Carioka Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Wszystko czyta' date=' Już ja ją pilnuję[/quote']Ty to jesteś w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 No i skończyło się szatanienie. Dziś mialem okazje się przekonać ze pogoda nie pozwala na frywolne latanie. Trzeba się mocno pilnować bo inaczejPopieram popieram. Codziennie latam i faktycznie trzeba się pilnować :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Popieram popieram. Codziennie latam i faktycznie trzeba się pilnować Twisted Evil No właśnie widziałem, że wczoraj nie dałeś ponieść się emocjom ( to się chwali )Miłośnik wpadne do Was z płytką to zgramy zdjęcia bo jest ich troszke.Tak w ogóle to KOŁCHOZ RULEZZZZZZZZZZZZZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam!!!!!!!!!!!! Witamy serdelecznie....Bardzo dobrze' date=' że czytasz, dzięki temu jesteś na biegu. duzo słońca i miłości z okazji urodzinów życzę mojej przyjaciółce Carioka Ty lizusie-na życzenia urodzinowe jeszcze sporo czasu. Hehe. Ja też Skorpionisko. Wredoty z nas nie?? A niby taki w porządku chłopak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Tak w ogóle to KOŁCHOZ RULEZZZZZZZZZZZZZ!!!! Chyba KOŁCHOZ BAJKERZ??? :) Spytaj Michała26 co trzeba zrobić zeby takie barwy otrzymać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ty Grzechu kto w koncu tego ruska o kamien skacsowal - ty czy magda??Po tej imprezie bedzie chyba kilku nowych prospectów (Św. redu - chrzciciel) A Dizel dostał w dupe ode mnie na polu :) <jupi> Volvo wypchalo Pełgota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Codziennie latam i faktycznie trzeba się pilnowaćja tez latam codzien' date=' moje odczucia sa takie: rano pizdzi, w poludnie jest znosnie, wieczorem pizdzi, w nocy odmraza dupe i nie tylko ... Spytaj Michała26 co trzeba zrobić zeby takie barwy otrzymać Ja nie musze pytac... Redu wyjawil mi ta tajemnice ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Miłośnik wpadne do Was z płytką to zgramy zdjęcia bo jest ich troszke. Czekamy z niecierpliwością. Miłosz ma w tym tygodniu 2 zmianę więc jest w domciu po 20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Jeszcze nikt nie gratulowal, wiec robie to ja :) Strona 100!!! BRAWO HALO SZCZECIN!! Wy to jestescie naprawde w porzadku :-D !Jakis torcik moze z tej okazji? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Witam! Normalnie zaczyna się robić wesoło na forum. Coraz więcej ludków znanych z widzenia pojawia się na www :) i dobrze bo chyba idzie zima :P będzie można sobie przynajmniej pogadać na forum :P wczoraj z Konrado byliśmy na pasie i powiem wam, że zimny mokry asfalt to nie to co tygrysy lubia najbardziej lecz nadal kręcąc kółka można zejść na tyle nisko, aby dotknąć butem asfaltu :D czyli jest źle ale nie beznadziejnie :) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ja nie musze pytac... Redu wyjawil mi ta tajemnice ;]Tylko nie zdradzaj tej tajemnicy nikomu :) [ Dopisane: 14 ]Spytaj Michała26 co trzeba zrobić zeby takie barwy otrzymać Narazie Małgosiu dostałem prospekta na barwy musze poczekać,myśle ze prezes oszczędzi mnie i nie bede musial robic tego co trzeba zrobic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 azie Małgosiu dostałem prospekta na barwy musze poczekać' date='myśle ze prezes oszczędzi mnie i nie bede musial robic tego co trzeba zrobic:)[/quote'] W sobote dostałes prospekta? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 nie bede musial robic tego co trzeba zrobic:)To ja już nie wiem co trzeba zrobić, żeby zostać tym co chcesz!!!! Bo ostatni to nie mam męża w domu tylko wstrętnego fetorsa, że aż mi rece opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 To ja już nie wiem co trzeba zrobić' date=' żeby zostać tym co chcesz!!!! Bo ostatni to nie mam męża w domu tylko wstrętnego fetorsa, że aż mi rece opadają.[/quote'] Ania ja ci dam recepte na to jak go z tego wyleczyc! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 To ja już nie wiem co trzeba zrobić' date=' żeby zostać tym co chcesz!!!! Bo ostatni to nie mam męża w domu tylko wstrętnego fetorsa, że aż mi rece opadają.[/quote'] Upppsss... Oj, Ania, nie narzekaj!!! Na razie tylko prospekt, ciesz się że jeszcze nie otrzymal pełnego członkostwa, to by dopiero było... ja tez latam codzienMajor też lata... daje radę... tylko jak mokro to niefajnie...Strona 100!!! BRAWO HALO SZCZECIN!! Własnie!!! Wiesz co Żurek, bo z bliska to nie widać, trzeba az z Norwegii na to patrzeć :-D żeby zobaczyc takie osiągi. Setka stuknęła, wypijemy za to jutro w pabie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi