generał Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 A jeszcze pomysl na lokal--Szwalnia na placu sprzymierzonych jest tam zwyczajnie, ale piwo jest tanie i podaja je nawet w 2l kuflach, mozecie sprawdzic no wiec moze tam w srode sie spotkamy ,MYSLCIE SZYBKO BO CZASU MAŁOjak sie umawialismy co tydzien idziemy gdzie indziej chyba ze wszystkim przypasi,a na razie tak nie jest POZDRAWIAM PA PA PA PA PAAAAAA :) ;) :P :P :P :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 witam po weekendzie :) wiecie co?! Normalnie jakoś nie mialem czasu przez weekend zajżeć na forum ;) straszne prawda?!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 [ Dopisane: 20-11-2005, 21:45 ]Jesli chodzi o kamerdaca!!!! (brzydko tak przekręcać) dobrze ze nie zagladalam tu dlugo i bylo jeszcze sporo stron do poczytania bo normalnie sie zdenerwowalam jak go czytalam...co to za gosciu!!raz mowi ze kupil sprzet bo chcial odrestaurowac, potem ze sie nie grzebie wtym tylko szuka mechanika, potem ze ten kon nic nie wart, potem ze sie cieszy ze go ma bo starsi ludzie sie zatrzymuja i podziwiaja...i jeszcze nasza gite opiorkowal...dziwny doprawdy Czy chec odrestaurowania wiaże sie z własnoręczna praca?Bo chyba można zlecić prace po zakupie?Sprzęt w tym stanie w jakim go kupiłem jest nic niewart-będzie super jak będzie zrobiony.Ale to motocykl na pojedynczą impreze w roku i tyle-do pokazania a nie do użytkowania (dlatego tęsknie za czymś "normalnym").Niemniej jednak właśnie dlatego chce mieć ładnie zrobiony,stary motocykl by ludzie ciepło reagowali na jego widok gdy zabiore go na przejażdżke.Co do Gitty to nigdy do niej nic nie miałem i mam nadzieje,że Gitta do mnie też nie.Lubie dziewczyne.Poprostu mała wymiana zdań pomiędzy znajomymi a tu zaraz wielkie HALLO.Przecież chwile później były wyjaśnienia i uważam sprawe za zamkniętą.Pozdrawiam ALL. BTW.Szwalnia chyba jednak nie jest dobrym wyborem ponieważ chcecie by konie były widoczne z lokalu.Niestety jedyne miejsce widoczne z okien to chodnik ograniczony od strony ronda barierką.Po postawieniu koni zablokujemy chodnik a chyba chcemy żyć w zgodzie z "ludnością cywilną" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 A ten znowu ze swoimi mądrościami.....a było tak fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Szwalnia chyba jednak nie jest dobrym wyborem ponieważ chcecie by konie były widoczne z lokalu.Niestety jedyne miejsce widoczne z okien to chodnik ograniczony od strony ronda barierką.Na zime widok z okna nie jest nam poczebny... wiec mozna nawiedzic lokal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 moje zdanie jest takie ze lepszym miejscem i rzut beretem jest PUB JAMA jest tam parking przed samym wejsciem nie konfliktowy dla "LUDNOŚCI CYWILNEJ" :-D , moja propozycja jest taka zeby sie tam spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 moje zdanie jest takie ze lepszym miejscem i rzut beretem jest PUB JAMA jest tam parking przed samym wejsciem nie konfliktowy dla "LUDNOŚCI CYWILNEJ" :-D , moja propozycja jest taka zeby sie tam spotkać No masz racje-Jama jest lepszym wyborem.Tyle,że tam nie mają litrowych kufelków.I o ile (jak powiedział Kudłaty)parking nam zimą niepotrzebny to DUŻY browarek by sie przydał.Pozdrawiam ALL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam! Duże miasto duży problem. Proponuje Pyrzyce PUB "Pod luźnym kalafiorem". Albo "Hawanka" i jest duży parking na "konie". Za tydzień dowiem się szczegółów co do kosztów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 No ja konia to chyba dopchne do Pyrzyc ;) .Ale jest to jakieś rozwiązanie :) P.S.Marku pozdrawiam.Pozdrów Gosie w moim imieniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Mam swietny pomysl! Zrobmy wybory na prezesa naszego klubu. Dlugo myslalem i wiem kto to bedzie .KARMADEC on sie nada. Z nim nie bedzie nudno. Jego fantastyczne pomysly zaprowadza nas do krainy pieknych asfaltow i benzyny z kranu plynacej. UWAGA GLOSUJEMY . !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 No ja konia to chyba dopchne do Pyrzyc Pomożemy Ci nie ma sprawy masz jak w banku szwajcarskim, bo z naszymi to nigdy nic nie wiadomo :-D :-D . Dzieki za pozdrowionka. Pozdrowienia dla całej ekipy HALO SZCZECIN :!: REBELKA 100 LAT 100 LAT OD EKIPY PYRZYCKIEJ (wczesniejsze zyczenia urodzinowe co by nikt sie nie czepiał jak rzep psiego ogona ze za wczesnie :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Mam swietny pomysl! Zrobmy wybory na prezesa naszego klubu. Dlugo myslalem i wiem kto to bedzie .KARMADEC on sie nada. Z nim nie bedzie nudno. Jego fantastyczne pomysly zaprowadza nas do krainy pieknych asfaltow i benzyny z kranu plynacej. UWAGA GLOSUJEMY . !!!!!!!!!!!!!!Ja jestem stanowczo przeciwko!!!! Prezes juz jest..........a KARMADEC może zostać np. PODLIZUCHEM hahahaha......JOCKE :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ja jestem stanowczo przeciwko!!!! Prezes juz jest..........a KARMADEC może zostać np. PODLIZUCHEM hahahaha......JOCKE Dajmy mu szanse :!: może drzemią w naszym prezesie elekcie kermedecu niewykorzystane siły przywódcze. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Dajmy mu szanse może drzemią w naszym prezesie elekcie kermedecu niewykorzystane siły przywódcze. A ja mam jeszcze lepszy pomysł: NIECH WYPOWIE SIĘ PREZES :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 A ja mam jeszcze lepszy pomysł: NIECH WYPOWIE SIĘ PREZES Tak jest Jarząbek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi