Rolnik1985 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Wkońcu sezonik sie zblizył i trzeba posmigac konikiem.A na pasie sie troche spuźniłem ale było i tak warto podjechac i zobaczyć znajome twarzePozdrawiam i mam nadzieje , że pogoda będzie juz tak cały czas pozdrawiam all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 witam, czy ktos sie wybiera na: http://www.berliner-motorrad-tage.de/index.htm ja chetnie polece na koniku przy sprzyjajacej pogodzie. moze zbierzemy wieksza grupe na sobote 24.03 ? Pozdrawiam,Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 witam, czy ktos sie wybiera na: http://www.berliner-motorrad-tage.de/index.htm ja chetnie polece na koniku przy sprzyjajacej pogodzie. moze zbierzemy wieksza grupe na sobote 24.03 ?Pozdrawiam,WojtasJa jade w niedziele ale autkiem, czy ktos równiez wybiera sie w niedziele ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A dla tych co nie będą mieli ochoty jechać - będzie alternatywa w Szczecinie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) koło makro restauracja CHAŁUPA stało ok.6-7 ścigaczy... kurde sezon... ;D Ścigaczy?! Obrażasz moją Fazerkę! :P ;) Ano spoko - konik jeszcze do roboty ale chyba da rade na torze :) Treningi z tego co Bandzior mowil od poczatku kwietnia, pewnie na stronie AW jest ale komu sie chce tam wchodzic ;)Treningi organizowane są od kwietnia do końca września. Tegoroczną datę rozpoczęcia latania Automobilklub Wielkopolski ustalił na 2 kwietnia :crossy: Edytowane 17 Marca 2007 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ja jade w niedziele ale autkiem, czy ktos równiez wybiera sie w niedziele ?? Ja tez jade samochodem, ale jeszcze nie wiem czy w sobote albo niedziele. Ja jade w niedziele ale autkiem, czy ktos równiez wybiera sie w niedziele ?? Ja tez jade samochodem, ale jeszcze nie wiem czy w sobote albo niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) CZY KTOŚ WIE CO W KOŃCU Z WOŚWINEM ??? Edytowane 20 Marca 2007 przez mikitl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jezoo jak wy macie dobrze. Zloty to dla mnie chyba juz przeszlosc, jedynie mi zostalo wachanie smrodow na ulicy bo nikogo nie znam w okolicy kto jezdzi motocyklem. Woswin - super mam wspomnienia a i tez w kieszeni cos zostalo po sprzedanych puszkach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 CZY KTOŚ WIE CO W KOŃCU Z WOŚWINEM ??? Witam! Zróbmy Woświn za tydzień. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Slonecznego pierwszego Dnia Wiosny :buttrock:!!! Bo to jakas masakra jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 kiedy idzemy oddac krew? bo ja juz moge ale nie mam z kim isc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) kiedy idzemy oddac krew? bo ja juz moge ale nie mam z kim isc :) :clap: Kolejna akcja oddawania krwi odbędzie się - tak jak w innych miastach Polski - 21go kwietnia. Oczywiście w godzinach porannych. Szczegóły akcji podam na początku kwietnia. Pzdr :icon_mrgreen: Edytowane 21 Marca 2007 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dzisiaj na 20:00 spotkanie w Ułańskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dzisiaj na 20:00 spotkanie w Ułańskiej:)Pogadamy to o tym to o tamtym :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Pogadamy to o tym to o tamtym :) Witam! Wy to macie dobrze. Możecie porozmawiać: to o tym , to o tamtym. A ja mogę z Wami tylko o tamtym :crossy: . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi