Kopernik Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Ello!! Normalnie sobie dziś przypomniałem o mojej Kawce.No to cyk do garażu. patrze se na nią....Aleś ty ujeb...... :laughing: Jakaś szmatka itp.No tak ale co z obsługą??No to cyk do sklepu....Poproszę swiece filtr oleju olej itp.A tu...nie ma, nie ma, nie ma, nie maCholera czy ja jestem w skepie społem za komuny.JajaAle zamówiłem już za pare dni bedzie wszystko NEW!!! :D :D :D Szacun ziomy.Los Kopernikos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A co tam Boras w Świnoujściu słychać ???chyba mnie poznajesz w Polanowie czarna fzr600 teraz XTZ 750myśle że jak się ociepli to jakiś wypadzik trza zorganizować do Szczecina na początek sezonu pare maszyn napewno z ujścia poleci POZDRO :D Cześc Kolego !! A z jakiej czesci Miedzywodzia Ty jestes ?? Bo ja od paru lat prawie kazde całe wakacje w Miedzywodziu spedzam :D Moze kojazysz srebrnego Bandita albo czarnego KTM...no ewentualnie czerwone Kymco :D...PZdR aLL.... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wieta co Wam powiem? Wczoraj widziałem jak wygląda stronka Halo Szczecin i wieta co? Normalnie fajna była :D PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Dobra.. ja tez ja zobaczylem.. jest ok ... Majkel.. masz to moje zdjecie ktore Ci podeslalem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Cześc Kolego !! A z jakiej czesci Miedzywodzia Ty jestes ?? Bo ja od paru lat prawie kazde całe wakacje w Miedzywodziu spedzam Moze kojazysz srebrnego Bandita albo czarnego KTM...no ewentualnie czerwone Kymco ...PZdR aLL.... ja mieszkam dokładnie 3 km od Międzywodzia nie kojarze twoich sprzętów (wiesz jak w sezonie jest na tych wąskich uliczkach trzeba uważać zeby kogoś nie przejechać)ale jak przyjeżdżasz co rok to napewno się spotkamyPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 3km w ktora strone? Sam tez sie dosyc czesto krece moim parchem na trasie Kamien- Dziwnow :) , a czasami nawet troche dalej :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 dla wszystkich WALENTYNEK i WALENTYCH szczere i gorace pozdrowienia ,ja daje buziaki kobiałkom :lol: i moja zonka menom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ja daje buziaki kobiałkom i moja zonka menom W takich przypadkach pozostaje tylko nadstawić drugi policzek. :mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wieta co Wam powiem? Wczoraj widziałem jak wygląda stronka Halo Szczecin i wieta co? Normalnie fajna była Może ktoś podesłać linka do projektu? THXPozdro 4ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 3km w ktora strone? Sam tez sie dosyc czesto krece moim parchem na trasie Kamien- Dziwnow ' date=' a czasami nawet troche dalej [/quote'] 3 km w strone Wolina miejscowość Łowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Może ktoś podesłać linka do projektu? THX siur! oto on: http://www.haloszczecin.com/ w końcu trzeba go promowac no nie?! :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 A ja tam nie obchodze walentynek... pierdziele hamerykanskie swieta ... Noc kupaly to jest to ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam! Odwiedziłem naszą stronkę i jestem pod wrażeniem. Jest super. Mam małe pytanie. Kto zrobił mi to "paramilitarne" zdjęcie? (Pytanie retoryczne). Pozdrawiam. I do-zo-ba-cze-nia. My też za Wami tęsknimy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 siur! oto on: http://www.haloszczecin.com/ w końcu trzeba go promowac no nie?! :)PZDR! Pieknie :P zapowiada sie naprawde fajna stronka. p.s. licze, ze dział imprezy juz za miesiac zacznie sie gwałtownie rozrastac :twisted: p.s. zwei na walentynki polecam kartke z tesco z napisem " I love you " a pod spodem napis "best quality" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Stronka super !!!! Gratulacje dla autora... czekam na otwarcie reszty działów, wkoncu moglam cos wiecej sie o was dowiedziec bo cos na spotkanie nie moge trafic od wrzesnia :oops: :oops: :oops: PzDr aLL :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi