Plakatufka Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam! Gitta Gratuluje nowego sprzętu. Pogoda jest O.K. Od razu widać po pogodzie kiedy Gitta w dobrym humorze. Pozdrawiam całe Halo Szczecin i DO-ZO-BA-CZE-NIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Hejka!!!To ja Kaśka Miśkowa :wink: Chyba pora się pochwalić, od wczoraj w moim garażu jest moje maleństwo, długo wyczekiwane Suzuki DR125. Jeszcze mi się morda cieszy, jeszcze tylko garderobę muszę kupić i w koncu bede śmigała na własnym koniu :cool: Poizdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Cześć Maśkowa!Witaj wśród oszołomów ulicznych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 To ja Kaśka Miśkowa :wink: Chyba pora się pochwalić, od wczoraj w moim garażu jest moje maleństwo, długo wyczekiwane Suzuki DR125. Jeszcze mi się morda cieszy, jeszcze tylko garderobę muszę kupić i w koncu bede śmigała na własnym koniu :cool: Czesc kolejny Moto-babsztylu :crossy: Zana bedzie miala z kim jezdzic na swojej MZcie :clap: jeszcze troche a zrobie Wam nalepki na moto: "liga rzadzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi!!!" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no to sie porobiło... codziennie 2-3 strony postów :wink: Normalnie Halo kwitnie! fajowo! a jeszcze bardziej fajowo, że nareszcie rano jest cieplej... sezon motocyklowy wreszcie sie tak naprawdę zaczął :cool: Autko czas postawić pod płotem :crossy:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mam propozycję na niedzielę. Jak wszyscy wiemy spotykamy się w Woświnie, pogoda zapowiada się pinkna, a z Woświna do Połczyna Zdrój jest jakieś 80 km, pewnie niektórzy z was wiedzą, że jest tam nasz Bandzirek w sanatorium, i tak sobie pomyślałam, że może po całej imprezce skoczyło by się do niego zawieść mu wursta?? I jak wam się to widzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mam propozycję na niedzielę. Jak wszyscy wiemy spotykamy się w Woświnie, pogoda zapowiada się pinkna, a z Woświna do Połczyna Zdrój jest jakieś 80 km, pewnie niektórzy z was wiedzą, że jest tam nasz Bandzirek w sanatorium, i tak sobie pomyślałam, że może po całej imprezce skoczyło by się do niego zawieść mu wursta?? I jak wam się to widzi?? Świetny pomysł,Piotrkowi zrobi sie bardzo miło i kilka fajnych kilometrow pokonamy. "liga rzadzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi!!!" Dobre !!! Teraz to pojechałeś po zakrętach hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mi też się udało dogadać z kobiełką na niedzielny wyjazd, pozostało tylko załatwić opiękę dla dzidzi :wink: Marek dajcie znać jak wyjeżdżacie to się dołączymyPozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Hejka!!!To ja Kaśka Miśkowa Siemasz Pajak ;] W maju powtorke z Weltynia moze zrobimy ;] Mam propozycję na niedzielę. Jak wszyscy wiemy spotykamy się w Woświnie, pogoda zapowiada się pinkna, a z Woświna do Połczyna Zdrój jest jakieś 80 km, pewnie niektórzy z was wiedzą, że jest tam nasz Bandzirek w sanatorium, i tak sobie pomyślałam, że może po całej imprezce skoczyło by się do niego zawieść mu wursta?? I jak wam się to widzi??Mi sie widzi.. ale do pracki bede po poludniu uciekal wiec ja z gory odpadam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ahhhhh Gitta - to fajnie macie :cool:.A ja w domu przed monitorem :/ Walkie - a widziałem czarną bestie która wyleciała na przód ze świateł to pomyślałem,że to ty :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) 80 km dobry pomysl... :wink: tylko kto Cie bedzie holowal...? :clap: P.S. pogoda sie zwalila... :cool:to jest moj 100 post :crossy: Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Walkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Hejka w piękny dzionek :clap: A teraz pytanko: Jest ktos kto zabierze mnie jako"plecaczek" na Wośmin?????Naprawdę bardzo chciałabym jechać Jesli się nikt nie znajdzie to i tak pojade tyle, że autem :banghead: Ale zdecydowanie wolałabym dwoma kółeczkami :banghead: Panowie, odzywać się, napewno jest ktos kto nie ma"plecaczka" p.s-->dla uspokojenia-->nie szukam męża :wink: :cool: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) SIEMANKO LUDKI!!! JEŻELI CHODZI O WYPAD DO MOJEGO BRATA BANDZIORA TO MY Z DIZELKIEM BARDZO CHĘTNIE POLECIMY. ŻANA- :cool: SZACUNECZEK DLA CIEBIE,MAM NADZIEJE ŻE JUŻ NIEDLUGO DO CIEBIE DOŁĄCZĘ I BĘDZIEMY LATAŁY RAZEM... TYLKO PROSZĘ UWAŻAJ NA SIEBIE,BO PO WCZORAJSZYM SPIONOWANIU KONIA,SERCE MI SIE ZATRZYMAŁO NA MOMENT. A JEŻELI CHODZI O BISTRO-TO WCZORAJ TA PANI MI CHYBA DOLAŁA CZEGOŚ DO PIWA,BO JUŻ PO 2 TROSZKĘ MNIE ZAWIAŁO... :wink: MORDECZKI MOJE: DO ZOBACZONKA NA WOŚWINIE,JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ POZDROWIONKA /ADISHONEK Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Góraleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Landryna, jeszcze na 100% nie wiem czy jadę ale jeśli będę mógł, to miejscówkę masz :wink: Jutro przed 18-tą będę już wiedział.PS. Kask masz?hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Landryna, jeszcze na 100% nie wiem czy jadę ale jeśli będę mógł, to miejscówkę masz :banghead: Jutro przed 18-tą będę już wiedział.PS. Kask masz?hikorCześć, dzięki za odzew :cool: Tak kask mam :crossy: Czekam jutro na wiadomość :clap: trzymaj się :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi