mikitl Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 jestem tu nowy ale mysle ze co niktorzy mnie znaja Taa witaj fetorze :icon_razz: Faktycznie co niektorzy cie znaja , a zwlaszcza twoja dzielna obsada Urala na zlotach :D Szacun ziom i do zob. na junkersie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Czesc wszystkim!!! pozdrowionka Szacun Kołchoz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Prosba chyba do KARIOKI,azeby przy okazji wyjazdu do Wolina wez moja koszulke (HALO SZCZECIN ORZELEK ),ktora wczesniej zamawialem.tak wiec wybralismy sie i zawrocilismy,pogoda wygrała :icon_razz: była mała przecierka na boku kolegi ale juz ok.dobrze ze tylko tak to sie skonczyło.i dlatego zaproponowana przez zemnie była dobra decyzja,pozdrawiam wszystkich twardzieli z jajami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 tak wiec wybralismy sie i zawrocilismy,pogoda wygrała :icon_razz: była mała przecierka na boku kolegi ale juz ok.dobrze ze tylko tak to sie skonczyło.i dlatego zaproponowana przez zemnie była dobra decyzja,pozdrawiam wszystkich twardzieli z jajami :D no to i ja nie wyruszam :icon_razz: kurcze pogoda dobijająca,może w takim razie gdzies piwko na pocieszenie wypijemy w lokalu wieczorkiem?? Chyba nie zamierza nikt siedziec w domku?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 tak wiec wybralismy sie i zawrocilismy,pogoda wygrała :icon_razz: była mała przecierka na boku kolegi ale juz ok.dobrze ze tylko tak to sie skonczyło.i dlatego zaproponowana przez zemnie była dobra decyzja,pozdrawiam wszystkich twardzieli z jajami :biggrin: Generał możesz napisać na jakim sprzęcie poruszał się ten kolega?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Wysypał sie chłopak na suzuki gsx600(czy 750) f czajniczek, ale obyło się na strachu i przestrodze aby wracać. Pifko ? hmm to może być opcja zastępcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Wysypał sie chłopak na suzuki gsx600(czy 750) f czajniczek, ale obyło się na strachu i przestrodze aby wracać. Tak... naszczeście to był tylko light'owy szlif, kolega i my wszyscy wyciągniemy wnioski z tego ( nie hamowac na widok pomaranczowego światła :D )Pozdrawiam Wszystkich przemoczonych a pozdrawiała nieprzemoczona :D Edytowane 27 Maja 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Tak... naszczeście to był tylko light'owy szlif, kolega i my wszyscy wyciągniemy wnioski z tego ( nie hamowac na widok pomaranczowego światła :D )Pozdrawiam Wszystkich przemoczonych a pozdrawiała nieprzemoczona :( tak to jest jak kondona ma sie całego na sobie (bo bezpieczny seks bez meza wskazany :D )a tak powaznie to mamy nauczke tylko szkoda ze sa straty,a rece od rekawic jeszcze mam niebieskie i nie moge sobie podotykac...... :D a to pech i slady beda :( do zobaczenia na JUNAKU :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 tak to jest jak kondona ma sie całego na sobie (bo bezpieczny seks bez meza wskazany :D )a miałam kondona ......i było fajnie ...koniecznie też musisz sobie takiego sprawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Witam i pozdrawiam tych z cukru :D Nie przemokłem bardziej niż do naszego rozstania. Przestało padać właściwie kawałek dalej a potem już tylko kropiło. W Wolinie przestało i do końca dnia było bardzo oki. Było ponad 30 maszyn.Jeździliśmy, jedliśmy, woziliśmy dzieciaki i cały czas na sucho, nawet słońce wychodziło nad morzem. Żałujcie, bo warto było pogonić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Witam i pozdrawiam tych z cukru :D Nie przemokłem bardziej niż do naszego rozstania. Przestało padać właściwie kawałek dalej a potem już tylko kropiło. W Wolinie przestało i do końca dnia było bardzo oki. Było ponad 30 maszyn.Jeździliśmy, jedliśmy, woziliśmy dzieciaki i cały czas na sucho, nawet słońce wychodziło nad morzem. Żałujcie, bo warto było pogonić dalej. Zgadzam sie z kolegą. A reszta w temacie o Wolinie- pa do zobaczenia na Junaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Ehhhh, a właśnie miałem wyprowadzać konia z garażu... Noż !@#^&*(!!! Co za pogoda!!! Kto za to odpowiada? Edytowane 28 Maja 2006 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Czy tylko mnie ta pogoda doprowadza do bialej goraczki??? Ide sie upic zeby o tym nie myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Czy tylko mnie ta pogoda doprowadza do bialej goraczki??? Ide sie upic zeby o tym nie myslec Nie tylko Ciebie, mnie już roznosi, jakbym dorwała tego co za to odpowiada to bym go kilim normalnie :D Nie mamy wyboru trza szukac zaklinacza deszczu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 i tutaj Konrad sie z Toba zgodze ciagle tylko narzekania na pogode a to ze pada ze zimno kasa w kieszen i na browara i juz po kilku browcach humorek powraca sam tak dzis uczynie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi