buddha Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 A można mieć napis na koszulce jaki sie chce? Bo ja bym chcial: "je**ac serwis na ulicy ......:D da sie zrobic?;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Czołem Buddha!! Ale mi ciśnienie podnieśliście wczoraj. Siedziałem w robocie do 24.00 a wszyscy latali ;) :D :P . Dzisiaj też siedzę w pracy ale przyjechałem koniem. Jak skończę to może jeszcze polatamy. Pieprzona inwentaryzacja. :P :flesje: :flesje: Wysłany: Dzisiaj, o 4:59 am Widzę że na BP była imprezka :twisted: :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 A można mieć napis na koszulce jaki sie chce? Bo ja bym chcial: "je**ac serwis na ulicy ...... da sie zrobicBEZ KOMENTARZA ręce opadają!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 "je**ac serwis na ulicy ......Musiał bys mieć rozmiar XXXXXl, żeby zmieścic wszystkich pseudofachowców. ;) :D :P Zostaniesz emerytem czy jak?Zbliża się dzień, kiedy powieszę na ścianie rolkę papieru toaletowego i zacznę wpisywać na nią tych wszystkich, którzy mogą mnie od dziś w d... pocałować. :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Haj Miloszu:) Ja skonczylem latanie i udalem sie tam gdzie hmmm bywa wesolo i podobno jest to stacja benzynowa;) Do zobaczenie na pasie moze w tym tygodniu sie uda:D A Pani jak rece opadly to proponuje podniesc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zawsze kiedy ich widziałem jakoś nie chcieli niczego odemnie. Mam nadzieję że taka dobra passa bedzie trwała nadal. I jak tak miałam ale jak widzisz do czasu,nikomu nie zyczę takiej złej passy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 i znow tu byłem.poczytałem posmiałem sie ,ale jazda :-D juz nie długo juz nie daleko bedziemy w domku powkuzac deko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Witam! To ile osób jedzie ze Szczecina. Bo ja z Gosią na 99% i chyba samochodem, bo coś mi się wydaje, że będzie padało. Oby nie. Pokoje będą, a czy pościel to swoją trzeba mieć? Pytam tak na marginesie bo i tak dla nas to obojętne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Niestety nie jest to nastepny weekend,więc wyjazd do Niechorza i tak odpada :-x Vizka nie marudż!!!! to nasz ostatni weekend w Polsce i zamierzamy sie ze wszystkimi pożegnać....najwyżej przyjedziecie w sobote- zostawimy dla Was cytrynówki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 MAREK - W Niechorzu poscieli bedzie od wyboru do koloru,jaka tylko zechcesz,spokojna glowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 MAREK - W Niechorzu poscieli bedzie od wyboru do koloru' date='jaka tylko zechcesz,spokojna glowa[/quote']Dobrze to zabieramy humor, coś dla podtrzymania humoru i kiełbase z humorem :-) ,i meldujemy sie u Was w Niechorzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Cześć Wam! Niewiem jak Wy ale ja weekend spędziłem rewelacyjnie! Normalnie od piątku do końca niedzieli uśmiech nie schodził mi z paszczy ;) Normalnie wypocząłem jak nigdy. Troszkę polatałem, miło spędziłem czas ze znajomymi. W weekend przypadła także kolejna rocznica poznania się z moją połówką :D z tej okazji piątkowy wieczór upłynął bardzo miło. Normalnie ja chce zawsze takie weekendy :P PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Po pierwsze to jedzie sporo ludzików' date=' bo my HALO tego dopilnujemy. A po DRUGIE to Niechorze jest nad morzem i bliżej to juz sie nie da. [/quote']Wiem gdzie Niechorze bo jezdzilem tam kilka lat z rzedu na wakacje ... po prostu mala prowokacja .... ;) Grześ' date=' ty nie jedź nad żadne morze, tylko wal do Niechorza,bo tam ekipa będzie silna [/quote']Postaram sie... jesli sie wyrobie to dotre ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Może jakaś środa przypada w piątek lub sobote Dostałaś mojego e-maila?Bo ostatnio środa przypadła w sobotę ;) A was nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Vizka nie marudż!!!! to nasz ostatni weekend w Polsce i zamierzamy sie ze wszystkimi pożegnać....najwyżej przyjedziecie w sobote- zostawimy dla Was cytrynówki;-) Nie marudzę, tylko pracuję od piątku do niedzieli :ehz: pożegnamy się z wami na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi