Majkel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 wiec tak jak juz pisałem ,stronka jest juz w budowie jezeli ktos chce byc umieszczony na stronce w dziale " O NAS" niech przysle mi zdjecie na meila z krotkim opisem typu:zainteresowania,wiek,posiadany motocykl i ksywamysle ze pod koniec przyszlego tygodnia strona bedzie gotowa bedzie na niej forum galeria itd. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ludziki dzięki za wczorajsze super spotkanko.Aby więcej spędzać czas w tak miłym i wesołym gronie. Zwracam uwagę na post Si3wcy - romawialiśmy o tym w knajpie, może ktoś rozkręci sprawę i pokusi sie o organizacje dla ludzików z Halo i Precli jakiegoś fajnego wypadu za miasto na sanki i z wielachnym ogniskiem.Niech wyda odpowiednie dyspozycje a my wykonamy. pod koniec przyszlego tygodnia strona bedzie gotowa bedzie na niej forum galeria itd. [email protected]To nasza stronka o której wczoraj głośno rozprawialiśmy. Czekamy na konkrety.....Majkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam! Pomysł ze stroną bardzo dobry. A tak po kolei:Majkel i Carioka gratulacje za "nowego" sprzęta jest ładny (jak na zdjęciu). Seboka Twoja stronka także super. Pozdrawiam i życze radości z zimy i szybkiego DO-ZO-BA-CZYS-KA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Np w niedziele do południa (kiedy jest jasno). Jakies spokojne miejsce' date=' moze okolice głebokiego. Potem mozna by zrobic ognisko (jak ktos znalazl by suche drewno ) Kiełbase tez mozna by zaprosić [/quote'] To najlepiej będzie jak w sobotę ok południa pojedziemy gdzieś np. do Tanowa (Magdzik) lub BARTOSZEWO a w niedzielę tradycyjnie o 12 na PASIE. CO WY NA TO LUDKOWIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Np w niedziele do południa (kiedy jest jasno). Jakies spokojne miejsce' date=' moze okolice głebokiego. Potem mozna by zrobic ognisko (jak ktos znalazl by suche drewno ) Kiełbase tez mozna by zaprosić [/quote'] Tiaaa ;) tylko nie w niedziele. Do Kassiory jade. Moze poniedzialek :> Wtedy ma napadac wpiz... sniegu :buttrock: Aha no i na pasie chyba fajne kuligi wychodza :banghead: Autko mam, niestety bez haku jeszcze. ]To najlepiej będzie jak w sobotę ok południa pojedziemy gdzieś np. do Tanowa (Magdzik) lub BARTOSZEWO a w niedzielę tradycyjnie o 12 na PASIE. CO WY NA TO LUDKOWIE??? To w niedziele jest zawsze o 12 na pasie? Czego to w internecie sie nie znajdzie :P Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Np w niedziele do południa (kiedy jest jasno). Jakies spokojne miejsce, moze okolice głebokiego. Potem mozna by zrobic ognisko (jak ktos znalazl by suche drewno ) Kiełbase tez mozna by zaprosić To najlepiej będzie jak w sobotę ok południa pojedziemy gdzieś np. do Tanowa (Magdzik) lub BARTOSZEWO a w niedzielę tradycyjnie o 12 na PASIE. CO WY NA TO LUDKOWIE??? OK w niedziele na 12 pas ;) kto leci koniem? :mrgreen: Pomysł fajowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autko mam' date=' niestety bez haku jeszcze. [/quote'] Hak niepotrzebny. Każde auto ma ucho do holowania innych pojazdów doskonale się do tego nadaje :buttrock: Przetestowane w zeszłą zimę.Nie wiem czy będę uczestniczył, mam co prawda urlopik ale też i masę zajęć. Tak więc albo do zobaczyska, albo miłej zabawy! ;) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tak więc albo do zobaczyska' date=' albo miłej zabawy! [/quote'] A WASZE PRZYGOTOWANIA JAK IDA DO IMPREZKI?Macie juz termin? w ogóle to wam powiem ze w tym roku ślubów będzie normalnie max na najbliższe chyba 3 lata ;) Przed chwlią dowiedziałam się że Spey i Bogna tyż w lato-sierpien:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 OGŁOSZENIENasz kolega Magdzik zaprasza nas wszystkich do TANOWA na wielkie KULIGOWANIEw programie:KULIGOGNICHOjak się zorganizujemy odpowiednio to mozna robić GRZAŃCA, piec kiełbachy i popijać każdym dowolnym trunkiem Dojazd autem do Tanowa i tam parking (dla abstynentów) lub aftobusikiem (dla pijaków) DAJCIE ZNAĆ ILE CHĘTNYCH I ROBIMY WIELKĄ BIBĘWSTĘPNA GODZINA 12 W SOBOTĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No ludzie... mnie tam dopadlo kilka rzeczy (praca, sesja, przeziebienie) wiec na pewno sie nie pojawie.... wiecbawta sie dobrze w weekenda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No to coolRobimy kulig i ognicho!!! Trzeba rozgrzać trochę tą mroźną aurę... Naprawdę cool, u mnie w pracy jest mroźno :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 a co z niedzielą?pas aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zbiórka chętnych na kulig o 12 na pętli na Głębokim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zbiórka chętnych na kulig o 12 na pętli na Głębokim oczywiscie w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 jutro fetorzymy u Magdy ale czad Mikołaj nie zapomnij o barwach zrobimy pierwszy chrzest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi