Vidlak Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Normalnie też sie wybieram na złocieniec na wałach też będe o 20:00 i normalnie jest normalnie :) pozdro vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ktos lecial by do zlocienca w sobote rano ??A może tak dzień doberek na początek i buziaczki :?: Ja witam nowych ( w tym miejscu ) kolegów. Normalnie też sie wybieram na złocieniec na wałach też będe o 20:00 i normalnie jest normalnie pozdro vidlakCześć Grzesiu :!: Mam nadzieję, że propozycja, którą dalam Twojej żonie zostala przyjeta i jesteście z NAMI w Zlociencu Czy ja doststane moja koszulkę-matke, bo juz mi tęskno?Goniu, jedna koszulka "matka" jest u DiZla a druga u mnie w samochodzie, to chyba ta z Polanowa. Może w sobotę wieczorem jakas mala nasiadówka np. u mnie w chacie? Czekam na propozycje! Góraleczka juz się zadeklarowala. POZDR. DLA WSIECH :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Może w sobotę wieczorem jakas mala nasiadówka np. u mnie w chacie? Czekam na propozycje! Góraleczka juz się zadeklarowala. Wam to tylko imprezki w głowach,ja to nie wiem :) [ Dopisane: 14 ]a na Złocieniec chyba przyjedziemy znów w sobotę pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!Ale przyjedziesz na boso czy w skarpetkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ktos lecial by do zlocienca w sobote rano ??A może tak dzień doberek na początek i buziaczki :?: Ja witam nowych ( w tym miejscu ) kolegów. Normalnie też sie wybieram na złocieniec na wałach też będe o 20:00 i normalnie jest normalnie pozdro vidlakCześć Grzesiu :!: Mam nadzieję, że propozycja, którą dalam Twojej żonie zostala przyjeta i jesteście z NAMI w Zlociencu No właśnie powinienem sie przedstawić jestem Grześ i ide przez wieś i karnister wachy niose.... No bez dżartów, jo sem netoperek. :) Grzesiek (vidlak) lat 32 ur. w Szczecinie ale żem sie rozpisał.Przepraszam wszystkich jak coś źle wpiszę bo dopiero raczkuje na tym forum.Jasne że bedziemy na zlocie :) pozdroVidlak Czy ja doststane moja koszulkę-matke, bo juz mi tęskno?Goniu, jedna koszulka "matka" jest u DiZla a druga u mnie w samochodzie, to chyba ta z Polanowa. Może w sobotę wieczorem jakas mala nasiadówka np. u mnie w chacie? Czekam na propozycje! Góraleczka juz się zadeklarowala. POZDR. DLA WSIECH :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam! Generał już wszysyko wiem na temat przyczepki. Daj dymka to wejde na GG. Pozdrawiam. ps: Moje GG 9019867 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 No właśnie powinienem sie przedstawić jestem Grześ i ide przez wieś i karnister wachy niose.... No bez dżartów, jo sem netoperek. Grzesiek (vidlak) lat 32 ur. w Szczecinie ale żem sie rozpisał. Przepraszam wszystkich jak coś źle wpiszę bo dopiero raczkuje na tym forum. Jasne że bedziemy na zlocie pozdro Vidlak Dajcie znać to może wszyscy ruszymy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 No właśnie powinienem sie przedstawić jestem Grześ i ide przez wieś i karnister wachy niose.... No bez dżartów, jo sem netoperek. Grzesiek (vidlak) lat 32 ur. w Szczecinie ale żem sie rozpisał. Przepraszam wszystkich jak coś źle wpiszę bo dopiero raczkuje na tym forum. Jasne że bedziemy na zlocie pozdro Vidlak Dajcie znać to może wszyscy ruszymy razem.no pewnie ze jedziemy razem musimy sie tylko zsynchronizować, bedziemy w kontakcie (wtyczka) :) pozdro (vidlak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Siemano macie dla mnie koszulkę XL :twisted: [ Dopisane: 20-08-2005, 20:17 ]:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Siemano macie dla mnie koszulkę XL Jutro na Walach o 20 zbieram kasę za koszulki 20 zika. Czekam na ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A ja po zlocie w Stepnicy mam nogę w gipsie i krwiaka w kolanie, ale motocykl nie ucierpiał,lusterko się leciutko podrapało, trochę pasty i nie będzie śladu, z poświęceniem oparłem go na swojej nodze, dlatego wyszedł bez szwanku, tylko moja noga tego nie zniosła :) Szczegóły poznam u chirurga w poniedziałek . Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A ja po zlocie w Stepnicy mam nogę w gipsie i krwiaka w kolanie' date=' ale motocykl nie ucierpiał,lusterko się leciutko podrapało, trochę pasty i nie będzie śladu, z poświęceniem oparłem go na swojej nodze, dlatego wyszedł bez szwanku, tylko moja noga tego nie zniosła :) Szczegóły poznam u chirurga w poniedziałek .[/quote'] Seboka, ulituj, te pare metrów do domu nie wytrzymałeś? Masz pozdrowienia od Miśki i Kajki. Mamy nadzieję, że to nic bardzo poważnego. Trzymaj się. A w Stepnicy było cacy. :) Szczególnie, że pogoda wyjątkowo dopisała. Niech żałuje, kto nie był :P Jak się doszlifują, to za rok może być naprawdę fajna zabawa. Pozdrowienia dla organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A ja po zlocie w Stepnicy mam nogę w gipsie i krwiaka w kolanie, ale motocykl nie ucierpiał,lusterko się leciutko podrapało, no widzisz a ty chcesz wiekszy motor lepiej zostan przy tym.mysle ze z noga bedzie ok .ja tez mam wgnieciony i podrapany zbiornik przez kolege poprostu zlot nieudacznikow :cry: .ale trzeba zyc dalej i sie nie dolowac :) pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 poprostu zlot nieudacznikow Halo General o co chodzi, przeciez mialo byc tak zaje....ście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no widzisz a ty chcesz wiekszy motor lepiej zostan przy tym.mysle ze z noga bedzie ok Generał ty się tak nie wymądrzaj bo nie chce ci przypominać że zaliczyłeś wywrotkę na światłach na prostej drodze :?: :) ' date=' mi to uciekło koło w piachu który był na końcu dróżki , bardzo miałki . Nawet Carioce też przydarzył się szlif jak byliśmy koło stoczni , moja maszyna nie ucierpiała ani trochę , tylko noga wiec nie było to ekstremalne . [ [i']Dopisane: 21-08-2005, 14:13[/i] ]Carioka a zaj....cie to było , fajna muza i ekipa . Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 poprostu zlot nieudacznikow Halo General o co chodzi' date=' przeciez mialo byc tak zaje....ście.[/quote'] NO I BYLO ZAJEBISCIE ALE JAK LUDZIE PO PIJAKU JEZDZA A POTEM SIE BIJA CZY SZUKAJA SWOICH KLUCZYKOW BO IM KOLEDZY ZABRALI ZA ZLE ZACHOWANIE I WYRZUCILI W POLE ,CZY PRZEWRACAJA MOTORY NA INNE TO MNIE TO WTEDY DENARWUJE TYM BARDZIEJ ZE DOTYCZY MOJEJ OSOBY I PROWADZI DO STRAT ,A PRZECIEZ NIE O TO TU CHODZI ,ALE I TAK POMIMO TEGO LEPSZE TO NIZ SIEDZENIE W DOMU I MOWIENIE NA TEMAT MOTOCYKLISTOW /ZYCIE UCIEKA I TRZEBA SIE ŁAPAC ZA JAKAS NIC ABY NAM NIE UCIEKŁO/ POZDRAWIAM PA :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi