Vizka Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Normalnie!!!Klamka musimy jeszcze raz sie tak zresetować Gitta, szczegóły, długo zabalowałyście? Fajno było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Gitta, szczegóły, długo zabalowałyście? Fajno było? Właściwie to było zajefajnie bo zostały 4 kobiałki(min.Monia ze świadkową) a do tego miałyśmy obstawę panów co sie chcieli usilnie dowiedzieć do czego służą "kulki". :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........ znów tu byłem... ale nic wam nie napisze bo sie u mnie nic nie dzieje ciekawego :) = pracuję PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 DIZEL, JAK SIĘ DZISIAJ CZUJESZ? bardzo topsze.doskonalefantastycznienadwyrazkurwazajebisciedobrze ...niech mie ktos pszytuliii... :) diz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ...niech mie ktos pszytuliii... Pozwolisz, że poza współczuciem nic Ci nie zaproponuję :-) ale nic wam nie napisze bo sie u mnie nic nie dzieje ciekawego = pracuję PZDR!To Ty Hiszpan jakiś dziwny jesteś, pracujesz? :-D :-D A ja powoli kończę, dopadam Max'a i do przodu. Po drodze pomacham Klameczce i Zurkowi. Potem jakieś 50 kilometrów dla zdrowotności i będzie OK. Pogoda jak marzenie, życ nie umierać :lol: :lol: :lol:Cześć wszystkim, do jutra [ Dopisane: 14 ]A może ktoś też leci gdzieś na spacerek? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Właściwie to było zajefajnie bo zostały 4 kobiałki(min.Monia ze świadkową) a do tego miałyśmy obstawę panów co sie chcieli usilnie dowiedzieć do czego służą "kulki". witajtaa ja wczoraj mialam karę, najpierw zabawa na panieńskim, potem zmiana kola bo gumę zlapalam po drodze na balangę w 1/2 motocyklowo-panieńską ( wsród gości Gitta, Klamka, i najslodsze plecaczki) a potem to powrót do domu, a tu sajgon, KAWALERSKIEPijani panowie - o swoich problemach, do 4 rano. Dopiero oprzytomnialam, oczeń plochoj dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 a potem to powrót do domu, a tu sajgon, Współczuję, ja dziś rano dobudzałam jednego takiego kawalera po KAWALERSKIM, co zapomniał że trzeba wstać do pracy :? A tak w ogóle, to od 3 godzin jestem na urlopie i generalnie mam wszystko w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ludziska jak sie komus nudzi to wpadajcie do swinoujscia na polane napwno bedzie ognisko Dzieki za infor ale mamy w sobotę slub kolezki z moto i oranizujemy sie na ten wieczor. Nie bedzie nas ale wy mozecie przyjechac do nas na 15.30 na parade dla nich bedziecie mieli atrakcje. moj koles ze szczecina Kurczak jezdzi intruzem 800 Jak to ten blondyn z ogniska to pozdrow go ode mnie. Moze jeszcze kiedys pogadamy o ogorkach??? :-D :-) Gosiu i Marku strasznie sie cieszymy ze bedziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ...niech mie ktos pszytuliii... Winkdiz! Uwaga!! Grupa wsparcia!! Alarm!! Przytulamy DiZla !!!!!!! :) Mocniej!! Niech chłop wie że nie jest sam w swej walce!!!!!! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ...niech mie ktos pszytuliii... Winkdiz! Uwaga!! Grupa wsparcia!! Alarm!! Przytulamy DiZla !!!!!!! :) Mocniej!! Niech chłop wie że nie jest sam w swej walce!!!!!! TULIMY:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 tulimy tulimy :) kolejny dzień przed nami ;) dla coponiektórych ostatni dzień kawalerski/panieński :P hehehe! do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 a kto ma moja koszulke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 może Propaganda? Słyszałem z opowieści że ponoć podwiesili tam 2-kołowego rumaka więc atmosfera może być sprzyjająca:) Ten Junak wisi tam juz kilka ladnych lat.... dodam ze było bardzo fajnie i śmiesznie no i aż 10 godzin powrotu! Ale na pewno powrot z polanowa byl lepsiejszy ... [ Dopisane: 02-09-2005' date=' 10:34[/i'] ]A tak w ogole to pozdrowienia ... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 a kto ma moja koszulke ??Koszulka jes i czeka na odbiór, powiedz jak i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Jaaaa tu to życie wrze :!: Jak bede miała chwile czasu to musze dokładnie poczytac co piszecie. Narazie tylko praca praca Michu-czyli NIedzwiedż my dopiero do domu dotarli beda zdjeci beda :!: . Cos nam net pada chyba tez nie nadąża dlatego Marek nie mógł wysłać. POZDROWIENIA dla wszystkich [ Dopisane: 02-09-2005, 16:16 ]Właściwie to było zajefajnie bo zostały 4 kobiałki(min.Monia ze świadkową) a do tego miałyśmy obstawę panów co sie chcieli usilnie dowiedzieć do czego służą "kulki". Poniewaz czytam od końca to tez sie łapie na te kuli (czy to te kulki o których mysle) no napewno nie do drinka :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi