kazaa Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 mam prośbę no wiec na Poilibudzie mam niemiecki :) , i pani sympatyczna życzy sobie tekst techniczny na 3 strony a potem przetłumaczyć, znajoma jest tłumaczem przysiegłym ale nie mam samego tekstu po niemiecku, w związku z tym prosba jak MACIE COS O MOTOCYKLACH NA 3 STRONY PO NIEMIECKU TO PODRZUCCIE DO JUTRA, w internecie sa za fachowe a dla tej pani milej nawet jakas głupota bedzie tekstem technicznym a prosta rzecz łatwo sie bedzie tłumaczyc mojej znajomej i mnie uczycA PISZE TO TUTAJ BO MOGE W TEN SPOSOB TAKZE POMOC SZYMANOWI, JAK MASZ COS DO PRZETLUMACZENIA TO DAWAJ ALE TO POTRWA Z TYDZIEN BO JESTEM Z PLOCKA, PASUJE?BEDZIESZ MAIL PRZETLUMACZONE PIERWSZA KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro_boy Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Możecie mi powiedzieć dlaczego mi nie chcą działać linki od chichio? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okropnymarcin Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ja też parę rzeczy kupiłem na ebay'u jest jednak jeden problem, niewiem może to juz się zmieniło, ale jeszcze rok temu (przed naszym wejściem do UE) trzeba było w banku uiścić opłatę za przelew 15E, niezłe zdzierstwo 8O ja płacę zawsze za pośrednictwem znajomego, jak wpada do Polski to się rozliczamy ;-) a z bezpieczeństwem jest generalnie LEPIEJ niż np na Allegro. Poprostu tam uczciwsze ludzie (niewszystkie) i nikt ogólnie nienapala się na kasę, trzeba poprostu zwracać uwagę na opis sprzedawcy i opinie o nim wystawione ;-) chetnie pomogę jeśli trzeba :-) a co do przesyłki towaru do Polski to ja zawsze się umawaim i przed przelaniem pieniędzy proszę żeby mi taki kolo sprawdził ile mnie to będzie kosztowało, średnio drożej jest o prawie dwa razy niż inhalb Deutschland ;-) znaczy w Niemczech, pozdrowienia/Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Możecie mi powiedzieć dlaczego mi nie chcą działać linki od chichio? :roll:Bo to sa linki ze starym adresem (stara domena) no i nie trybia...Co do ebaya to czy mozna caly motocykl sobie kupic i przetransportowac ? I ile by taki transport kosztowal ? =]Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Przy zakupach na zagranicznych stronach polecam ten tlumacz http://world.altavista.com/ . Wystarczy wybrac jezyk i ogien. Tlumaczy cale zdania. Przydatna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 właśnie teraz i ja potzebuje pomocy wyslalem juz pw do kolegi samsona miejmy nadzieje ze pomoze, jak nie mysle ze znajdzie sie kto chetny kto juz kupowal i jest obcykany pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 a ja sobie oglądam i zaciekawiły mnie kombiaki...http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4509204207&rd=1 zobaczcie sami, chyba warto, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 ostatnio wlasnie mysalem tez nad zakupen kombi i szukalem widzialem i te co zapodales nie wapliwie warto bo i cena nie jest wysoka kurde kto pomoze przy zamowieniu?? czy zamowi na siebie i mi odesle??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi