Tobik Opublikowano 15 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2003 Witam!Zna ktoś może przypadkiem jakiś warsztat, możę być prywatny oczywiście też gdzie ktoś moze reperować MZtki??Chodzi mi o 250Etz, i najlepiej jakby był położony gdześ w woj.Opolskim, ale może być także w sąsiednich województwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 15 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2003 A co ci sie stało w twoim sprzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 15 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2003 najlepszy wasztat to swoj albo kumpla garaz za glupie wyregulowanie gaznika w normalnym warsztaciie po znajomosci zaplacisz 25zl za minute roboty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 dokładnie tak jak napisał Novynajlepiej samemu, zaoszczędzisz kupe kasy i masz satysfakcję że zrobiłeś to sam PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Z warsztatami jest problem. Pamiętam jak sam szukałem takowego: poszedłem do zwykłego warsztatu motocyklowego, koleś składał praktycznie tylko japońce. Jak go spytałem, czy zrobiłby MZtkę to odpowiedział, że po pierwsze ani mi ani jemu by się to nie opłacało, po drugie nie ma nawet odpowiednich ściągaczy. Najlpiej albo spróbuj samemu się zabrać za naprawę, albo znajdź jakichś pasjonatów z okolicy.PowodzeniaPozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 6 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 Dzięki za odpowiedzi, jestem wdzięczny :banghead: No ja sam nie bede majsterkował bo jestem zupełnie zielony, ale ktoś do pomocy z okolicy się znajdzie.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 7 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2004 jeśli ci to pasuej to możesz zrobić remonick u mnie:)- oczywiecie ja słuze pomocną radą i całym zapleczem narzędzi- to wwszystko za free (swoim sie nie żałuje) :flesje: :flesje: :flesje: ;) :) :) :flesje: :lol: :lol: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2004 Spoko, dzięki kiki, jakby coś to się kiedyś zgadamy, a skąd jesteś dokładnie??i jak dojechać jakby co? ;) Jeśli MZ się nie zespuje to wpadne i pojedziemy na browca :) oczywiście ja stawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 8 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 skąd?? Węgrów- dawne województwo siedleckie obecnie mazowieckie. A tak przy okazji jesli sie komus sprzęt "rypnie" w trasie a bedzie niedaleko mnie to niech wali do mnie-gwarantuje nocleg i pomoc, jeśli bedzie trzeba to i starego do robienia trybów zatrudnie :) :) :flesje: .Pozdrawiam ;) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 8 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 Hehe, spoko z góry dzięki Kiki. Jak bym był gdzieś przelotem, to nie omieszkam odwiedzić Ciebie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smialy Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Ja mam w Konstantynowie mechaniak ale nikomu nie polecam ;) Facet potrafi jak chce ale przeważnie to mu się nie chce i odwala. Teraz się poprawił ale kiedyś jak budował dom to dopiero wałki robił :lol: Simsony na poczatku jeździły łądnie a później zaczynały dzwonić i ogólnie katastrofa jak zagladało się do środka:) Sam raz byłem się pytać czy moje sprzęgło nie ciągnie za bardzo to mi powiedział że każda MZ ciągnie - teraz już wiem że jak na skżyżowaniu wrzucam 1 i trzymam na sprzegle jedna ręką i drógą na hamulcu - to nie jest dobrze i sprzegło za mocno ciągnie:) Ale to była wina oleju teraz jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 w sumie to juz sam nie wiem, bo z jednej strony dobrze mi zrobił remont w MZ. z drugiej rzeczywiście czasami troche dziwnie odpowiada na pytania, żeby nie powiedzieć że bez sensu. jak coś to do regulacji polecam Proca ;) , lepszy niż ten mechanik pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 gdzies kiedys widzialem w necie strone warsztatu w gdansku na jasieniu-robili tylko mz ale nie moze znalesc, moze wy cos wiecie? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Ja osobiście znam tego mechanika w Konstantynowa od wielu lat i zawsze wszystko było OK. Śmiały prawdopodobnie się znaliśmy i nie dziwi mnie fakt że musisz jechać do mechanika żeby powiedział tobie czy ci sprzęgło ciągnie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 gdzies kiedys widzialem w necie strone warsztatu w gdansku na jasieniu-robili tylko mz ale nie moze znalesc, moze wy cos wiecie? Pewnie, że znam warsztat z Jasienia - w końcu moja etka przechodziła tam cały remont :D Jak chcesz, to mogę Ci podać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi