buddha Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Po dłuższej przerwie wita juz nie prawobrzezny buddha.Miłosz po co chorujesz to nie jest fajne?:)Też nie mogę się już doczekać jak wyruszymy gdzies polatac. Male inwestycje jeszce trzeba uczynic zeby gixi byl w pelni gotowy do sezonu. W tym nie zamierzam stac w jakims BEZNADZIEJNYM serwisie przez pol sezonu. P.S.Jak ktoś potrzebuje to od wczoraj mam w ofercie opony Continental.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 zobaczcie jak to jest jak się wynajmuje u baby pokój :) ;) ;) :P http://www.youtube.com/watch_fullscreen?vi...%20pani%20Krysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Dla Siewcy z okazji urodzin: Sto Lat Sto Lat Sto Lat Sto Lat niechaj żyje nam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 O w morde!!!!Szok!!!!I weź wynajmuj mieszkanie u starszej baby!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 JESZCE RAZ, JESZCE RAZ, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIECH ŻYYYYYYYYYYYYYJJJJJJJJEEEEEEEEEEE NNNNNNAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: [ Dopisane: Piątek Marzec 03, 2006 10:59 am ]Gitta wcięłaś się w piosenkę! :lol: :lol: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 O w morde!!!!Szok!!!!I weź wynajmuj mieszkanie u starszej baby!!!!Mocheryyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ Dopisane: 14 ]Sto lat dla Siewcy, ale ja tu widzę że i Nevre ma dziś urodzinki !!!! Więc sto lat dla ryby!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moominator Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Cześć .w środę przez przypadek stałem się posiadaczem pewnej flagi...Flagi Halo Szczecin.NIe oddam przed poniedziałkiem :) :mrgreen: Pozdro Mumin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Pytanko do Carioki: Kiedy można się spodziewać forumowych koszulek? :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 tak tak lato juz niedługo... przydały by sie koszulki z logo Halo Szczecin :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ja tylko: najlepszego dla wszystkich urodzinowiczow.... 3mta sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 O w morde!!!!Szok!!!!I weź wynajmuj mieszkanie u starszej baby!!!!no własnie taka madra babcia pozbawiła mnie mieszkania ,płaciłem nie mieszkałem i jeszcze było zle -powinno sie takie baby usypiac :) WSZYSKTIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTA SIEWCY OD GENERAŁOW ;) no i dla naszej najlepszej koluni z moto NEVRE co nie wymieka i jezdzac nie peka naj ,naj i jeszcze raz najlepszego no i słodki buziak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Nevre Kochana nasza Goniu, moc serdeczności w dniu urodzin szcześcia na motorku i z Mareczkiem, hihihihihiDla Siewcy również same serdeczności Pytanko do Carioki: Kiedy można się spodziewać forumowych koszulek?Dam odpowiedz w poniedziałek, juz bedzie wiadomo co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 wszystkiego co naj naj lepsze i spelnienia mazen dla selenizantki :lol: a tak na marginesie to juz nie dlugo sie spotkamy na piwku w srode bo 20 marca jestem na tygodniowym kursie ktory bedzie w szczecinie. :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Gitta napisał:O w morde!!!!Szok!!!!I weź wynajmuj mieszkanie u starszej baby!!!! no własnie taka madra babcia pozbawiła mnie mieszkania ,płaciłem nie mieszkałem i jeszcze było zle -powinno sie takie baby usypiac szkoda że nie poleciały nazwiska albo chociaż wyrażniejsze twarze mogły być....może miały by baby nauczkę...chociaż na taką zdrewniałą korę mózgową może coś jeszcze zadziałać ?????A widzieliście wczoraj materiał na regionalnej trójce...o babie która podała dziadka do sądu za to że jej zerwał szczepkę bluszcza który zresztą rósł sobie na podwórku, to jest szaleństwo,a mówią że to my motocykliści jesteśmy.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Witam! A słyszeliście, że psy mają zakaz szczekania po 22:00. Ciekawe kiedy to ktoś odszczeka. A marzec nadchodzi. Ciekawe co z kotami... . Będzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi