Gitta Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Szachcior poszukuje właściciela tego sprzęta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M315038 jeśli macie kontakt na właściciela to prosiłabym o info na priva.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Będąc nastawiony antywalentynkowo, życzę WESOŁEGO DNIA PĄCZKA :icon_razz: Edytowane 15 Lutego 2007 przez D.I.E.G.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 wszystkiedo dobrego z okazji twego swieta,Pączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 już od tego czwartku znów mamy sale w szkole podstawowej na Czorsztyńskiej i mozemy sobie pograc w siatkówkęKto chętny to zbiórka o 19:30 pod szkołąWszyscy mile widziani dziekuje za uwagę postarem sie byc :wink: chetnie sobie pogram w siatkoweczke :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 już od tego czwartku znów mamy sale w szkole podstawowej na Czorsztyńskiej i mozemy sobie pograc w siatkówkęKto chętny to zbiórka o 19:30 pod szkołąWszyscy mile widziani dziekuje za uwagę... to ja też skorzystam z zaproszenia ;) ...no i jak sympatycznie było popykać w siatke :P nawet przegraliśmy jednego seta z dziewczynami :) ,jutro ma byc pogoda wiec bedzie trzeba troszke posmigac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 witam! za oknami pogoda byle jaka a mi ostatnie 2 dni upłynęły pod znakiem tropików... 38C-40C :cool: i wiecie co? wcale mi sie to nie podobało... ten wirus grypy tak mnie zmaltretował, że mam już dość! chyba trzeba zdrowieć bo od leżenia w wyrku wszystko juz mnie boli.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 witam! za oknami pogoda byle jaka a mi ostatnie 2 dni upłynęły pod znakiem tropików... 38C-40C :buttrock: i wiecie co? wcale mi sie to nie podobało... ten wirus grypy tak mnie zmaltretował, że mam już dość! chyba trzeba zdrowieć bo od leżenia w wyrku wszystko juz mnie boli.PZDR! A ja myślałem że Ty w Grecji siedzisz hehe. 38-40 powiadasz? Trzeba było się ochłodzić np. na moto. Zawsze pomaga. :crossy: :biggrin: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Mam pytanko, czy MotoRodzinka pomyslała o jakimś MotoŚledziku ?? Obudziłam sie dzisiaj pomiędzy kolejnymi egzaminami i stwierdziłam ze musze zrobic sobie dzień przerwy od sesji, a dzis dobry dzień do tego....zatem czekam na jakieś info... PzDr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 eee jestem tu od przeszlo roku i nie wiem co to ten sledzik, wlasciwie pierwszy raz slysze :icon_mrgreen: oswieci mnie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 No jak to co! Ostatni dzień karnawału przed Środą Popielcową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Oj coś widze że martwy sezon zawitał i na halo... A mam pytanko, do kolegów czy ma ktoś może Dremla ( taka mała wiartareczka ) pożyczyć na jakiś czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) kurczaczek i mnie tu dawno nie było a tak sobie poczytałem i cichutko tu jakoś;) Ja w niedziele zrobiłem ponad 50 kmów po mieście na moto i teraz mam za swoje już drugi dzień leże w gorączką w wyrku bbllllleeeee ale było warto sami wiecie :( Szac-un Kopernikos Edytowane 21 Lutego 2007 przez Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Lepiej się spotkać gdzieś w knajpie i pogadać niż pisać, bo z pisania to wiadome że bywają różne interpretacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam! Mam male pytanko. Namowilem kolezanke na zrobienie prawka na moto teraz tylko trzeba znalexc jakas dobra i tania szkole w szczecinie. Niestety prawko robilem w zielonej i nie ogarniam szczecinskiego rynku szkol jazdy. Ktos moze cos polecic??Oczywiscie chodzi o A i B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja robiłem w Happy End ;] płaciłem ok 1500zł za A i B raz dwa można zrobić jazdy. Samochód zdany za drugim podejściem moto za 1 ;] Jak byś miał więcej pytań to na pw Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi