kubus2905 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 witam da rade taka operacja rozmiary selekci te same tlok wyglada tak samo ale ma 1 pierscien tylko czy sworzen taki sam wiece moze czy da rade taki tuning i czy poprawi t oosiagi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wydaje mi sie, że powinnien być ok, podobnie było z KX i KDX. Tylko według mnie to nie ma sensu, bo raczej to nic nie da. No może moc przeniesie sie na wyższe obroty.Chyba wiesz o co chodzi? I jeszcze zależy jaka jest różnica w cenie tych tłoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 a co chcesz ta zmiana osiagnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 wieksza moc i szysze wkrecanie na obr ceny sa identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 moc może uzyskasz , ale do tego potrzeba jeszcze odpowiedni wydech i gaźnik.o stracie momentu w dolnym i średnim zakresie nie mówiąc Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a wogle ten tlok bedzie pasowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 nom niby ta kwygladaja tak samo rozmiary te same tylko nie wiem jaki cr ma sworen crm i tak nie ma praktycznie dolu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 bo moze masz spieprzony zwor wydechowy?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 tłoki w tych motocyklach beda te same... Inne sa pewnie cylidry :smile: czasy otwarcia okien przepłukania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Nieprawda.Crm bardzo milo ciagnie od dolnych obrotow gdy dobrze dziala zawor wydechowy i silnik jest w stanie uzytkowania :) po prostu w dobrym stanie.Powiem ci niebawil bym sie w takie cos.Mysle zee nawet jak to zadziala to to twoj wal korbowy szybko sie skonczy wykoncza go obroty.bo bedziesz mial swiadomosc ze masz 1 pierscien to hebel mozna go kreecic na czerwone;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 no nie wiem czy crm idze od dolu nie jaest tak jak w wyczynah ale gorzej niz np w dt 125 i pegaso 125 silnik stan bdb zawur dziala poprawnie crm budzi dopiero po 8 tys ob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 to dziwne bo nsrka ma chyba najlepszy dol w sicgach.mialem 2x rs z rotaxem 123 i 122 i maja gorzej.nie wiem jak mito bo malo jezdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 z tego co wiem crm mma inaczej sterowany zawur i inny modul moze to temu ale nie wiem dla mnie crm ma kiepski dul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 z tego co wiem crm mma inaczej sterowany zawur i inny modul moze to temu ale nie wiem dla mnie crm ma kiepski dul buk Cię opuścił ?zlituj się i zainstaluj sobie Worda albo zmień przeglądarkę na FireFoxa a skończą się Twoje rażące błędy ortograficzne :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Śmigałem na CRM i musze powiedzieć że dół ma na prawde słaby do jakiś 7 tys. idzie bardzo mułowato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi