Maja Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 HyHy nio ja wiem że warto ale jesli sami mamy tam zostac to wole zaholowac Miska do domq na noc , tam przynajmniej ciepło i sucho ;-)) Wlasnie , tez mnie ciekawi ile wjazd na Junaczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jeżeli wolno mi po spekulować to stawiam: 40 od motorka i 25 od Junaczka, a reszta jak kto chce. Kto da więcej????? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Kto zna koszt wjazdu na Junaka? Bo coś na stronie Cruiserów nie mogę znaleźć.... Może źle szukam? :?Czesc my napewno zapłacimy 40 zł a juncole albo 20 albo 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 HyHy nio ja wiem że warto ale jesli sami mamy tam zostac to wole zaholowac Miska do domq na noc ' date=' tam przynajmniej ciepło i sucho ;-)) Wlasnie , tez mnie ciekawi ile wjazd na Junaczka...[/quote']wjazd podobno 40 zl a kobiety taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 A kobitki bez motorkoff ?? Bo ja autkiem bede musiala :-(( Bo moj Mis teraz na KTM'ku lata wiec ja za eskorte autkową robie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jeśli ma ktoś dokładną rozpiskę Święta Junaka proszę o umieszczenie na forum, lub zostawienie wiadomości na gg. Z góry dziękuje. (sprawdzałem na stronie Cruier Szczecin i wcześniejsze wpisy na forum, nie ma. :banghead: ) :?: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 rozumiem ze 40 zeta od sprzeta czy od glowy :?: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 rozumiem ze 40 zeta od sprzeta czy od glowy :?:napewno od glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam wszystkichjeżeli chodzi o Rybę to mamy też w szczecinie obecnie śmiga Harasem to po co mu dwa konie.A co do pogody na Junaczku to będzie wspaniała i jak zwykle wyjadę w niedziele jako ostatni :banghead:Ale należy pamiętać iż to strefa nadgraniczna i ceny mogą być w EUR. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam wszystkichjeżeli chodzi o Rybę to mamy też w szczecinie obecnie śmiga Harasem to po co mu dwa konie.A co do pogody na Junaczku to będzie wspaniała i jak zwykle wyjadę w niedziele jako ostatni :DAle należy pamiętać iż to strefa nadgraniczna i ceny mogą być w EUR. :banghead: 8O Mam nadzieje że będziesz prowadził chabetę po Trzeźwemu nie tak jak ostatnio z Kretem dałeś w palnik a koń sam prowadził cię do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Cena to 40zł!!! Jeśli o mnie chodzi to zostaję na noc:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 UuUuuuUUuu Gittciorka chyba znowu bedziemy mialy okazje wypic razem browarka bo my z Tubim tez zostajemy na noc na 95% :-) A tak na marginesie to zauwazyliscie jak duzo osob sie pojawia na forum ?? Normalnie szok , a przez rok taki zastoj byl , w sumie to ja z Hiszpanem najwiecej pisalismy w poprzednia zime ;-)) Ok PzDr all i do zobaczyska w sobote... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 witam! kurcze te 25PLN od głowy za wjazd to dość sporo... w sumie zbiornik paliwqa na 2 osoby za sam wjazd 8O hmmm dobrze że nie daleko... ciekawe co przewidziano w zamian? wjazd i.... ?no nic zobaczymy... fajnie bedzie się z Wami spotkać...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 UuUuuuUUuu Gittciorka chyba znowu bedziemy mialy okazje wypic razem browarka bo my z Tubim tez zostajemy na noc na 95% :-) A tak na marginesie to zauwazyliscie jak duzo osob sie pojawia na forum ?? Normalnie szok ' date=' a przez rok taki zastoj byl , w sumie to ja z Hiszpanem najwiecej pisalismy w poprzednia zime ;-)) Ok PzDr all i do zobaczyska w sobote... :twisted: :twisted: :twisted:[/quote'] No ja lekutko przeziębiona ale wole dostać zapalenie płuc niż odpuścić zlot:DDLudzi odwiedzających,czytających i nie udzielających jest też kilka.Prawda Rebelka,Ori i Grzesiek?????Ty Maja no co ty taka samoluba???Przecież ja niemogłam sie zalogować na forum i mnie wówczas niet!!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 witam! kurcze te 25PLN od głowy za wjazd to dość sporo... w sumie zbiornik paliwqa na 2 osoby za sam wjazd 8O hmmm dobrze że nie daleko... ciekawe co przewidziano w zamian? wjazd i.... ?no nic zobaczymy... fajnie bedzie się z Wami spotkać...PZDR! Jak ty to policzyłeś 25zł od głowy???Przecież wjazd jest 40zł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi