P.r.e.z.e.s Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Wszystkiego Najlepszego dla starego fetorsa Majora :) Zycze Ci nowej VFR-ki 2006 lymyted pałer edyszyn :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Major wszystkiego najlepszego :!: :!: Sto lat sto lat........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Przeciez nie narobilismy tam zadnej trzody' date=' więc nie ma obaw, jeszcze nie jedno piwo tam wypijemy [/quote'] Myślę, że nie jedno krzesło połamiemy..... :-D :-D [ Dopisane: 04-11-2005, 22:13 ]I jeszcze jedno--- Zana dawaj przepis na sernika --w profilu mam adres Cieszę się ogromnie' date=' że jakoś ci tam leci i oby tak do przodu. Zaczynacie tam rządzić - jest dobrze. A przepis napiszę jak znajdę trochę czasu. Buźka wielka [ [i']Dopisane: 04-11-2005, 22:17[/i] ]Gitta zamawiam miejsce w pierwszym rzędzie i popkorn z colą A ja GRZYBKI MAMY. Może Orzełek podda jakiś pomysł na Sylwestra a jak nie to sami coś zorganizujemy - nie jesteśmy spaleni w Rock City albo do tego czasu może Odludy otworzą nowy lokal. DAMY RADY z naszymi pomysłami..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Wszystkiego naj Major żebyś zawsze miał z kim' date=' miał gdzie i miał za co![/color']i ja sie pod tym podpisuje :) wszystkiego NAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 MAJORKU z Generałem pragniemy złożyć ci życzenia w dniu twego narodzenia, abyś zawsze miał proste i nie zawiłe odcinki tras, pełny bak i tą super kobitkę obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Wszystkiego naj naj lepszego Dla MAJORA i dobrego konia pod siedzeniem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Witaj Borasku :) DAwno Cię nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Cześć Wszystkim !!!!Dawno mnie tu nie było :) zlekka stracilam wątek :? A czy u was tak samo równo pada deszcz jak w tym smutnym Stargardzie ;) Pozdrawiam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 A czy u was tak samo równo pada deszcz jak w tym smutnym Stargardzie wpadaj do Szczecina u nas pięknie :? ja latam w krotkich spodenkach tak zmoklem ze ciuchy susze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 A czy u was tak samo równo pada deszcz jak w tym smutnym Stargardzie :) A co ty tam robisz :!: :!: U nas też pada :cry: :cry: POZDRAWIAMY :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Echem :!: Major.......... Co ja Ci będę pisał, sam wiesz czego Ci trzeba :twisted: :twisted: Sylwia, dobrze, że zastępstwo dotarło 1 listopada, fajnie się razem latało. :-) :-) LUDZIKI słyszałem że Orzełek coś kombinuje na sylwestra, i to w dodatku nad morzem. Trzeba by podpytać czy coś z tego wyjdzie. Może się wkręcimy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [ Dopisane: Sobota Listopad 05, 2005 1:01 pm ]Dawno mnie tu nie było Sad zlekka stracilam wątek Confused To czytaj!! Kobieto czytaj!!! :-) :-) :-) :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 taaa za oknem znowu kraina deszczowców... a katar mam coraz mniejszy :) zanim ja bedę zdatny do jeżdżenia to pewnie przyjdzie jesień z tymi swoimi deszczami i chłodem ;) wrrrrr PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 ja latam w krotkich spodenkach tak zmoklem ze ciuchy susze no ja się przed tym bronie ;) A co ty tam robisz wegetuję :? i tak jeszcze przez 2 miesiące pewnie zapomnicie o mnie porzez ten czas :) To czytaj!! Kobieto czytaj!!! no ciekawe czytaj...jak tu modem załozony :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 no ciekawe czytaj...jak tu modem załozonyWitam! Sylwia o ile wiem to modem pozwala na surfowanie. Chyba że się coś zmieniło w swiecie komputerów. Szachcior wybacz, ale zdjęcie MZ prześlę za tydzień. Zagadałem się z tatą i zapomniałem zrobić. Moto po remoncie 500 km zrobiło. Pozdrawiam wszystkich, słońca nad głową życzę i chorym powrotu do zdrowia. I STO LAT dla Majora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 LUDZIKI - Orzelek jak cos obieca i powie to tak musi byc.Sprawa Balu Sylwestrowego 2005/2006 za kilka dni sie wyklaruje.Osrodek z sala balowa jest zalatwiony.Musi byc zrobiona karkulacja ile od pary czy osoby,lacznie z noclegiem.Jak poznam szczeguly powiadomie wszystkich, a nastepnie zrobie liste chetnych do szalenstwa sylwestrowego,z jednym zastrzezeniem,nie ma jezdzenia motocyklem po sali balowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi