Gitta Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 A ja was zaskocze ponieważ o godzinie 12:00 wyruszyliśmy z Szachciorem do babci i do sklepu.Tam musislismy poczekac bo strasznie zaczelo padac,ale gdy przestawalo wsiadalismy na konie i gnalismy przed siebie.Tym sposoben zrobilismy 50km.Mielismy farta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) A ja was zaskocze ponieważ o godzinie 12:00 wyruszyliśmy z Szachciorem do babci i do sklepu.Tam musislismy poczekac bo strasznie zaczelo padac,ale gdy przestawalo wsiadalismy na konie i gnalismy przed siebie.Tym sposoben zrobilismy 50km.Mielismy farta;) ojejej wielkie mi tam ja wczoraj w deszczu i gradzie zrobilem ponad 700 km i sie nie chwale fakt ze cieżarowym ale co to za roznica,aha od rana mnie korci zeby to napisac:d...a d...a d...a :D Edytowane 28 Maja 2006 przez Majkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Nic tylko sie nachlac!!!Przyznac sie kto rozdeptal Pajaka i przez to taka pogoda do d... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam! Niech pada. Może na Junak-u będzie ładna pogoda . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KARAWAR Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Co tam. Pogoda jest idealna na enduro. Właśnie przyholowałem jednego brokensa z Puszczy Bukowej. A cała banda poleciała dalej, umorusana błotem, aż miło patrzeć. Polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 miedzy 10 a 11 nie padało*, nawet asfalt w sz-nie był suchy :bigrazz: *to już po raz szósty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 A ja w weekend zaliczyłem trasę Szczecin-Choszczno-Szczecin na szczęście na pokładzie Justynki bo ulewy były połączone z gradem... nie ma to jak wiosenna burza :biggrin: hehehe a taka miałem pokuse lecieć konno :bigrazz:chyba jednak mam dobrego anioła nad sobą :wink: bo jazda w taka ulewę jak była w sobotę konno raczej nic dobrego by nie przyniosła :wink:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam po dluzszej przerwie.Ja niestety tez od piatku nie ruszalem nigdize konno. Najgorsze to ze w mojej pracy najciekawszy jest do niej dojazd i powrot a jak jest taka pogoda to nawet to zostaje mi odebrane:( Autkiem do pracy to nie to samo. Moze napiszmy list to tych od pogody. Tak nie moze byc !!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Idą dwa gówna i jedno się pyta drugiego:- Jak masz na imię??- Sraczka- Mmmm... Sraczka... To bardzo rzadkie imię!! moze juz bylo ale ja wymiekkam przy tym http://www.cyberfoto.pl/hyde-park/50214-ni...-powsrzymac.htm Edytowane 29 Maja 2006 przez Majkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ha!!! Dzis sie nauczylem super fajoskiej rzeczy a mianowiczie jezdzenia na 2 kolkach :biggrin: Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ha!!! Dzis sie nauczylem super fajoskiej rzeczy a mianowiczie jezdzenia na 2 kolkach :biggrin: Co wy na to?No witaj kolego! Widzę że , przygotowany jesteś do konkursu powolnej jazdy na "Junak-u". Brawo, brawo. Do zobaczenia na zlocie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 na powolniej jezdzie bede jechal na 3 kolach bo niby dlaczego nie no chyba ze beda konkurencje dla zaprzegow to wtedy bede gral fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ha!!! Dzis sie nauczylem super fajoskiej rzeczy a mianowiczie jezdzenia na 2 kolkach :biggrin: Co wy na to? No wiem wiem że potrafisz na dwóch ale w Gryfinie dawaliśmy też na dwóch ale przednim i wózkowym hehehe :bigrazz: :wink: :wink: Szacun Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 No wiem wiem że potrafisz na dwóch ale w Gryfinie dawaliśmy też na dwóch ale przednim i wózkowym A tak nikt inny oprocz nas nie potrafi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Dobra!! Trzeba sie podzielic na trzy Grupy:Jedna zapie.... na pielgrzymke do CzestochowyDruga zrzyca sie na msze.Trzecia lezy krzyzem.Moze to cos pomoze i na weekend na junaku bedzie ladna pogoda!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi