) ma zazwyczaj duuuzo duuuzo lat i pewnie przy probie palenia tlok takiej maszyny czy tez AZ ICH CZTERY wyskoczylo by i przywalilo by delikfentowi w pysk :banghead: Mała agresja wiem ale ... sory za wyrazenie. ODPIERDOLCIE SIE OD PIERDOPEDOW Motorowery to bardzo fajne motocykle i wbrew pozoro bardzo duzo moga zaoferowac i kazdy prawdziwy motocyklista o tym wiem!! Pozdrawiam. Tak jak kazdy czlwiek ma dusze tak i kazdy motocykl roniez ma. Nie wazne czy ma 50cc czy 750cc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zebys pisal kazdy post z pelna swiadomoscia tego, co piszesz i z ewentualnymi tego konsekwencjami. tjaaaaaaaa ale dlaczego jak mi sie 2x nabil posciak nie moge go SAM wywalic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Już Ci się nie chce Rzeczywiście - tyle się naprodukowałeś, że miałeś prawo się zmęczyć. A co ty myslisz ,ze ja to co nie moge sie zmeczyć :?: ja tez dokladnie niewiem ale seba chyba cos takiego kiedys muwil albo mi sie snilo No wiec czym szersza guma i lepsza przyczepnosc tym gozej sie pali gume. Winner ma 14 a Areox ma 12 z tego co wiem. Lecz winner ma waska gume a Areox szeroka tak wiec: szersza opona=wieksza przyczepnosc=gorsze palenie gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi