generał Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 I co robimy lecimy katamaranamija podjade na wały o 11 sprawdzic kto jedzie bo mam blisko :) a jakby juz nie padało to jade dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 No tak, Gitta ma nas poprostu w .... I co robimy lecimy katamaranami??? Dopiero wstałam a jest godzina 10:10.Wybaczcie ale dzisiaj pogody nie bedzie. :? Jutro też nie i narazie mam ciche dni z pogodą.Pokółceni jesteśmy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 ja podjade na wały o 11 sprawdzic kto jedzie bo mam blisko a jakby juz nie padało to jade dalejPoczekać na mnie poczekać na mnie. Moge się spóźnić pare minut.MIĘTTKIE PISIORY ZOSTAJĄ W DOMU :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 ja wymiękłam :) przestraszyłam sie tych chmur i deszczu wiem wiem miekki pi.... ze mnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 ja wymiękłam Sad przestraszyłam sie tych chmur i deszczuwiem wiem miekki pi.... ze mnie Confused Trzeba było jechać. o 11.00 się wypogodziło i nie padało. Myślałem że będziesz autem jak pogoda nie dopisze. :roll: :roll: :roll: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 wiem miekki pi.... ze mnie jaki pisior co TY MIRIAM JESTES? :-D ALE FAJNIE BYŁO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Normalnie wlasnie wróciłem z destrakszon derby i dochodze do stanu używalności :) Dobre katy były tylko pojazdy pozdychały za szybko. Kogo nie bylo niech załuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Powiem Wam że nawet na filmie fajnie widac rozkład sprzetów :) Warto było sie przejechać (dzieki Konrado za wyciągnięcie mnie z domku :) ) Może troszke szkoda, że nie poleciałem koniem ale za to wyprawa kosztowała nasz tyle co piwo i to w sklepie :( PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 No tak, ja osobiście rownież nie żałuje wylanego piwa do baku, bylo naprawde warto polecieć i przekonać się, że moj kadecior w takim stanie to chyba jeszcze z dziesiec lat przelata. Niesamowita wytrzymalość fiatów miło mnie zaskoczyla. Ciekaw jestem tylko czy moje auto chciało by latac na takim paliwie jak auta chłopakow.Kto nie był niech żałuje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Witam! A jeżeli o moją osobę chodzi. To nazwisko: Sosnowski Marek, a NIK: Marek Sosnowski. Pozdrawiam. :-D :-D :-D :-D [ Dopisane: 23-10-2005, 20:12 ]No tak, ja osobiście rownież nie żałuje wylanego piwa do baku, bylo naprawde warto polecieć i przekonać się, że moj kadecior w takim stanie to chyba jeszcze z dziesiec lat przelata. Niesamowita wytrzymalość fiatów miło mnie zaskoczyla. Ciekaw jestem tylko czy moje auto chciało by latac na takim paliwie jak auta chłopakow.Kto nie był niech żałuje!!!!! przyslijcie pare fotek bo my nie mielismy jak przyjechac :cry: [ Dopisane: 23-10-2005, 20:15 ] Pozdrowienia z KRS - Klameczka & Zurek Was również gorąco pozdrawiamy, dziękujemy za liścik i normalnie choć daleko ale PAMIĘTAMY O WAS .Myślę, że niedługo znów wypijemy Wasze zdrowie, gdyż GENERAŁ, MAJOR i ADRIAN od Joli będą świętować. Jedno jest pewne brakuje NAM WAS. Wypijcie prosze za mnie bo ja tez Skorpionik :roll: [ Dopisane: 23-10-2005, 20:18 ] Pozdrowienia dla wszystkich NAM TEZ STRASZNIE WAS BRAKUJE milego tanszego piwka w srodowe wieczory i do zobaczenia juz za 7 lub 8 tygodni :) Ja i Zurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Hejooouuu.... Latalem dzis po okolicy. Dzis chyba naprawde bylo zimnawo, bo przy redukcji przed zakretem pojechal mi tyl i poczulem sie jak Rossi :-D ....przed lepsza gleba.... :) Przy okazji przemarzly mi lapki i stopki, ale bylo ODJAZDOWO!! Zazdroszcze destruction derby! Jak Kasia prosila.. pchnijcie jakies foty please! Dzis bedziemy pic Wasze bardzo dobre zdrowie! Calego Halo Szczecin!Trzymajta sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Siemanko Zurki wlasnie poszly foty. Szkoda ze Was nie ma z nami ale coz. Moze wpadniemy na wiosne :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 A prześlesz też mi? Adres: [email protected] Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ja wam tez wysłalam co dostalam od Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Kasiu allee o co chodzi? Czy macie zamiar nas odwiedzić?A zdrówko Twoje i Tomaszka napewno wypijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi