Maja Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 WooooooooW Kriso Kooope lat , no i wywołałam wilka Krisa z lasu przedostatnim postem :-DD ;-))) Fajna stronka Kriso tylko chyba zeza po niej dostałam tak skacze , ciężko się czyta i ogląda......Pozdrowionka for @LL........:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 16 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 WooooooooW Kriso Kooope lat ' date=' no i wywołałam wilka Krisa z lasu przedostatnim postem :-DD ;-))) Fajna stronka Kriso tylko chyba zeza po niej dostałam tak skacze , ciężko się czyta i ogląda......Pozdrowionka for @LL........:-)[/quote'] Hejka.. ;):) już chyba mi się udało poprawić tą wredną skakaninę... Maja daj znać czy nadal Ci skacze :P:):P Jak tam samopoczucie przedsezonowe ;):) ja juz nie moge sie doczekać do przysłowiowych 5st C. ;):D Choć w tym roku już śmigałem :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 16 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Dzisiaj przegladałam z nudów forum ' date=' tzn czytałam je od początku i zastanawiam się gdzie zniknela polowa ludzi ktorzy wczesniej tak dzielnie się tu udzielali...Gitta, Kriso, misiekts, mikoch, viperPL....Gitta to wiem ze ma problemy z odpaleniem forum ale reszta ?? Najbardziej wytrwalymi to chyba jesteśmy hiszpan i ja...Pozdrawiam tych ktorzy juz zapomnieli o forum jak i tych ktorzy dalej je wspieraja aby nie zasnelo na wieczny sen... 8) 8) 8) 8) 8) 8) [/quote'] Ps... Gdzie ja mógłbym zapomnieć o forum... po tych przewałkach z forum, wywaliło mi konto i dupa. powiedziałem że nie bede w takim razie sie udzielał... ale Shrek (całe szczeście) przywrócił do życia moje konto :P:)Więc znów bede przynudzał co nieco :D:) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Już stronka nie skacze :-)))))))) A do sezonu nie przygotowuję się w tym roku niestety , może za rok...PZDR... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Mnie bylo malo w tym temacie a przeciez jestem na kazdej waznej imprezie w tym wojewodztwie, no sorry Kriso ale nie dalem rady byc w Gryfinie ale jak cos zrobicie w tytm roku to jestem Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 witam! niewiem jak wy ale nie mogę się doczekać ciepłej wiosny... (domyślam się ze wy tez :D ) kurcze już prawie zapomniałem jak pracuje silnik SVki :P brakuje mi jej miarowego dudnienia ;) ma ktoś z was jakieś znajomości u tych od pogody? może da się jakoś tą wiosnę przyspieszyć? :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 17 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Mnie bylo malo w tym temacie a przeciez jestem na kazdej waznej imprezie w tym wojewodztwie, no sorry Kriso ale nie dalem rady byc w Gryfinie ale jak cos zrobicie w tytm roku to jestem Witam Dzikiego ;):) ... Kurcze mam nadzieje że uda sie w tym roku też zorganizować zlocik. wstępne rozmowy już były. zobaczymy co będzie dalej... Jak się uda to oczywiście zaproszenia dla all :D:) witam! niewiem jak wy ale nie mogę się doczekać ciepłej wiosny... (domyślam się ze wy tez ) kurcze już prawie zapomniałem jak pracuje silnik SVki brakuje mi jej miarowego dudnienia ma ktoś z was jakieś znajomości u tych od pogody? może da się jakoś tą wiosnę przyspieszyć? Kurna jak bym miał najomości w pogodynce to lato by było przez cały rok :P :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Jakby dziś ktoś był w Gryfinie to zapraszam do Bistro pod nóżkami (naprzeciwko placu Barnima) na imprezkę :):) Może skromna ale z kim :D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 siedze 2 dzien na szkoleniu, i mnie juz sie strasznie nudzi... 2 dni o Microsofcie.... za co mnie tak pokarało :lol: Pozdrowionka ps. Co się nikt nie odzywa :):) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 witam! kurcze miała byc juz wiosna atu za oknem co? zima kontratakuje, wiosna wycofuje sie w popłochu front sie cofa ... tragedia! a sprzęt w garażu stoi juz dobre 3 tygodnie nie odpalany :) dobrze że akumlator wyjęty i od czasu do czasu go goładuje w domku... chyba się nauczę szydełkować może oczekiwanie na wiosnę szybciej mi zleci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Ja w oczekiwaniu na pierwszy wypad wziąłem się do archiwizacji zdjęć i filmów z wyjazdów w zeszłym roku, trochę późno ale w wolnych, oczekujących wiosny chwilach czas miło leci Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Witajcie!Ja po małym urlopie.Wracam ze śniegu i prosto w śnieg! A miała już być wiosna! Dziś sprawdzam jak się ma moja mała Suzi ;)Nadal podtrzymuję swoją informację nt pogody, bo pies jest już prawie łysy :-) Dobra, do rzeczy. Wróciłem z Austrii (Salzburg). W wolnych chwilach odwiedziłem kilka salonów motocyklowych, mniejszych i większych, ale generalnie w małych miejscowościach. Wrażenie nr 1 - ceny maszyn nowych takie jak na naszym rynku co w porównaniu do naszych i ichnych zarobków... zwala na kolana :x . Nr 2 - trwa sezon narciarski i mało komu w głowie jeździć na dwóch kółkach, więc ceny osprzętu, ciuchów, obuwia i innych przydatnych rzeczy są naprawdę niskie, a jeszcze można sie targować ;) . Doprawdy, przyjemnie. Polecam więc wszystkim, którzy mogą połączyć zimowe przyjemności z nadchodzącym sezonem! Pozdrawiam wszystkich serdecznie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam! No właśnie co z tą pogodą? zurek Twojemu psu musi być chyba straszliwie zimno i żałuje, że pozbył sie już zimowego futra ;) Ja wczoraj ze śniegu zgarniętego przed domem usypałem górę z której można by zrobić pełnowymiarowe igloo ;) Jak tak dalej pójdzie to SVka wyjedzie z garażu w maju?! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 a ja na pogode nie na zekam wrecz przeciwnie niech wypada sie teraz bo jak naprawie moto to akurat bedzie dobra pogoda .mam cały zapłon do wymiany i zero funduszy :/ ktos wspomoze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 No ja również wróciłam wczoraj z gór , ale w tym roku niestety było to tylko Zakopane. Widze ze niezle narzekacie na sniezek, a pomyslcie gdybysmy mieszkali gdzies w Zakopcu....tam przez ostatni weekend napadalo ponad metr sniegu a dodam jeszcze ze z dobry metr juz leżał :twisted: W Szczecinie nie czesto zdarza się taka ładna zima :-)) No i czego tu wymagac w lutym , co prawda ostatni dzien ale zawsze to jeszcze luty :-] Pozdrawiam serdecznie wszystkich i zycze wytrwałości w oczekiwaniu na wiosenne słoneczko :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi