Kudlaty Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Mikolaj .. nikt tego lepiej nie mogl ujac ;] Do sfetorzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 no to lipa jeszce tam nie byłem a juz mi sie nie chce-co oni traktuja ludzi jak dzieci.maja szkło za darmo i jeszcze chca na nim zarobic I to sie nazywa biznes!A w lokalu byly same kobitki wiec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 A w lokalu byly same kobitki wiec :) Halo, halo, były trzy rodzynki :) Dzięki wszystkim za fajową imprezkę, tylko kurcze gdzie ta chrypka, mordę darłam, a to nie zadziałało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Halo, halo, były trzy rodzynki :) Dzięki wszystkim za fajową imprezkę, tylko kurcze gdzie ta chrypka, mordę darłam, a to nie zadziałało :) To byłam ja, moje kochanie się zalogowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 :) no to lipa jeszce tam nie byłem a juz mi sie nie chce-co oni traktuja ludzi jak dzieci.maja szkło za darmo i jeszcze chca na nim zarobicSprawa jest banalnie prosta:KAKTUS to klub studencki ----- studenci maja szczególne zdolności do wykradania szkła i stąd oczywiste posunięcie właściciela. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Niedosyc ze mam kaca morderce to jeszcze stracilam glos, ale jesli to jedyne konsekwencje po imprezach z Halo tio ja moge miec kaca codziennie :biggrin: Dziekuje Kochani za super zabawe :biggrin: :flesje: ;) :wink: Jakby ktos byl w weekend w okolicach Pobierowa to wpadac do mnie :D Nr kom mam w profilu, PzDr aLL :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wczorajsza zabawa byla ZAJ......Dzieki za wspolna zabawe wszystkim A ktos wie czy (o ktorej) jutro sie spotykamy przed parada?Mozna by bylo jeszcze jakiesinne koscioly shaczyci bramy porobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wczorajsza zabawa byla ZAJ......Dzieki za wspolna zabawe wszystkimA ktos wie czy (o ktorej) jutro sie spotykamy przed parada?Mozna by bylo jeszcze jakiesinne koscioly shaczyci bramy porobic Msza slubna zaczyna się o 16.00 wiec mysle ze jak bedziecie 16.30 to styknie na przygotowanie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 A może szanowni Bracia wiedzą o jakiejś ciekawej imprezie 1.2 lipca 06 ? pzdr Widzę że trafiłem na private, przepraszam za zakłócanie fal...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Widzę że trafiłem na private, przepraszam za zakłócanie fal...... Witam! A może nikt nic nie wie o imprezie 1-2 lipca. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Widzę że trafiłem na private, przepraszam za zakłócanie fal...... a ja wiem darlowo ;] http://www.zlot.darlowo.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja widzę, że Halo pomału zamienia się w babiniec, jeszcze trochę tematem przewodnim będą dzieci i problemy kobiece ;) . Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Seboka ja widzę, że ty spać nie możesz. Ale ja też tej nocy jakoś tak niebardzo. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tia to była piękna noc z cudownym porankiem ;) i jeszcze lepszym wieczorem (pas i ekipa prawobrzeze prawie w komplecie). Ide spac co by jakos na paradce trzymac fason.Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) :banghead: Sprawa jest banalnie prosta:KAKTUS to klub studencki ----- studenci maja szczególne zdolności do wykradania szkła i stąd oczywiste posunięcie właściciela. :banghead:no własnie bo oczywiscie nie moga sie zaprezentowac godnie tylko jak potem ich widza tak ich pisza ;) i w takim razie nie dziwie sie obsłudze i podejsciu do klijenta :banghead: dzis nad morze jedziemy podbijac serca Edytowane 24 Czerwca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi