Majkel Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jestem za niech sie cos ruszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Co niektórzy juz piszą - prawda Vizka? Się pisze, się pisze. Czekam na zdjęcia i całość wam objawię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam po powrocie z Czech. W 6 dni zrobiliśmy około 2000km ale niestety autkiem a nie na moto :) Niestety tak wyszło że prognozy nas odstraszyły w padało w sumie tylko chwilami przez ostatnie 2 dni. W trakcie wypadu zaliczylismy GP i zwiedzanie okolic Brna i Pragi. Powiem że Czechy mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły. Pepiczki wyprzedzają nas o conajmniej kilka lat. szczerze mówiąc aż nie chce sie do naszego parszywego kraju wracać. Zdecydowanie mają tam ładniej, czyściej, normalniej niż u nas. Odniosłem wrażenie że dogonili już Niemców przynajmniej w tych dużych miastach. szczecin przy Brnie czy Pradze to zapadła wieś. Przykre ale prawdziwe. ;) Szkoda, że u nas w wyborach wygrywaja najwięksi przekręciarze a nie tak jak tam ludzie którym sie chce coś robić dla kraju. Ale trudno tak naród wybrał tak ma. ;) Fotek natrzaskaliśmy chyba ze 400. Wrażenia naprawdę niezapomniane. Obejżeć z bliska GP to jest coś. Ryk GP słysze nadal w uszach :cool: . jedyne co zagłuszyło litry to przelatujący na wysokości kilkudzesięciu metrów nad torem mysliwiec kręcący niesamowite piruety i akrobacje :flesje: .Oj udane to były wakacje!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pierwszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 dobrej zabawy w Złocieńcu, bawcie sie i pijcie dużo :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dizel jak wozisz Góraleczke :biggrin: :biggrin: Pdnóżek u nas jest :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam,Dostałem dziś od Madriany wszystkie dane odnośnie strony Halo Szczecin więc chyba zostałem jej nowym administratorem :biggrin: Tak więc wszelkie prośby o zmiany oraz materiały (fotki i opowieści z wypraw członków Halo) prosze kierować do mnie na adres: [email protected]. Może ktoś pokusi się o opisanie tego co się działo w Złocieńcu... Pozdrawiam Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez SzymonKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zmieniajac troche temat chcialem pogratulowac naszemu forumowemu koledze - Bandziorowi, który w niedzielnym wyscigu Grandys Duo zajal 1 sze miejsce w klasie Pretendent !!! Tak trzymaj stary - Tobie takie sukcesy naleza sie najbardziej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Hej,Na stronie Halo Szczecin pojawiły się zdjęcia ze zlotu w Polanowie. Niedługo pojawią sie foty ze Złocieńca (mam nadzieje :biggrin: ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A czy u was GG działa?Tzn u tych co mają.Bo chce się ze zbychem skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Hej,Na stronie Halo Szczecin pojawiły się zdjęcia ze zlotu w Polanowie. Niedługo pojawią sie foty ze Złocieńca (mam nadzieje :buttrock: ). Pozdrawiam Kolejne zdjęcia ze zlotu w Polanowie (dzięki Carioce :biggrin: ). Mam nadzieje że mój szef nie ogląda tego forum i nie dowie się co naprawde robię w pracy :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Czy w dniu jutrzejszym przewidziane jest spotkanie motorodzinki na lotnisku w Dąbiu np??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No to gdzie się jutro nasza motorodzinka spotyka żeby wspólnie się razem pobawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 gdzie i o ktorej może uda mi sie jakos tam dostać. Szkoda ze juz sie nie spotykacie na barce bo miałbym blisko i bez probl;emu bym dotarł :biggrin: ale damuy rade :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Może tradycyjnie "Ułańska"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi