mikoch Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 PRZEMIŁYCH PIELEGNIAREK ITD Oj wiem coś o tym. :) Bandzior mam nadzieję że odzyskasz sprawność nogi w 100%Napiszcie jak to sie stało. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 No wiec mam swieze wiadomosci. Lezy z gipsem na nodze (nie wiem ktorej) oprocz tego spuchnieta reka i podejzenie wstrzasu mozgu. Ogolnie w miare ok. W niedziele operacja. Narazie nie wiadomo co sie stalo, a stalo sie to w okolicach Goleniowa (chyba pechowa miejscowosc).Wiec z autopsji wiem ze pomoga mu teraz mile slowa i troche spokoju. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Z mojej strony oczywście zdrowych i wesołych świąt...Motobracia łączcie się :lol: :lol: :lol: Bandzior brachu wracaj szybko do zdrowia bo siata czeka :twisted: :lol: :twisted: [ Dopisane: 23-12-2005, 20:53 ]A to coś dla was http://images.optin.com.au/optusxmas/flash...20zyczy%20DeJay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 A to coś dla washttp://images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=Wesolych%20Swiat%20Wszystkim%20Motobraciom%20zyczy%20DeJay.superowe jestem pełen podziwu,normalnie kto jest debesciak? DEJAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Normalnie przyłączam się do życzeń dla Bandziora , oby on i B12 jak najszybciej znow staneli na kolach!!! Pozdroo i Wesołych X-masów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Wróciłam juz ze szpitala wiec juz pisze dokładniej wypadek wydarzył sie w czoraj jakies BMW wymusiło pierszeństwo (okolice wjazdówki Goleniów-Szczecin) i skutkiem czego Piotrek jedyny ucierpiał ... niestety niewiele pamieta tyle ze lezał 100m od miejsca wypadku Ucierpiała poważnie noga (złamanie kosci)Planowane bylo wstawienie operacyjnie śrub do kosci ale lekarze zmienili metode na zagipsowanie Jest naprawde okey jak na całe zdarzenie tylko Bandyty chyba juz sie nie da poskładac(jak narzaie na parkingu policyjnym w Goleniowie)... Brak tez jak narzaie wiekszych szczegółów co do winy,świadków Tak wiec Życze Wszytkim abyśmy byli w stałym gronie satale powiekszającej sie grupy zs SZczecina i nie tylko ::)) jest dobrzePs.Pozdrowienia dla Dizli i Maćka którzy juz odwiedzili Piotrka i Sylwi za wsparcie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nastrojowych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia oraz samych szczesliwych zdarzen w Grupach Braci Motocyklowej w nadchodzacym Nowym Roku 2006 zyczy ORZELEK.Przy tej OKAZJI chcialbym sie Polamac OPLATKIEM z Tymi co Znam i z Tymi,ktorych Poznam na trasach czy ZLOTACH Motocyklowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Cudownych, bialych, milych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych swiat uplywajacych we wspanialej atmosferze zyczy wam wszystkim VidlakBandzior wracaj jak najszybciej do zdrowia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Cześć towaszystwo :) jak tam przygotowania do świąt... ja spedzam je z Maciejem na śląsku tu zero śniegu a jak w Szczecinie ?Ania trzymaj się i pozdrów Bandziora od nas. [ Dopisane: 14 ]Uwaga mam fajny wierszyk : Mikołaj na koło stawia sprzęta, ;) by szypciej dowieżć paczki na Święta. ;) A ja dorzucam do nich życzenia, ;) odjazdowych Świąt Bożego Narodzenia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 O kogo ja widzę :) Sylwiu "lata" Cie nie widziałem ;) A w Szczecinie to snieg ostatnio widziałem kilka dni temu ;) teraz odwilż i pogoda za oknem przypomina wczesny marzec. Pada deszcz a na termometrze jakieś +6CNa Sylwestra bedziecie w Szczecinie?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 To i ja dołączę się do życzeń... Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia.Beczkę piwa, wiadra wódki by odgonić wszystkie smutki.100 całusów na dodatek by smaczniejszy był opłatek ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Przede wszystkim pozdrowienia dla Bandziora :) . Stary szybko wracaj do zdrowia .... A wam moim drodzy szerokiej drogi, taniej benzyny na nowy rok, a przede wszystkim bezpiecznego zblizajacego sie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Mikołaj na koło stawia sprzęta, O tu się zgadzamy :) Jak trzeba by było przewieźć bandziorowego sprzęta to ja mogę pomóc , telefon znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Pieknych Świąt i spokojnych i szczęśliwych w jak największym gronie rodzinnym i przyjaciół.zyczy Carioka całej naszej "bandzie" i pozostałym motokolegom. Piotrek streszczaj sie w tym szpitalu bo za tydzień Sylwester i trzeba porozrabiać. :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Uwaga przepazuję bierzące informacje:"Okazalo sie ze mial czolowke z tym samochodem.W zasadzie tylko ucierpiala noga i sie zastanawiaja czy robic operacje .Jesli bedzie robiona to bedzie w niedzielejest calkiem mozliwe ze wyjdzie w poniedzialekmowil ze mozna go odwiedzac ale w malych grupach:)umowilem sie ze jak zostanie w szpitalu to do niego podjade lub jesli wyjdzie to mozna go juz w domu odwiedzac.Ale wszystko zalezy od tego czy bedzie operacja i czy go wypuszcza.Ja oczywiscie chce go odwiedzic obojetnie gdzie i jak by co bede mial w aucie jakies 3 miejsca.Ale jak i kiedy go odwiedzac sie okaze jutro gdy bedzie wiadomo co lekarze dalej planuja. Bandzior prosil przekazac wam podziekowania za pamiec i zyczy wszystkim wesolych swiat.oczywiscie tez przekazalem nasze zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi