kermadec Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Gitta - wielkie dzięki za pomoc w szukaniu transportu na BMT :) W kilku zdaniach o BMT : 1.fajnie,że można sie na sporo sprzętów przysiąść2.wielkość targów mnie jednak nie powaliła3.Laski "tańczące" na barze były okropne4.nic nie kupiłem Za to odwiedziłem Louisa i zrobiłem zakupy :PMam ładną skórke :P Pozdrawiam ALL P.S.Pozdrawiam ekipe z którą jechałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Tak sie niesmialo zapytam......skuterek tez moze ?? :)Witam! Skuterek też pojazd. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Niech zgadne!Pewnie ksiądz co jezdzi na Bandicie robi te spotkanie? tak to on B) skuterki tez moga,a nawet chca to musza :) DZIS CHCE NA PAS ALE NA KTORA? ZEBYM TAM SAM NIE BYŁ!JAK COS TO CZEKAM NA GG 9232419 Edytowane 26 Marca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 j*b....y ŚNIEG :) :rolleyes: a wczoraj było tak miło na pasie. Teraz pewnie leży tam z kilku centymetrowa warstwa śniegu. Jedyna nadzieja, że przy zapowiadanych na dzisiaj +10 szybko stopnieje. :unsure: :angry: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 j*b....y ŚNIEG mad.gif mad.gif a wczoraj było tak miło na pasieNie ma to jak widok posra..go śniegu z samego rana :rolleyes: Byłem na targach przywiozłem wrażeń pełen worek, dobrze że za marzenia nie trzeba płacić poszedł bym z torbami, ach te customy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 2.wielkość targów mnie jednak nie powaliła Trzeba bylo pojechac na MBS do Wawy lub Zabrza :) .Dodatkowo masz jeszcze: 7-9.04.2006 Motocykl Expo Targi Motocykli i Skuterów, Warszawa Warszawskie Centrum EXPO XXI ul. Prądzyńskiego 12/14 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Trzeba bylo pojechac na MBS do Wawy lub Zabrza Taaaaaaa. To samo pewnie można było zobaczyć na parkingu pod BMT :) :rolleyes: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Taaaaaaa. To samo pewnie można było zobaczyć na parkingu pod BMT :) :rolleyes: No ale cztery razy tyle drogi :lol: , fakt ze w Wawie hostessy ladniejsze :unsure: Edytowane 26 Marca 2006 przez dr.Big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Taaaaaaa. To samo pewnie można było zobaczyć na parkingu pod BMT :unsure: :angry: Hehe.Dokładnie.....:blink:Małe sprostowanie: nie powiedziałem,że BMT jest małe ale jechałem tam pierwszy raz i myślałem,że to jeszcze większa impreza :).Cóż...każdy sie może pomylić :rolleyes: Pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Niech zgadne!Pewnie ksiądz co jezdzi na Bandicie robi te spotkanie? pozdrowienia Dla Księdza (Krzykały)jak bym nie dotarl na poświęcenie to pozdrówcie go od zbłąkanych duszyczek ze Świnoujścia (ASIA no i ja)GITA Ty bedziesz wiedziała o kogo chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 GITA Ty bedziesz wiedziała o kogo chodzi :angry:No proszę, wszystko wiedząca Gitta :) :rolleyes: :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Budze sie rano, spogladam za okno a tam snieg :) myslalem ze w nocy przestawiamy zegarki o godzine a nie o pore roku wsteczco sie dzieje co sie dzieje :rolleyes:macie jakies dobre pomysly na przegonienie i zimy i depresji ?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 No proszę, wszystko wiedząca Gitta :) :rolleyes: :unsure: No akurat historia z ks.Krzykałą to hahah Boras mogę opowiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 No akurat historia z ks.Krzykałą to hahah Boras mogę opowiedziec?wal smiało nie ma nic do ukrycia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Jako że pogoda barowa sącze 3 warke strong Wasze Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi