Plakatufka Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ooooo... . Nie! Imprezy pchają się drzwiami i oknami. A czasu brak. I na dodatek moto fiksuje. Pozdrawiam. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ale z tych co poznałem na pewno była Gitta i Rebelka Gitta czy mogę ustawić się w kolejkę po autograf? Dla wtajemniczonych: nie udalo się :cry: [ Dopisane: 22-06-2005, 18:13 ]Witam wszystkuch!Z dobrych źródeł mam wiadomiść iż 24-26.06.2005r. są organizowane Dni Ziemi Drawskiej. Przewidują wiele atrakcji,zespoły itd.czy ktoś się wybiera? Impreza oczywiście w Drawsku Pomorskim. Tych propozycji jest tak wiele, że może wspólnie ustalimy plan dzialania i razem gdzieś smigniemy calą ekipą. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dla wtajemniczonych: nie udalo się "Pierwsze koty za płoty". Jak to mówią? "Do trzech razy sztuka"? Pozdrawiam. :lapagora: ps:Co do Stargardu to damy znać w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Tych propozycji jest tak wiele, że może wspólnie ustalimy plan dzialania i razem gdzieś smigniemy calą ekipą. :banghead: witajcie ziomale -to ja Generałowa "na plecach męża"sobie piszę, bo jestem w porządku ,czy nie???? Ja jestem za tym bo wtajemniczeni wiedzą że mój śliczny małżonek jest wyjechany i gdyby pojechać do Drawska to stamtąd do niego byłoby mi po drodze. A tak poza tym czy ktoś mnie weźmie,czy raczej nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 W Sobote tj. 25.06.Pamietać o galotach do kąpieli.Tam wiadome co będzie się działo. W niedziele tj.26.06 "Wstep dla bajkeroow na sprzetach wolny. Zapewniamy grochoowe, piwo za 1 zl (0,5 l), wode mineralna i mnoostfo fajowych bajkowych końkursóf :) ok 14.10 zbiórka przed hotelem Invit (hala w ktorej gra Spojnia Stargard ul. 1-wszej Brygady 1) - jadąc od strony Sz-na skęcamy w lewo na Goleniow i 100m po lewej parking. Parada z eskortą. To charytatywna impra - przy okazji turnieju piłkarskiego i licytacji zbierana będzie kasa na urzadzenia ratujące zycie do szpitala Stargardzkiego." Ktoś coś chce jeszcze wiedzieć?Czy taka forma spędzeni wspólnie wolnego czasu pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ktos wezmnie mnie jako pasazera ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Tych propozycji jest tak wiele' date=' że może wspólnie ustalimy plan dzialania i razem gdzieś smigniemy calą ekipą. :)[/quote'] witajcie ziomale -to ja Generałowa "na plecach męża"sobie piszę, bo jestem w porządku ,czy nie???? Ja jestem za tym bo wtajemniczeni wiedzą że mój śliczny małżonek jest wyjechany i gdyby pojechać do Drawska to stamtąd do niego byłoby mi po drodze. A tak poza tym czy ktoś mnie weźmie,czy raczej nie???Normalnie generalowa Ty to jestes w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ktos wezmnie mnie jako pasazera ? Sorki ale ja mam plecaka-swojego chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dla wtajemniczonych: nie udalo się Carioka ja chce KRZYCZEC -I TO GLOSNO oj pokrztczalo by sie- a nie za szybko to stwierdzilas. GOSIAPozdrowionka dla wszystkich, jak fajnie w domu być. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Napisane bylo po 6 dniach i ze 99% i tak też zrobilam a tu .... nic!!!Troche to zamieszania zrobilo, chodzi o przedzialy czasowe.Wydluzy sie to wszystko.......!!!!!Mam nadzieję, że widzimy się w Stargardzie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dziewczyny ale o co chodzi:P???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Troche to zamieszania zrobilo' date=' chodzi o przedzialy czasowe[/quote']Carioka nie koniecznie. Zalezy od stezenia moze naprawde wystapic po 4 tygodniach. Mi sie chce KRZYCZEC !!! Odnosnie soboty to u nas jest zlot TIR-ow i zobaczymy co u nas. Ma byc nawet Jarosław Dymek nasz Strong Man. I takie tam konkurencje.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH.Siuryt co u Ciebie jak guma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Gumy wciąż brak :cry: W logumie mają Mitasy ale dętkowe, więc odpadaZamówiłem w Sz-nie i czekam, czekam, czekam... może dzisiajAle życzę wam udanego weekendu gdziekolwiek będziecie, ja i tak nie będę jeździł. W sobotę pracuję (nie wiem, do której :) ), w niedzielę obiad z okazji 3 urodzin mojego synka :lapagora:.Trzymajta się kiery :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 witam! kto jeszcze cieszy się z nadchodzącego weekendu?! :) ja już odliczam czas do jego rozpoczęcia... jeszcze tylko 8h8m :) i odliczanie trwa! :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Hej Hiszpan ja juz weekend rozpoczełam :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi