rusty Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Rusty masz jak w banku jesteś w porządku więc będziem pić twoje zdrowie.------Dzieki!!! mozecie zaczac juz dzis bo ja nie moge..ide do roboty na nocke! Pozdrowka Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 No i jest!!! Kawasaki ZX 9 R Koperniczku cieszymy się razem z tobą. Tylko nie mów, że srebrny. [ Dopisane: 21-10-2005, 22:00 ]Jeśli pogoda dopisze to może byśmy się umówili 1120 na wałach ??? Impreza ma się rozpocząć o 12-tej. I co Wy na to ??? ja przestudiuję mapę Sobota czy niedziela? [ Dopisane: 21-10-2005, 22:03 ]PRZESYŁAJCIE MI IMIĘ I NAZWISKO - NICK Małgoś ja chyba tego robić nie muszę ? Mam z urzędu, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam! A jeżeli o moją osobę chodzi. To nazwisko: Sosnowski Marek, a NIK: Marek Sosnowski. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam! A jeżeli o moją osobę chodzi. To nazwisko: Sosnowski Marek, a NIK: Marek Sosnowski. Pozdrawiam. Mareczku jesteś w PORZĄDKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 ) a czymże to pomykałeś że Cie nie zauważyłem? Starym, kochanym Audi, a za kierownicą siedział mój potomek,który właśnie odebrał prawko. Ja, to był ten siwiejący ze strachu starzec na prawym siedzeniu. :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Hehehe no to sie wyjaśniła tajemnica... Normalnie nie przygladam sie kierowcom /pasażerom puszek ale teraz pilniej bedę zwracał uwagę na audice przelatujące przez podjuchy :) może w końcu Cię wypatrzę kiedyś ;) W razie czego nie taranuj czarnych SVek i niebieskich Cors :P Oba pojazdy mają znikomą szansę przy spotkaniu z czym kolwiek :)PZDR! PS zobaczymy sie w niedzielę? Czy Max zapadł w sen zimowy juz na dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ja, to był ten siwiejący ze strachu starzec na prawym siedzeniu. Smile Smile Smile Niedźwiedź ty siwy jesteś z definicji :arrow: patrz atafark :) ;) Jeśli pogoda dopisze to może byśmy się umówili 1120 na wałach ???Impreza ma się rozpocząć o 12-tej. I co Wy na to ??? ja przestudiuję mapę Very Happycałym ja jestem ZA!!! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 PS zobaczymy sie w niedzielę? Czy Max zapadł w sen zimowy juz na dobre?Max może by się jeszcze i ruszył, ale ja wypadam na nie mniej jak tydzień w Polskę. Nawet do netu nie będę miał dostepu :twisted: :twisted: :twisted: Niedźwiedź ty siwy jesteś z definicji Mikoch, czep się przejeżdżającej ósemki :) ;) :P .Do poczytania za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gitta napisał:PRZESYŁAJCIE MI IMIĘ I NAZWISKO - NICK Małgoś ja chyba tego robić nie muszę ? Mam z urzędu, czy nie? No to oczywiste ze nie musisz:) HALO SZCZECIN co z wami?????Piszcie swoje dane żebym liste stworzyła([email protected] lub gg 2477783)powtarzam po raz trzeci!!!!!!!!Stix,MikiTL,Konrado i reszta forumowiczów!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 HALO SZCZECIN co z wami?????Piszcie swoje dane żebym liste stworzyła([email protected] lub gg 2477783)powtarzam po raz trzeci!!!!!!!!Stix,MikiTL,Konrado i reszta forumowiczów!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do 3 razy sztuka :) No ale jak juz publicznie zostalem wywolany do tablicy to niepozostaje mi nic innego jak podac te dane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Czołem towarzysze !!!!I co jak pogoda będzie taka jak dziś..... to co jutro o 1120 na wałach !!!!! I lecimy wspólnie na Stolec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 a leci ktos puszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 I co jak pogoda będzie taka jak dziś..... to co jutro o 1120 na wałach !!!!!I lecimy wspólnie na Stolec Razz A może nieco wcześniej?? tak o 11.00?? Zanim sięwszyscy zjadą minie nieco czasu. :roll: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ja lece dzisiaj kuniem, z Magda (Ural) i Kajtkiem (Fiat Marea) ;] .. CU na wsi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 A może nieco wcześniej?? tak o 11.00?? Zanim sięwszyscy zjadą minie nieco czasu. ok może być - nam pasuje - jedenasta zerozero jesteśmy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi