madriana Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Na Ku Słońcu przyznać się... Dizel wydawało mi się że to Ty... :crossy: :flesje: to Wy sobie tam latacie a to ja kolekcjonuje punkty?? :buttrock: moze policyjna suszarka za slaba, zeby Was namierzyc? :biggrin: Ostatnio paly dosc czesto na Ku Sloncu sie chowaja miedzy autkami. Albo lapia mnie albo mojego tescia.... Chyba zmianie rejestracje, bo ta to juz policja na pamiec zna i w "ciemno" nas zatrzymuje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 ojej 100 lat mnie tutaj nie bylo.... Ale Wam fajnie mozecie sobie polatac a nasz konik niestety ma sypialnie poza Szczecinem i mozna sobie pomarzyc tylko... ;) Gitta mierzylas butki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No to fakt dawno cię nie było. Mierzyłam,ale mieli za duze rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 He no to czas na smarta :D http://hellfun.net/index.php?page=display&id=321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 no mnie to tu juz chyba wszyscy zapomnieli :D hehehe a nie wyemigrowałem z ptakami do ciepłych krajów mimo, że czasami mam na to ochotę :clap:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Obejrzyjcie... Ja się przy tym popsułem ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Fajną ma muzę ten Borat na swoich filmikach, w sam raz na Sylwestrowe kręcenie pupką :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Drodzy Koledzy i Koleżanki, Ja troszku nie na temat.Jakkolwiek, chciała bym poprosić o wyostrzenie zmysłów w okolicy ul. Łukasińskiego i Mierzyna. Kilka osób widziało tam w godzinach rannych pewną padakę, która zmieniła niedawno właściciela, bez jego zgody,odartą z naklejek i bez tablicy. :crossy: Dodam, że sprzęt jeździ najnormalniej w świecie po publicznych drogach.Na koniu siedzi jakiś drech w "kobrze". :) Moto takie cały białe z żółtym siedzeniem.(DR) Jakby co to proszę o zciągnięcie kierowcy z konia i obicie mu co tam uważacie za wszystkie krzywdy wyrządzone kiedykolwiek w tym mieście, przez takich jak on. Sprzęta można lekko stuknąć :cool: i najlepiej zadzwonić do odpowiednich służb...albo jeśli ktoś nie ma skłonności do kontaktów cielesnych z obcymi, po prostu zadzwonić na 997. Będę dźwięczna za pomoc. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Drodzy Koledzy i Koleżanki, Ja troszku nie na temat.Jakkolwiek, chciała bym poprosić o wyostrzenie zmysłów w okolicy ul. Łukasińskiego i Mierzyna. Kilka osób widziało tam w godzinach rannych pewną padakę, która zmieniła niedawno właściciela, bez jego zgody,odartą z naklejek i bez tablicy. :flesje: Dodam, że sprzęt jeździ najnormalniej w świecie po publicznych drogach.Na koniu siedzi jakiś drech w "kobrze". ;) Moto takie cały białe z żółtym siedzeniem.(DR) Jakby co to proszę o zciągnięcie kierowcy z konia i obicie mu co tam uważacie za wszystkie krzywdy wyrządzone kiedykolwiek w tym mieście, przez takich jak on. Sprzęta można lekko stuknąć ;) i najlepiej zadzwonić do odpowiednich służb...albo jeśli ktoś nie ma skłonności do kontaktów cielesnych z obcymi, po prostu zadzwonić na 997. Będę dźwięczna za pomoc. :wink: Odra jeszcze nie zamarzla wiec teraz po przeczytaniu tego posta zlodziej.... wjedzie do rzeki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Teraz czy wjedzie do wody to nic już nie zmieni - faktu jest taki że złodzieje są beszczelni. ;) A tak w ogóle to POZDRAWIAM życząc miłego dnia i z znikam.P.S.Aha moze ma ktoś ochotę na przejęcie moderowania forum bo ja nie mam na to już czasu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zapraszam ponownie "morsów" jutro 15 tor kartingowy. http://www.moto-akcesoria.pl/tor_szczecin.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Chyba się skuszę. Mam przywieźć deklarację czy macie tam wszystko na miejscu?hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Witam ! Hikor nie wpadłeś ;) Deklaracja jest do zdobycia w moto-akcesoriach lub na necie. Jeżeli nie miał byś jej przy sobie to jest chwila żeby podjechać do sklepu i wypełnić. Kopytek1980 wpadł dzisiaj i... a zresztą jak się pojawi to napewno wam opowie. :notworthy: Ja się świetnie bawiłem... powoli się przełamuje i kłade XT niżej... :notworthy: Pozdrawiam. Aha i jutro jeżeli jest ktoś chętny o 11 na Wałach spotkanie przejażdżka a potem mamy Barbórke... :bigrazz: Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Makak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Makak, jasne że powiem.Było zajefajnie,naprawde wiele można się nauczyć no i warto było podjechać aby Was poznać.Teraz sie szykuje na parade,mam tylko nadzieje że jeszcze ktoś podjedzie z Hallo Szczecin,ale mam coraz bardziej wrażenie że oni już zapadli w sen zimow. :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam.No niestety robota nie pozwoliła mi wczoraj w ogóle polatać. Może jeszcze okazja przed świętami się zdarzy? Nadrabiam dziś i lecę do Stargardu. Trochę się przewietrzę :biggrin:Pozdrawiam.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi