DEJAY Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ja też się dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego Generał. Najważniejszy jest młody duch :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Panie GeneralePlutonowy Carioka, chciała zameldować posłusznie i :-D Życzenia przekazać na Pana ręce, wszystkiego najdłuższego i najgrubszego.A i jeszcze jedno, aby Cie ta cytrynówka sobotnia wreszcie sponiewierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 A i jeszcze jedno' date=' aby Cie ta cytrynówka sobotnia wreszcie sponiewierała[/quote']Pewnie, a damy Mu, damy!!! Fetorsowi jednemu... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Generał zawsze pełnego baku życze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Witam! Generał STO lat !!!!!!!!! ! A buzi dostaniesz w sobotę. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ello :!: Zycze Ci Generale zdrowia, szcześcia, pomarańczy niech Ci Żana nago tańczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Mam ją!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewiątka jest moją własnością !!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie co ją odebrałem !!!! ale mi się micha cieszy!!!!!!!! jutro wam wszystko opowiem Pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Mam ją!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewiątka jest moją własnością !!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie co ją odebrałem !!!! ale mi się micha cieszy!!!!!!!! jutro wam wszystko opowiem Gratulacje.... kiedy jezdzimy ?? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Mam ją!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewiątka jest moją własnością !!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie co ją odebrałem !!!! ale mi się micha cieszy!!!!!!!! jutro wam wszystko opowiem Cieszymy sie razem z Tobą :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Witam! Dołączam się do radości z posiadania takiego KUNIA. Nomen omen mego marzenia. Pozdrawiam i dozobaczenia w PUB'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Witam! Generał STO lat !!!!!!!!! ! A buzi dostaniesz w sobotę. no dawajcie to buzi bo dzis zebole umyłem ,pchnijcie zegarki bo juz doczekac sie nie moge 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Co tu się dzieje? wywiało wszystkich czy co??HAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Panie GeneralePlutonowy Carioka' date=' chciała zameldować posłusznie i :-D Życzenia przekazać na Pana ręce, wszystkiego najdłuższego i najgrubszego.A i jeszcze jedno, aby Cie ta cytrynówka sobotnia wreszcie [b']sponiewierała[/b] Witam wszystkich moja osoba by też chciała złożyć najlepsze życzenia dla GENERAŁA dawno mnie nie było na forum chciałbym wszystkich pozdrowić co byśmy do wiosny przeczekali i na jakiegoś zlota pojechali i co byśmy jakiegoś browca razem wychlali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 No tak, wlasnie wrocilem z imprezy na ktorej sie razem bawilismy. Atmosferka byla naprawde swoista za*eb....Szacuneczek dla Adriana za niekontrolowany wybryk :-D :-D :-D Kopernik a ty znow sie zepsules :-) :-) :-) Do zobaczenia we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Normalnie nocne polatanki to jest TO! troszku zimno i mało przyczepnie ale i tak warto było polatać :banghead: No i posiedzieć z Wami wszystkimi oczywiście także było miło. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi