Skocz do zawartości

e-bay.de - prośba o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

mam prośbę

no wiec na Poilibudzie mam niemiecki :) , i pani sympatyczna życzy sobie tekst techniczny na 3 strony a potem przetłumaczyć, znajoma jest tłumaczem przysiegłym ale nie mam samego tekstu po niemiecku, w związku z tym prosba jak MACIE COS O MOTOCYKLACH NA 3 STRONY PO NIEMIECKU TO PODRZUCCIE DO JUTRA, w internecie sa za fachowe a dla tej pani milej nawet jakas głupota bedzie tekstem technicznym a prosta rzecz łatwo sie bedzie tłumaczyc mojej znajomej i mnie uczyc

A PISZE TO TUTAJ BO MOGE W TEN SPOSOB TAKZE POMOC SZYMANOWI, JAK MASZ COS DO PRZETLUMACZENIA TO DAWAJ ALE TO POTRWA Z TYDZIEN BO JESTEM Z PLOCKA, PASUJE?

BEDZIESZ MAIL PRZETLUMACZONE PIERWSZA KLASA

• 3 miesiące temu...

Ja też parę rzeczy kupiłem na ebay'u jest jednak jeden problem, niewiem może to juz się zmieniło, ale jeszcze rok temu (przed naszym wejściem do UE) trzeba było w banku uiścić opłatę za przelew 15E, niezłe zdzierstwo 8O ja płacę zawsze za pośrednictwem znajomego, jak wpada do Polski to się rozliczamy ;-) a z bezpieczeństwem jest generalnie LEPIEJ niż np na Allegro. Poprostu tam uczciwsze ludzie (niewszystkie) i nikt ogólnie nienapala się na kasę, trzeba poprostu zwracać uwagę na opis sprzedawcy i opinie o nim wystawione ;-) chetnie pomogę jeśli trzeba :-) a co do przesyłki towaru do Polski to ja zawsze się umawaim i przed przelaniem pieniędzy proszę żeby mi taki kolo sprawdził ile mnie to będzie kosztowało, średnio drożej jest o prawie dwa razy niż inhalb Deutschland ;-) znaczy w Niemczech, pozdrowienia/Marcin.

Możecie mi powiedzieć dlaczego mi nie chcą działać linki od chichio? :roll:

Bo to sa linki ze starym adresem (stara domena) no i nie trybia...

Co do ebaya to czy mozna caly motocykl sobie kupic i przetransportowac ? I ile by taki transport kosztowal ? =]

Pzdr

Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1

• 3 miesiące temu...