Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jestem tu nowy ale mysle ze co niktorzy mnie znaja

Taa witaj fetorze :icon_razz: Faktycznie co niektorzy cie znaja , a zwlaszcza twoja dzielna obsada Urala na zlotach :D Szacun ziom i do zob. na junkersie :biggrin:

Prosba chyba do KARIOKI,azeby przy okazji wyjazdu do Wolina wez moja koszulke (HALO SZCZECIN ORZELEK ),ktora wczesniej zamawialem.

tak wiec wybralismy sie i zawrocilismy,pogoda wygrała :icon_razz:

była mała przecierka na boku kolegi ale juz ok.dobrze ze tylko tak to sie skonczyło.i dlatego zaproponowana przez zemnie była dobra decyzja,pozdrawiam wszystkich twardzieli z jajami :biggrin:

była mała przecierka na boku kolegi ale juz ok.dobrze ze tylko tak to sie skonczyło.i dlatego zaproponowana przez zemnie była dobra decyzja,pozdrawiam wszystkich twardzieli z jajami :D

no to i ja nie wyruszam :icon_razz: kurcze pogoda dobijająca,może w takim razie gdzies piwko na pocieszenie wypijemy w lokalu wieczorkiem?? Chyba nie zamierza nikt siedziec w domku?? :biggrin:

była mała przecierka na boku kolegi ale juz ok.dobrze ze tylko tak to sie skonczyło.i dlatego zaproponowana przez zemnie była dobra decyzja,pozdrawiam wszystkich twardzieli z jajami :biggrin:

Generał możesz napisać na jakim sprzęcie poruszał się ten kolega??

Wtulony w maszynę,

w tempie szalonym.

Patrzę na wskazówki.

Za mocno wychylone

Wysypał sie chłopak na suzuki gsx600(czy 750) f czajniczek, ale obyło się na strachu i przestrodze aby wracać.

Tak... naszczeście to był tylko light'owy szlif, kolega i my wszyscy wyciągniemy wnioski z tego ( nie hamowac na widok pomaranczowego światła :D )

Pozdrawiam Wszystkich przemoczonych a pozdrawiała nieprzemoczona :D

Edytowane przez Sylwia

Tak... naszczeście to był tylko light'owy szlif, kolega i my wszyscy wyciągniemy wnioski z tego ( nie hamowac na widok pomaranczowego światła :D )

Pozdrawiam Wszystkich przemoczonych a pozdrawiała nieprzemoczona :(

tak to jest jak kondona ma sie całego na sobie (bo bezpieczny seks bez meza wskazany :D )

a tak powaznie to mamy nauczke tylko szkoda ze sa straty,a rece od rekawic jeszcze mam niebieskie i nie moge sobie podotykac...... :D a to pech i slady beda :(

do zobaczenia na JUNAKU :)

Witam i pozdrawiam tych z cukru :D

Nie przemokłem bardziej niż do naszego rozstania. Przestało padać właściwie kawałek dalej a potem już tylko kropiło. W Wolinie przestało i do końca dnia było bardzo oki. Było ponad 30 maszyn.Jeździliśmy, jedliśmy, woziliśmy dzieciaki i cały czas na sucho, nawet słońce wychodziło nad morzem. Żałujcie, bo warto było pogonić dalej.

Witam i pozdrawiam tych z cukru :D

Nie przemokłem bardziej niż do naszego rozstania. Przestało padać właściwie kawałek dalej a potem już tylko kropiło. W Wolinie przestało i do końca dnia było bardzo oki. Było ponad 30 maszyn.Jeździliśmy, jedliśmy, woziliśmy dzieciaki i cały czas na sucho, nawet słońce wychodziło nad morzem. Żałujcie, bo warto było pogonić dalej.

Zgadzam sie z kolegą. A reszta w temacie o Wolinie- pa do zobaczenia na Junaku.

Czy tylko mnie ta pogoda doprowadza do bialej goraczki???

Ide sie upic zeby o tym nie myslec

Nie tylko Ciebie, mnie już roznosi, jakbym dorwała tego co za to odpowiada to bym go kilim normalnie :D Nie mamy wyboru trza szukac zaklinacza deszczu :D