Wolenweider Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 cześć, dzisiaj spotkała mnie staraszna nieprzyjemość. Mój pierwszy dzwon, naszczęście samochodowy ale gruby! Może ktoś widział Mieszka I koło 16-tej a po wszystkim stałem tam jeszcze ponad 2 godziny na wysokości Biołowieskiej. Generalnie auto ma zmasakrowany przód i to właśnie takie zakupy zrobiłem w berlinie, cały misterny plan w pizdu. Strasznie boli mnie kolano, mam nadzieje że jutro jak wstane to będe mógł chodzić bo podobo nadchodzi ładny weekend :icon_exclaim: DUPA pare sekund i DUPA UWAŻAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No to ladny masz poczatek wiosny! Wspolczuje i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja chyba Ciebie widziałem,dwa auta, o ile sie nie myle + policja na kogutach,szybkiego powrotu do zdrowie i pozytywnego zalatwienia spraw zwiazanych z ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ;/ to niezbyt, ale nie przejmuj sie! Ja mam rok prawo jazdy i juz dwa poważne dzwony przeżylem, gdzie 4 samochody poszly do kasacji! Dalej żyję! Nie bedzie zle z kolanem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ;/ to niezbyt, ale nie przejmuj sie! Ja mam rok prawo jazdy i juz dwa poważne dzwony przeżylem, gdzie 4 samochody poszly do kasacji! Dalej żyję! Nie bedzie zle z kolanem :smile: A nauczyłeś się przy tym czegos ?? Bo chwalić nie masz się czym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A nauczyłeś się przy tym czegos ?? Bo chwalić nie masz się czym .... siema, do chwalenia się naprawde mi daleko poprostu chciałem sie wygadac ,podzielić tym co mnie spotkało bo dla mnie dzwon to nie codzienne wyjscie po bułeczki. Jeżeli odebrałeś to jako przechwałki to błąd, a czy sie czegoś nauczyłem tak:-na Miesza I po deszczu jest zajebardzo ślisko-dodzwonić się na pałkernie jest trudno a jak juz się uda to trzeba długo na nich czekać-kobiety sa dziwne(ale to juz wiedziałem wcześniej;))-zimowe opony i abs to nie wszystko (ogólnie gówno)-Volvo to naprawde mocne auta-jak człowiek sie spieszy to albo nie dojedzie na czas albo nie dojedzie wcale-lawety są drogie-jak kolanem rozbijesz obudowe kolumny kierownicy to potem boli-UWAŻAJCIE BO WYSTARCZA DWIE SEKUNDY I MOŻE BYĆ SŁABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miki więcej zrozumienia!!!RESPECTpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Miki napisał do tamekk a nei do ciebie.Bynajmniej ja tak to zinterpretowałam po cytowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Miki napisał do tamekk a nei do ciebie.Bynajmniej ja tak to zinterpretowałam po cytowaniu.uuuuuuuuuuuuupssssssssssssssss chyba masz racje SORKIale przynajmniej napisałem czego ja sie nauczyłemMIKI sorki jeszcze raz :biggrin: Gitta jak zwylke czujna na posterunku! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Takie zadanie:)To co dasz radę wsiąśc na konia i dzisiaj na otwarcie przelecieć?Jak tak to daj znać, ja będę jechała po Majke na gumiorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Takie zadanie:)To co dasz radę wsiąśc na konia i dzisiaj na otwarcie przelecieć?Jak tak to daj znać, ja będę jechała po Majke na gumiorki. pewnie że dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Yep... teraz jezdze max 70km/h i mam lęki jak ktos prowadzi. Bo 1wszy wypadek mialem stojąc w miejscu,kolega mi w tyl auta wjechal przy 120, a drugi siedząc na tylnej kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 no wiesz tomek......siena juz jezdzi :wink: wiec nie do kasacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 To nie Grecja, to nie Chiny, to są Twoje Magda z Tanowa urodziny. Zawsze zdrowy z lekarstw kpij i beztrosko sobie śpij. Chleb na stole, mleko w dzbanku, dobry humor, konto pełne w banku. Niech głowa Ci się nie kiwa lepiej wypij kufel piwa :icon_mrgreen: . Zyczy Nevfre :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 To nie Grecja, to nie Chiny, to są Twoje Magda z Tanowa urodziny. Zawsze zdrowy z lekarstw kpij i beztrosko sobie śpij. Chleb na stole, mleko w dzbanku, dobry humor, konto pełne w banku. Niech głowa Ci się nie kiwa lepiej wypij kufel piwa :icon_biggrin: . Zyczy Nevfre :icon_biggrin: I ode mnie też. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Halo halo ! My wreszcie tez juz mozemy latac :icon_biggrin: Kon zwarty i gotowy !!! Czekamy na propozycje.... Co prawda ja wyjezdzam 1 kwietnia na 3 tygodnie ale w weekendy bede dostepna, w pozostale dni Buddha bedzie mogl posmigac sam :wink: pzdr 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi