generał Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 a jaki jest adres tej stronki? ktos zyczliwy zapoda link? bo nie chce mi sie przetrzasac 230 stron logow :banghead: P.S.Czy zawsze jestescie tacy "wylewni" czy to jedynie wina duzej ilosci kobiałek na forum? Zawsze myslalem ze motocyklisci to twarde chlopaki/chlopaczki a tu takie cieple kluchy :flesje: brakuje tylko zapachu domowego jedzenia... :flesje: (bez urazy oczywiscie) :flesje: witam cie kolego ,mam nadzieje ze jak sie spotkamy na wizji pokazesz nam co z ciebie za gosc i co mozesz ,a to wtedy my o tobie wystawimy opinie :clap:POZDRAWIAM :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Gicia czy Ty znasz GOŚCIA? (patrz wyżej) Jaki siurak z niego? A i jeszcze jednoTu są też Motocyklistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Gicia czy Ty znasz GOŚCIA? (patrz wyżej) Generała to każdy zna - hihihihihihhMAsz rację Aniu Motobabki są lepsze od niektórych facetów......ale tylko niektórych .... mysle ze nasi szczecinscy sa OK Edytowane 31 Marca 2006 przez Zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 mysle ze nasi szczecinscy sa OKWy to jestescie normalnie w porządku!!! :) :smile: :D Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Zanka to co z tym 22.04 ?? Bo wpierw widze posta, mysle sobie na wieczor odpowiem a tu nagle widmo.......wcielo i nima :) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 ehm... zapomnialas o adresie :) P.S.nie lubie ziemniaczkow z cebulka, twardziele jedza tylko surowe mieso wlasnorecznie upolowanych niedzwiedzi... :smile: Witam! Uważaj, aby nasz kolega NIEDŹWIEDŹ Ci pazurem w gardle nie stanął. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zanka to co z tym 22.04 ?? Bo wpierw widze posta, mysle sobie na wieczor odpowiem a tu nagle widmo.......wcielo i nima :smile: :D no widzisz koluniu TO NASZ KOLEGA ODDA SIE W OBIECIA SWOJEJ WYBRANKI i pomyslimy cos na ta okolicznosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 WANTED :) Potrzebny jest od zaraz garaż murowany do wynajęcia na terenie Szczecina :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam! Uważaj, aby nasz kolega NIEDŹWIEDŹ Ci pazurem w gardle nie stanął. Pozdrawiam. Zabrzmiales groznie "kolego" a moze tylko chermetycznie? ;) wyluzuj troszeczke bo straszonkiem dobrych znajomosci sie nie zawiazuje, a przynajmniej nie ze mna :) rowniez Pozdrawiam :smile: Jaki siurak z niego? Jesli chodzilo Ci o mnie to wygolony ;) A jak nie mozesz sie doczekac poznania mnie, to Miłosz i Tomek znaja mnie jeszcze ze starych czasow :D P.S.Generalnie przyznam sie ze post byl w zamierzeniu lekko "prowokacyjny" :P ale dzieki niemu przynajmniej wstępnie poznalem otwartosc na "nowych" co po niektorych z Was :evil: wnioski sami mozecie wyciagnac :flesje: P.S. 1Pozdrowienia dla Gitty :evil: dzieki za namiar Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Walkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No i znowu sie zrobiło wesoło :) Walkiego znam z czasów kiedy po Szczecinie jeździło z 10 motocykli :smile: Miły gość! Kto pamieta czasy garazu 23 ten zna Walkiego. Maćko koniecznie pochwal sie nowym nabytkiem! A txt z jedzeniem niedźwiedziego mięsa był mocny :D Sadzę że późniejsze odpowiedzi nalezy traktowaą jak najmniej poważnie :P PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Generalnie przyznam sie ze post byl w zamierzeniu lekko "prowokacyjny" :) Jeden prowokacyjny post a ile emocji, i dobrze chociaż sie nam tu nie nudzi Jesli chodzilo Ci o mnie to wygolony :D A jak nie mozesz sie doczekac poznania mnie, to Miłosz i Tomek znaja mnie jeszcze ze starych czasow :smile:W rozumieniu motobabek "Siurak" to pozytywnie o naszych facetach w mottoradkombileder, a jeżeli chodzi o poznanie to zawsze lepiej osobiście niż z opowieści. hihihihiMoże do zobaczyska w środę w "Ułańskiej" na 20 , tam pokazuje się większość z tego zwariowanego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No i znowu sie zrobiło wesoło :evil: Walkiego znam z czasów kiedy po Szczecinie jeździło z 10 motocykli :flesje: Miły gość! Kto pamieta czasy garazu 23 ten zna Walkiego. Maćko koniecznie pochwal sie nowym nabytkiem! A txt z jedzeniem niedźwiedziego mięsa był mocny :evil: Sadzę że późniejsze odpowiedzi nalezy traktowaą jak najmniej poważnie ;) PZDR! ALE WESOŁO :P BO TAK NUNDO BYŁO ZE SIE OBAWIAŁEM JAKIEJS AFERY :) .POZDRAWIAM :smile: DO ZOBACZENIA NA DRODZE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 :) do zobaczenia w srode, jak dobrze pojdzie to wpadne odrazu z trasy z wawy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Skoro jutro część z nas (w przypadku znośnej pogody) ma zamiar polecieć na pas to może zrobimy mały meet przy Pomniku Papieża i z tamtąd wyruszymy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (...)kiedy po Szczecinie jeździło z 10 motocykli :smile: Chyba z 10 japonskich motocykli... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi