Skolinka Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 BYŁO SUPER :!: :!: :!: Pamiętajcie że w tak cudowną noc jak była dzisiaj lepiej mieć parkinsona i troche wylać , niż mieć alzharmera i zapomnieć wypić :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ano bylo zajebiscie ;].. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam ! Nareszcie pojawiłem sie w domku :P Pragne wszystkim podziekowac za niezwykle miłą zabawę :D Organizatorzy zrobili kawał dobrej roboty. Miło było z wami spędzić tę noc! Oby częściej mozna było sie tak dobrze bawić w tak fajnym towarzystwie! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam ! Nareszcie pojawiłem sie w domku Pragne wszystkim podziekowac za niezwykle miłą zabawę Organizatorzy zrobili kawał dobrej roboty. Miło było z wami spędzić tę noc! Oby częściej mozna było sie tak dobrze bawić w tak fajnym towarzystwie! Wielkie :P :D :) THX za zajebistego sylwka.....nic dodać nic ująć. MOC MOTOBRACI GENERALI dla ciebie mój adresik na fotki....z góry dzięki 8) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 SUPER!Dziekuje za idealna zabawe.Ania zaslugujesz na medal!Normalnie Gitta ciebie I love you.Mialas pelna kontrole nad wszytkim.Dzieki jeszcze raz wszystkim i lece do wyra odespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 a tak ja także poprosze o fotki [email protected] :P z góry dziekuję wszystkim którzy przeslą na moja skrzynkę fotki z tej mega imprezy! PS specjalne pozdrowienia dla wszystkich więźniów, pielągniarek, ludzi pracujących, stoczniowcówm shreka, fiony, sowy, ksiedza, sędziów, arabów i arabek, stewardesy, zebry, diablicy i wszystkich innych których nie wymieniłem a świetnie się z nimi bawiłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 No do mnie poprosze tez zdejcia wysylajcie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 jak moge poprosic to tez bym chcial fotki [email protected]chociaz zobacze co żem przegapił U mnie krwawy sylwek , wracalem sobie zalkoholizowany na chate a tu jakis kolo sie przy..tego i dostalem pare butelek na fejsa :P Ale zyje i planuje zemste :D Pozdro dla motobraci i -sióstr !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 SUPER!Dziekuje za idealna zabawe.Ania zaslugujesz na medal! Jeszcze raz się dzisiaj powtórzę, ale myślę, że trzeba to podkreślić- bez ciebie KOCHANA Aniu nie udało by się nic. Sądzę, że można by było pomyśleć o jakiejś zabawie karnawałowej.Tak na marginesie- ludzie jesteście w porządku -bez waszej pomocy nie zrobilibyśmy sali przed i po naszej zabawie. :PPragnę również podziękować tym mniej lub bardziej zaangażowanym w pracę związaną z nocą sylwestrową. Było całkiem w porządku... Giciu czy już w ten czwartek idziemy na salę? Jak tak to czy godzina się nie zmieniła? [ Dopisane: 01-01-2006, 20:56 ]U mnie krwawy sylwek , wracalem sobie zalkoholizowany na chate a tu jakis kolo sie przy..tego i dostalem pare butelek na fejsa Ale zyje i planuje zemste A to nie dobrze...,ale czy mocno się zepsułeś??? Słuchajcie zapomniałam- WAM wszystkimFormułowiczom i nie tylko składam życzenia najlepszego Roku 2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam,Najlepszego sezonu w 2006 roku ! ! ! :P Przede wszystkim dzięki Wam za wsparcie i słowa otuchy. Dochodze do siebie po incydencie, lecz mocno powoli. Pozdrowienia dla Duchownego Dziekuję za pamięć :D aczkolwiek niebardzo wiem czemu mnie tak nazywasz :roll: Przeslijcie również foto z imprezki,niech zobaczę co straciłem: [email protected] PS.Krótka "charakterystyke" wypadku umiesciłem w odpowiednim dziale Forum,więc nie będe się tutaj powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Fajnie Bandzior,że jestes z nowu z nami! Szybkiego powrotu do zdrowia i udanej walki z ubezpieczycielem!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 A to nie dobrze...,ale czy mocno się zepsułeś??? Troszke mam mordke pociętą ale jak sie zagoi to dalej bede piekny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Starsznie ale to strasznie bardzo mocno ciesze się, że wszystko się udało i że WY jesteście zadowoleni.Nie ukrywam, że miałam stracha i byłam w małym stresie na początku imprezy, że coś komuś coś, ale w pożo. Wy super , zabawa super. Dziękuję za dziękuję!!! ann napisał: Pozdrowienia dla Duchownego Dziekuję za pamięć aczkolwiek niebardzo wiem czemu mnie tak nazywasz Bandziorku czy Ty jesteś pewien że to do Ciebie :P :D :) Wracaj nam do zdrowia, pubu i na szosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Normalnie SUPER!!!! no i juz musiałem wstac,pies mi morde lizał.ha ha,gardło boli,choc było przesmarowane,było zajebiscie,ryja mi nie obili to musiało byc pracowicie po za tym nie wiem co sie działo bo tak zajety byłem pstrykaniem....zdjec ze nie wiem kiedy ale nagle był czas do domu bo juz5 randzis na15 sprzatanie po zabawie chetnych prosze o pomoc.po całej impresce zmontuje wszystkie zdjecia i bede wysyłał na poczte.podawajcie adresy.pozdrawiam i dziekuje za wspolna zabawe.pa :( TO JA GENERAŁEK Z ZANA O OTKRYTYM BRZUSZKU :lol: Siemano Generał wyślij mi fotki na e-maila [email protected] PozdrawiamVito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Chyba już wszyscy wiedzą że fotki ma Carioka. Tak więc biorąc pod uwagę ilość zdjęć i kb pamięci do tego potrzebnej myślę że najszybciej będzie jak Carioka wypali z 5 płytek z fotami i podzieli reszcie do dalszego wypalania. Oczywiście koszt płytek zwracamy z nawiązką. Prawobrzeże reflektuje na jedną, już my się ją dalej zajmiemy. Tak chyba będzie najlepiej. 300 zdjęć wysyłać na skrzynki to normalnie katorga oszczędźmy im tego. 8O Napisałem Carioka bo Generał się przyznał że tylko jej przesłał.Jak coś to mnie poprawcie. I jeszcze raz!!!!! WY TO JESTEŚCIE NORMALNIE W PORZĄTKU :( :P Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi