Kudlaty Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Maćku wpadni do mnie na cmentarz stary ci pokaze jak sie robi dryftingi polonezem truckiem miedzy pomnikami to jest dopiero adrenalina zeby nie uszkodzic a jak poldzio w łuki wchodzi normalnie bajka. No to kiedy kulig po cmentarzu ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 pokaze jak sie robi dryftingi polonezem truckiem miedzy pomnikami To ja się z forum dowiaduję co Ten mój małyżonek wyprawiaTeraz wiem czemu ta pensja taka mała, odcieli na naprawy.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 No to kiedy kulig po cmentarzu ?? ;]jakbym wiedzial ze nas ochrona nie bedzie ganiac to nawet dzisiaj a śniegu nie brakuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 jakbym wiedzial ze nas ochrona nie bedzie ganiac to nawet dzisiaj a śniegu nie brakuje Ochronie da się czekolade w łape i się zamkną;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 drift na cmentarzu ;) nononon nowy sport extremalny... zawsze mozna połaczyć z ucieczka przed ochroną/policją :D to dopiero jazda ;) ciekawe czy dało by się urwać pościgowi? ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 mozna połaczyć z ucieczka przed ochronąTo juz mam opanowane... Nocne, piwne wyprawy na cmentarz zawsze mialy w sobie element sportowy typu, sprint, zabawa w chowanego i skok przez plot ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Teraz wiem czemu ta pensja taka mała, odcieli na naprawy.................. spoko bejbe mam dobrą szefową nawet wczoraj nic nie powiedziala ze zostawiłem zderzak od Vito na kamieniu poswieconym dla żołnierzy AK.Tez nie mieli gdzie go postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Widze chłopaki/dziewczyny, że sporty extremalne Wam w głowie ;) Byczo! Hiszpan i Konrado - doniesieno mi, że o fotki z przeróżnych wariacji to u Was mam prosić. No to proszę uprzejmie :D Nie zamarznijcie mi tam, dobrze?Pozdrowienia! Jasna sprawa Panie Tomku! Jutro postaram sie przytaszczyc CD z fotkami do pracy. Mam tutaj szybsze łacze niz w domku wiec powinno pójść szybko i sprawnie!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Miłosz-co jest z tobą??O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 i ziomka z ktorym przyjechal Mikoch ze Scolinka , tez wiedza jak dryftowac po sniegu. Clap Ten gość ma to we krwi. Pochodzi bowiem z mocno wschodnich okolic naszego kraju. Tam takie zimy są co roku. Powiedział, że bycze mamy lotnisko. Miłosz-co jest z tobą??O co chodzi? O nic. Wystarczy, że to pytanie co zadałeś mi na gg zadasz na forum i po sprawie. A co do zapalania, Ford diesel zapalił nawet przy -20 czym wprawił mnie w niemałe osłupienie. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 O nic. Wystarczy, że to pytanie co zadałeś mi na gg zadasz na forum i po sprawie. OK.Ma ktoś namiar na Mikołaja? P.S.Ale jeśli o nic nie chodzi to czemu .......Czyżbym czymś zawinił?Cóż-jak uważasz.Pozdrawiam cie Miłoszu. Całą reszte również;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ma ktoś namiar na Mikołaja Wlasnie ja mam chyba ;) Tez nie mieli gdzie go postawic No wlasnie co za kmioty, zeby na cmentarzu kamienie pamiatkowe jakies stawiac. Majkel z tym driftingiem miedzy pomnikami to ja musze normalnie zobaczyc. Nagraj jakis film chociaz :D A mocherowe berety Cie nie scigaja z laskami?? Uwazaj bo takie babcie maja niezle przyspieszenie, zwlaszcza jak sie przed pasami w TLce gazu lekko doda ;) A jak chodzi o to kto jest twardy miekkie pisiory to ja w nastepna niedziele przybywam na pas moturem (jesli ktos ma zamiar byc) Pozdro!!PS - tym co nie jechali na worku zycze cieplych kapci i kablowki za darmo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 No to co z tym kaskiem Mikołaju?Kiedy i jak możemy sie umówić? ;) Uważaj bo głowa rozboli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 tylko by na worach jezdzili ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi